بستن
کد خبر: ۱۰۳۷۸۹۹

تلاش ایران برای حل سوء تفاهمات سوریه و ترکیه

تلاش ایران برای حل سوء تفاهمات سوریه و ترکیه

حسين اميرعبداللهيــــان وزير امور خارجـــه کشورمان با بشار اسد رئيس‌جمهور اين کشور ديدار و گفت‌وگو کرد. وزير امور خارجه که به منظور گفت‌وگو و تبادل نظر با مقامات عالي سوريه وارد دمشق پايتخت اين کشور شد، در فرودگاه مورد استقبال فيصل المقداد وزير امور خارجه اين کشور قرار گرفت. وزير امور خارجه کشورمان در بدو ورود به دمشق در جمع خبرنگاران گفت: اقدامات رژيم صهيونيستي و تجاوز آنها به تماميت ارضي سوريه را قوياً محکوم مي‌کنيم. در کنار تحريم‌هايي که عليه مردم و مقاومت سوريه اعمال مي‌شود، صهيونيست‌ها به دنبال بي‌ثبات سازي و افزايش مشکلات مردم در سوريه هستند. اميرعبداللهيان افزود: اکنون که مردم سوريه در حال بازگشت به شهرها و منازل مسکوني خود هستند مي‌خواهند با اين اقدامات، دمشق را به صورت نادرست، ناامن جلوه دهند. وي تصريح کرد: نگراني‌هاي ترکيه را در مورد مسائل امنيتي درک مي‌کنيم و قويا مخالف هرگونه اقدام نظامي با هر توجيهي هستيم و براي حل سوءتفاهمات موجود بين ترکيه و سوريه از طريق ديپلماسي و گفت‌وگوي سياسي تلاش مي‌کنيم.

سخنگوي هيات رئيسه مجلس گفت: هيات تطبيق قوانين و مصوبات مجلس با افزايش حقوق مشمولان قانون کار شاغل در دستگاه‌هاي اجرايي متناسب با قانون کار موافقت کرده است. سيدنظام الدين موسوي درباره نظر مجلس براي ميزان افزايش حقوق کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي که مشمول قانون کار هستند به خبرنگاران گفت: در اين باره هيات تطبيق قوانين مجلس پس از بررسي‌هاي فني و حقوقي به افزايش حقوق مشمولان قانون کار شاغل در دستگاه‌هاي اجرايي متناسب با قانون کار رأي داد. موسوي ادامه داد: پس از اين ايراد، دولت در مصوبه‌اي در تاريخ 18خرداد تصويب کرد که افزايش حقوق کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي که مشمول قانون کار هستند، تابع قانون کار باشد، بنابراين براي اين دسته از کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي، حداقل دستمزد، 57درصد و ساير سطوح دستمزد تا 38درصد افزايش مي‌يابد. پس از اعلام نظر هيات تطبيق قوانين و مصوبات، دولت در مصوبه‌اي با افزايش حقوق مشمولان قانون کار موافقت کرده است.

وزير کشور، کنترل قيمت‌ها و تنظيم بازار را پس از اصلاح يارانه‌ها امري جدي دانست و از استانداران خواست بر قيمت‌گذاري صحيح و عادلانه خدمات و کالاهاي استاني نظارت کنند. «احمد وحيدي» مسائل اقتصادي را اولويت جدي کشور دانست و تاکيد کرد: در همين راستا، مردمي سازي و توزيع عادلانه يارانه‌ها کار بزرگي است که بايد با سلامت از اين مرحله عبور کنيم. وي افزود: لازمه تحقق مناسب طرح مردمي سازي يارانه‌ها، جلب اعتماد عمومي است. وزير کشور، مهم‌ترين مزيت طرح مردمي سازي يارانه‌ها را تقويت فضاي دانش‌بنياني و خودکفايي دانست و خاطرنشان کرد: در اين طرح، توليد داخل تقويت شده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی