بستن
کد خبر: ۱۰۳۸۱۸۴

خبـــر

خبـــر

تبريک رئيس‌جمهور
به روساي جمهور الجزاير و ونزوئلا

رئيس‌جمهور در پيامي فرارسيدن شصتمين سالگرد استقلال الجزاير را به رئيس‌جمهور و ملت دوست و برادر اين کشور تبريک گفت. آيت‌ا... سيد ابراهيم رئيسي در پيامي با تبريک فرارسيدن شصتمين سالگرد استقلال جمهوري دموکراتيک خلق الجزاير به «عبدالمجيد تبون» رئيس‌جمهور و مردم اين کشور آورده است: برقراري و تداوم روابط دوستانه دو کشور از آغازين روز استقلال الجزاير، دليل درايت و علاقه‌مندي رهبران دو کشور و وجود مشترکات تاريخي، ديني، فرهنگي و سياسي ميان دو ملت بوده است. رئيس‌جمهور همچنين اظهار اميدواري کرده است که در دوره رياست عبدالمجيد تبون نيز شاهد تحکيم هرچه بيشتر پيوندهاي دوستي و توسعه و گسترش همکاري‌ها و مناسبات دوجانبه در تمامي زمينه‌ها و به ويژه اقتصادي باشيم. آيت‌ا... سيد ابراهيم رئيسي همچنين در پيامي با تبريک فرا رسيدن سالروز استقلال جمهوري بوليواري ونزوئلا به عنوان يادآور تلاش‌هاي سيمون بوليوار فقيد براي آزادي ونزوئلا و کشورهاي آمريکاي لاتين، به «نيکلاس مادورو» رئيس‌جمهور و مردم اين کشور آورده است: اين روز تاريخي، نماد تلاش‌هاي کشورهاي آزادي‌خواه براي رهايي از سلطه استعمار است. رئيس‌جمهور با بيان اينکه اطمينان دارم با گسترش روابط دوجانبه و استفاده از الگوي مقاومت فعال در برابر زياده‌خواهي کشورهاي امپرياليست، پيروزي حتمي خواهد بود، ابراز اميدواري کرده است که با تعميق بيش از پيش مناسبات دوستانه و استراتژيک دو کشور و اجراي توافقات صورت گرفته، شاهد گسترش هر چه بيشتر روابط ميان جمهوري اسلامي ايران و جمهوري بوليواري ونزوئلا باشيم.

اردوغان اواخر تير به ايران سفر مي‌کند

خبرگزاري آناتولي گزارش داد که رئيس‌جمهور ترکيه اواخر ماه جاري از تهران بازديد خواهد کرد. دفتر رياست‌جمهوري ترکيه روز سه‌شنبه اعلام کرد که رجب طيب اردوغان، رئيس‌جمهور ترکيه 19جولاي (28 تير) از ايران بازديد خواهد کرد. حسين اميرعبداللهيان، وزير امور خارجه کشورمان در سفري به آنکارا ضمن تجديد دعوت از رئيس‌جمهور ترکيه براي سفر به کشورمان به منظور برگزاري نشست شوراي‌عالي همکاري‌هاي دو کشور در تهران و همچنين برپايي نشست کميسيون همکاري‌هاي مشترک اقتصادي في‌مابين، آمادگي کشورمان براي ارتقاي روابط اقتصادي و تجاري با ترکيه و افزايش تبادلات تجاري در سطح هدف‌گذاري شده بين دوکشور را مورد تصريح قرار داد.

واکنش ايران به تحولات اخير ازبکستان

سخنگوي وزارت خارجه در خصوص تحولات اخير در جمهوري ازبکستان اظهارداشت: جمهوري اسلامي ايران روند تحولات و ناآرامي‌هاي اخير در بخشي از جمهوري ازبکستان را به دقت تحت نظر دارد. ناصر کنعاني افزود: اين تحولات مساله داخلي جمهوري ازبکستان است و اطمينان داريم دولت کشور دوست و برادر ازبکستان، به زودي اين مساله را به نفع مردم شريف آن کشور حل و فصل خواهد کرد. کنعاني در پايان ثبات و امنيت در ازبکستان را براي جمهوري اسلامي ايران و منطقه حائز اهميت ويژه دانست.

مردم زلزله‌زده را فراموش نکنيد

نماينده مردم بندرعباس در مجلس شوراي اسلامي، از گروه‌هاي امدادي و مردمي درخواست کرد که مردم زلزله زده روستايي که منازلشان غير قابل سکونت شده است را در اين هواي گرم فراموش نکنند. احمد مرادي در صفحه شخصي خود در توئيتر، با اشاره به آخرين وضعيت مناطق زلزله زده استان هرمزگان نوشت: ‏«با حضور همه مسئولين امر، وضعيت امدادرساني به روستاي ‎سايه خوش به حد قابل قبولي رسيده است. از همه گروه‌هاي امدادي و مردمي درخواست دارم در اين گرماي هوا، مردم روستاهاي درگير زلزله که منازلشان غيرقابل سکونت شده را فراموش نکنند. در دل هر مصيبت و گرفتاري، اميد و نشانه نو شدن وجود دارد. ان‌شاءا... اين پيگيري و همراهي مسئولين منجر به رفع مشکلات به وجود آمده خواهد شد.»

گشودن قفل مشکل مسکن
با کليد زمين

نايب‌رئيس مجلس گفت: قفل مشکل مسکن با کليد زمين و تسهيلات باز خواهد شد. علي نيکزاد افزود: متأسفانه در زمينه تامين مسکن مناسب خانوارها کم‌کاري‌هاي زيادي صورت گرفته و امروز خانواده‌ها از بابت مسکن دچار مشکل هستند. نايب‌رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اصول متعدد قانون اساسي بيان کرد: قانون اساسي به عنوان ميثاق ملي و سند راهبردي کشور در عرصه‌هاي گوناگون تهيه مسکن مناسب با اولويت اقشار محروم را از وظايف خدشه ناپذير دولت دانسته است و بايد به مر قانون اساسي در اين زمينه عمل شود. نيکزاد با اشاره به تصويب قانوني در مجلس دهم و همچنين قانون جهش توليد مسکن در مجلس يازدهم، بيان کرد: تمام ابعاد اين دو قانون بايد اجرايي شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی