سفر غيرمنتظره وزيردفاع روسيه به اوکراين
وزارت دفاع روسيه از سفر غيرمنتظره شويگو به منطقه دونباس اوکراين و بازديد از نيروهاي روسي درگير در جنگ در جريان اوکراين خبر داد. به گزارش ايسنا، به نقل از شبکه خبري راشاتودي، سرگئي.شويگو با افسران نيروهاي مرکزي و جنوبي، «سرگئي.سوروويکين»، ژنرال ارتش و ژنرال «الکساندرلاپين» همچنين ساير افسران ارشد ارتش روسي فعال در جبهه نبرد اوکراين ديدار کرد. وزارت دفاع روسيه در بيانيهاي اعلام کرد: رئيس وزارت دفاع روسيه دستورات لازم را براي تشديد اقدامات گروهها در تمام مناطق عملياتي به منظور جلوگيري از احتمال حملات موشکي و توپخانهاي گسترده دولت کييف به زيرساختهاي غيرنظامي و ساکنان شهرکها در سراسر دونباس و ساير مناطق صادر کرده است. اين وزارتخانه همچنين اعلام کرد: شويگو همچنين مدالهاي ستاره طلايي را به لاپين و ژنرال اسدا... آباچف بابت شجاعت و قهرماني آنها در جريان اين درگيري در اوکراين اهدا کرد.
امضا 18 توافقنامه ميان عربستان و آمريکا
آمريکا و عربستان سعودي در جريان سفر جو بايدن به اين کشور، 18 توافقنامه در زمينههاي مختلف از جمله انرژي، ارتباطات، فضا و مراقبتهاي بهداشتي امضا کردند. به گزارش فارس به نقل از رويترز، تلويزيون دولتي عربستان اعلام کرد: آمريکا و عربستان سعودي در جريان سفر جو بايدن به اين کشور، 18 توافقنامه در زمينههاي مختلف از جمله انرژي، ارتباطات، فضا و مراقبت هاي بهداشتي امضا کردند. اين توافقها شامل قراردادهايي با شرکتهاي هواوفضا و دفاعي آمريکا نظير «بوئينگ» و «ريتون» و و همچنين شرکتهاي مراقبتهاي بهداشتي درماني، ديجيتال دياگنوستيک و IQVIA ÇÓÊ. åãäíä ÊæÇÝÞåÇíí ÏÑ Òãíäå ÑæŽååÇí ÇäÑŽí ǘ æ ÇäÑŽí åÓÊåÇí æ ÇæÑÇäíæã ãíÇä Ïæ ˜ÔæÑ Èå ÇãÖÇ ÑÓíÏå ÇÓÊ.
سقوط هليکوپتر در مکزيک با 14 کشته
سقوط هليکوپتر نظامي در مکزيک 14 کشته برجاي گذاشت. به گزارش مهر به نقل از تيآرتي، سقوط هليکوپتر نظامي در مکزيک، بيش از ده کشته و زخمي برجاي گذاشت. علت سقوط اين بالگرد نظامي مکزيک در حال بررسي است و تاکنون هيچ اطلاعاتي مبني بر اينکه اين حادثه مربوط به دستگيري قاچاقچي «رافائل کارو کوينترو» در بخشي ديگر از مکزيک باشد، وجود ندارد. نيروي دريايي مکزيک نيز با تائيد سقوط يک بالگرد گفته است که در پي سقوط اين بالگرد نظامي بلک هاوک در شمال ايالت سينالوآ، 14 نفر کشته و يک نفر زخمي شده است. نيروي دريايي مکزيک در بيانيهاي اعلام کرد که علت سقوط هواپيما در حال بررسي است، اما تاکنون هيچ اطلاعاتي مبني بر اينکه اين حادثه مربوط به دستگيري رافائل کارو کوينترو، قاچاقچي قاچاقچي موادمخدر در بخشي ديگر از سينالوآ باشد، در دست نيست. کارو کوينترو با 20 ميليون دلار جايزه براي دستگيري در صدر فهرست افراد تحت تعقيب پليس قرار دارد.