بستن
کد خبر: ۱۰۳۸۲۲۸

بسته اینترنتی رایگان برای سه دهک درآمدی

بسته اینترنتی رایگان برای سه دهک درآمدی

وزير ارتباطات در جمع خبرنگاران گفت: سه دهک درآمدي پايين جامعه که مي‌توانند بروند چک کنند و کساني که يارانه 400توماني را عمده آنها مشمول مي‌شوند به آدرسي گفتم مراجعه کنند و اين بسته را براي خودشان فعال کنند. عيسي زارع‌پور در حاشيه هيات دولت گفت: مردم مي‌توانند مراجعه کنند به درگاه ملي خدمات هوشمند به آدرس my. gov. ir
آنجا يک شماره تلفني را ثبت مي‌کنند و روي آن شماره تلفن از هر اپراتوري باشند يک بسته اينترنت رايگان را ما برايشان فعال خواهيم کرد. وي در ادامه گفت: اين بسته‌ها 4 ماهه است اما به‌صورت دائمي برقرار مي‌شود هر چهار ماه يک بار مي‌توانند استفاده کنند. وي در مورد کندي اينترنت گفت: اگر کندي هر جا مشاهده کرديد با سامانه 195 ما تماس بگيرند شبانه روزي هستند هم سايت‌شان است و ما حتما بررسي مي‌کنيم اما کندي و کلي در اين چند روز گذشته به‌خاطر قطعي‌هاي گسترده‌اي که دو سه شب داشتيم اتفاق افتاد.

وزير آموزش و پرورش درباره زمان آغاز قانون رتبه‌بندي معلمان گفت: اين لايحه که در دولت گذشته گذشته مطرح شده، بسيار ضعيف بود و متأسفانه در 10 سال گذشته اقدامي نشد تا اينکه در اين دوره و در دولت سيزدهم پيگيري ‌و با آن موافقت شد و اين يکي از دستاوردهاي بزرگ آموزش و پرورش است. يوسف نوري افزود: حال دولت سيزدهم با قدرت تمام اين کار را انجام داد و ايين نامه آن 12 تيرماه امسال به امضا معاون اول رسيد. در ماده 4 تبصره 3 در دو روز گذشته شيوه‌نامه آن تهيه شده است و در نشستي اين شيوه نامه نهايي و به استان‌ها براي اجرا ابلاغ مي‌شود. اکنون هيات‌هاي مميزي بر اساس قانون شکل گرفته که رتبه بندي وارد مرحله اجرايي اصلي در درون آموزش و پرورش مي‌شود و شروع آن از 31 شهريورماه اجرا مي‌شود.

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با مرجع صلاحيت‌دار عمومي محيط زيست دولت کويت ديدار کرد و يادداشت تفاهمي در زمينه مقابله با گرد و غبار بين طرفين امضا شد. علي سلاجقه در ديدار با مقامات عاليرتبه کويتي بر همکاري‌هاي منطقه‌اي براي مقابله با گرد و غبار و اجرايي شدن برنامه عمل منطقه‌اي تاکيد کرد. از مهم‌ترين محورهاي اين همکاري مي‌توان به برگزاري سمينارها، کنفرانس‌ها و جلسات مشترک، تبادل بازديد کارشناسان و دانشمندان در زمينه طوفان‌هاي گرد و غبار، تشکيل کارگروه ويژه و اشتراک‌گذاري دانش، تبادل تجربيات در زمينه مديريت، سازگاري و مقابله با پديده گرد و غبار و نيز استفاده از تجارب مراکز بين‌المللي موجود در زمينه هشدار و پيش‌بيني زودهنگام طوفان‌هاي گرد و غبار اشاره کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی