مشاور عالي فرمانده ارتش، مايوس کردن جوانان از دولت، نظام، انقلاب و مسئولان را هدف ديگر دشمنان در جنگ نرم و جدا کردن مردم از دولت دانست و خاطرنشان کرد: دشمن از طريق شبکههاي معاند به دنبال سياهنمايي از وضعيت کشور است، در حاليکه وضعيت آمريکا و اروپا به مراتب بدتر از ايران است. سردار پوردستان گفت: دشمن غافل از اين است که اراده خدا بر گسترش دين است و همين يادوارههاي شهدا، هياتهاي عزاداري، تجمعات سلام فرمانده، کانونهاي نوراني هستند که تلالو آنها دلهاي جوانان را روشن ميکند. پوردستان تشکيل تمدن نوين اسلامي و ظهور ولايت عظمي را دو هدف مهم مورد تاکيد مقام معظم رهبري در بيانيه گام دوم انقلاب برشمرد و گفت: در اين راستا دو وظيفه فردي و اجتماعي بر عهده داريم و به عنوان اولين وظيفه فردي بايد بنيههاي اعتقادي و ايماني خود را حفظ و تقويت کنيم. وي با تاکيد بر اينکه بايد واقعيتها را ببينيم و به سادهانديشان تذکر و آگاهي دهيم، اظهار کرد: خودمان اپوزيسيون نظامي که برآمده از خون شهداست، نباشيم.
خطيب اين هفته نماز جمعه تهران گفت: عمران و آباداني کشور از اهداف کليدي نظام اسلامي است. حجتالاسلام والمسلمين ابوترابي فرد با بيان اينکه هدف از حکمراني و قضاوت بسط عدالت است، افزود: عدالت ورزي يک تکليف قطعي الهي است و همه ما بدون استثنا موظفيم براي آراستگي خود به عدالت قدم برداريم و ديگر اينکه از تمام ظرفيت خود براي بسط عدالت در جامعه تلاش کنيم و اين معناي امر به معروف و نهي از منکر است. اگر جامعه اسلامي به اين خصيصه آراسته شود شاهد يک تحول عظيم در دنياي اسلام و کشور اسلامي خواهيم بود. بايد حق را بشناسيم تا آراسته به حق شويم. شناخت حق يعني شناخت وظيفه در همه سطوح فردي و اجتماعي و اقتصادي و فرهنگي و... که بسيار مهم است. نظام اسلامي و مدير اسلامي بايد اين حقوق را بشناسد. بايد در مسير احقاق اين حقوق قدم برداشت. وي تاکيد کرد: يکي از مهمترين حقوق احترام به مردم است. ما براي مردم احترام لازم را قائل نيستيم. مدير و مسئول بايد با ادب با مردم برخورد کند.
يک کارشناس مسائل بينالملل با بيان اينکه آغاز مذاکرات احياي برجام گام خوبي است که شايد بتواند گرهاي که باعث شده مذاکرات از اسفند ماه سال گذشته، متوقف شود، باز کند، افزود: تغيير مکان مذاکرات، تاثير چنداني بر اين روند ندارد و آنچه که مهم است اين است که آمريکا و ايران در اين مذاکرات انعطاف بيشتري از خود نشان دهند. حسن بهشتيپور ، تصريح کرد: در مذاکرات وين شاهد انجام مذاکرات غير مستقيم بين ايران و آمريکا با تسهيلگري اتحاديه اروپا بوديم ولي به نظر ميرسد که بايد در اين روند تجديد نظر شود. کارشناس مسائل بينالملل گفت: اميدواريم گره ايجاد شده در مذاکرات باز شود.