بستن
کد خبر: ۱۰۳۷۵۸۲

خبـــــــر

خبـــــــر

کلاهبردار به‌دام افتاد

رئيس پليس آگاهي استان لرستان از دستگيري يک نفر و کشف يک فقره کلاهبرداري به ارزش 10 ميليارد ريال در شهرستان خرم‌آباد خبر داد. سرهنگ عبدالرضا رخشان بيان داشت: در پي مراجعه شهروندي به پليس آگاهي استان و اعلام اينکه يک نفر با به‌کارگيري روش‌هاي متقلبانه مبلغي را از وي کلاهبرداري کرده است، موضوع به‌صورت وي‍‍‍‍ژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري قرار گرفت. وي افزود: در تحقيقات پليس مشخص شد شاکي مالک يک قطعه زمين مسکوني به مساحت 250 متر مربع در خرم‌آباد بوده که يک نفر با جعل قولنامه و امضاي مالباخته آن را تصاحب کرده است. رئيس پليس آگاهي لرستان، تصريح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتي در سطح شهرستان خرم‌آباد موفق به شناسايي متهم و محل اختفاي وي شده و با هماهنگي مقام قضائي در عملياتي غافلگيرانه وي را دستگير کردند و در تحقيقات صورت گرفته متهم به بزه‌ارتکابي اعتراف کرد. سرهنگ رخشان در پايان به شهروندان توصيه کرد: قبل از انجام هرگونه معامله از دفاتر مشاوره املاک اطمينان حاصل و اصالت سند ملک مورد معامله را از مراجع ذيصلاح استعلام کنند.

دستگيري سارقان سيم برق

فرمانده انتظامي دزفول گفت: 2 سارق مسلح سيم برق به ضرب گلوله پليس در شهرستان دزفول زمينگير شدند. سرهنگ روح‌ا... گراوندي روز يکشنبه افزود: پس از وقوع چند فقره سرقت سيم برق در سطح شهرستان دزفول، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار اين فرماندهي قرار گرفت. وي ادامه داد: ماموران انتظامي کلانتري 17ميانرود حين گشتزني هدفمند به يکدستگاه موتورسيکلت پلاک مخدوش با 2 راکب مشکوک که به محض مشاهده ماموران اقدام به تيراندازي به سمت ماموران کردند و متواري شدند. فرمانده انتظامي دزفول گفت: پس از بي‌توجهي سارقان به دستور ايست و هشدار پليس، ماموران انتظامي با رعايت قانون به‌کارگيري سلاح و اقتدار به وسيله اسلحه کلاشنيکف اقدام به تيراندازي به سمت سارقان کردند که يکي از آنها از ناحيه پا و کتف مجروح شد. وي به دستگيري 2 سارق مسلح و انتقال يکي از آنها به بيمارستان به‌دليل جراحات وارده اشاره کرد و افزود: در بررسي‌ها و تحقيقات پليسي به‌عمل آمده مشخص شد متهمان داراي چند فقره سابقه زندان هستند.

آزادي کودک 4 ساله از چنگال آدم‌ربا

رئيس پليس آگاهي البرز اعلام کرد: با تلاش کارآگاهان اداره جرائم جنايي پليس آگاهي اين استان، يک پسر بچه 4 ساله که به‌دليل اختلاف مالي پدرش ربوده شده بود در کمتر از 6 ساعت به آغوش خانواده‌اش بازگشت. سرهنگ محمد نادربيگي اظهارداشت: خبري مبني بر ربوده‌شدن يک کودک 4 ساله به‌دليل اختلاف مالي پدرش با شخصي سابقه‌دار به مرکز پيام پليس آگاهي استان البرز اعلام و با توجه به حساسيت امر، موضوع به‌صورت ويژه دستور کار کارآگاهان اداره جرائم جنايي قرار گرفت. وي افزود: بررسي‌هاي اوليه حاکي از اين بود که فرد گروگانگير مقداري بدهي به پدر طفل ربوده شده داشته و در ازاي دريافت پول يک برگ چک به‌عنوان رسيد به نامبرده سپرده بود که با ربودن فرزند اين شخص، در ازاي آزادي کودک برگه چک را در خواست کرده است. نادربيگي ادامه داد: کاراگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتي موفق به ردزني مخفيگاه متهم شده و عواقب اين اقدام را به متهم گوشزد کردند که اقدامات پليس مثمرثمر واقع شد و گروگانگير اين طفل را به يکي از آشنايان خود تحويل داده و متواري شد. وي با اشاره به تحويل کودک به خانواده‌اش، تصريح کرد: تلاش پليس براي دستگير فرد گروگانگير ادامه دارد. رئيس پليس آگاهي البرز خاطرنشان کرد: پليس آگاهي امروز به ميزاني از توانمندي رسيده که حرفه‌اي‌ترين مجرمان را در کوتاه‌ترين زمان در هر نقطه که مخفي شده باشند دستگير و تحويل قانون مي‌دهد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی