بستن
کد خبر: ۱۰۳۲۵۹۸

اثــــر جـنــگ بــر دلواپسان داخلی: «دروغ و اتهام»

اثــــر جـنــگ بــر 
دلواپسان داخلی:
«دروغ و اتهام»
آرمان ملی - مطهره شفیعی: از هر فرصتی برای تخریب آیت‌ا... هاشمی بهره می‌برند و بارها اشاره شده که از پس از رحلت آیت‌ا... از نام ایشان هم ترس بر وجودشان مستولی می‌شود. همگان می‌دانند صلح کلید واژه تلاش‌ها و تصمیمات کشور به‌ویژه در عرصه فرامرزی بود و بارها تلاش کرد تا ضمن برقراری رابطه مطلوب با کشورهای جهان در مسیر حل مشکلات دیپلماتیک سایر کشورها حرکت کند که نمونه بارز آن بهبود روابط ایران و عربستان پس از سال‌ها تیرگی بود. اکنون که روسیه و اوکراین در جنگ هستند برخی به شکل ساده‌انگارانه‌ای در مسیر تخریب دیپلماسی آیت‌ا...هاشمی حرکت می‌کنند. با اشاره به گفته آیت‌ا...هاشمی مبنی بر اینکه «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هاست نه موشک‌ها»، یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: ‏«این همان دنیای فردایی است که هاشمی گفته بود! در این دنیا باید «قوی» بود، کاری از فنون مذاکره و دیپلماسی «لبخند» ساخته نیست!» وطن امروز هم نوشت: «در یک دهه گذشته به موازات افزایش جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورمان، نیروهای نظامی و قوای دفاعی ایران تبدیل به یکی از مقاصد ثابت حملات جریان‌های غرب‌گرا شد، تا جایی که مرحوم رفسنجانی وجود نیروی نظامی قدرتمند را مانعی بر مسیر رشد اقتصادی خوانده و خلع سلاح ژاپن و آلمان پس از جنگ دوم جهانی را نیز شاهد مثالی برای اثبات این ادعا خواند و در توئیتی دنیای فردا را دنیای گفتمان‌ها و نه موشک‌ها خواند. از سوی دیگر مانور قدرت نظامی نیز تبدیل به یکی از سوژه‌ها برای تخریب قوای دفاعی کشور شد. موضع مشهور حسن روحانی در یکی از مناظرات انتخاباتی سال 96 که آزمایش موشک از سوی کشورمان را توطئه‌ای علیه برجام خواند در عین اینکه تکرار صدای آمریکا از زبان رئیس‌جمهور وقت بود، بخوبی نمایانگر افق دید جریان غرب‌گرا نسبت به توانایی‌های دفاعی کشورمان بود. سقوط سریع‌السیر اوکراین و دستان خالی مسئولان اوکراینی آن هم در شرایطی که این کشور عمده توان دفاعی خود را به پیشنهاد غرب از کشور خارج کرده بود از دیگر صحنه‌های عبرت‌آموزی بود که مقابل دیدگان جهانیان به نمایش درآمد. گویی دنیای موشک‌ها واقعی‌ترین و البته بی‌رحم‌ترین چهره جهانی است که تا پیش از سقوط یک کشور عمق دردناکی خود را نشان نمی‌دهد.»
باز تحریف برای حمله
آنچه دلواپسان مبنی بر ذکر جمله دنیای فردا دنیای گفتمان‌هاست برای هجمه به ایشان منتشر کردند، جمله‌ای است که در سال 95 تکذیب آن در رسانه‌ها منتشر شد. توئیتر هاشمی رفسنجانی جمله منتسب به وی را تکذیب و اصلاح و اعلام کرد: عبارت مذکور حاصل تقطیع جملات هاشمی است. محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه وقت کشورمان در صفحه توئیتر خود در واکنش به اعتراض برخی کشورهای غربی نسبت به رزمایش موشکی سپاه نوشت: «اگر سال ۵۹ موشک داشتیم صدام جرات حمله نداشت. همواره گفته‌ایم به توسعه ظرفیت‌های دفاعی خود ادامه می‌دهیم. نه برجام و نه قطعنامه شورای امنیت، ایران را از کار بر روی موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده‌اند منع نمی‌کند. متون را بخوانید؛ انگلیسی ساده است و نه متون فنی حقوقی. من کسانی را که ایران را به رفتار تحریک آمیز متهم می‌کنند به این چالش دعوت می‌کنم که جمله فرمانده سپاه پاسداران را تکرار کنند که گفت ما بجز برای دفاع، از قدرت نظامی استفاده نخواهیم کرد.» رئیس‌جمهور وقت کشور یعنی حسن روحانی نیز در اولین جلسه هیات دولت در سال ۹۵ با اشاره به توانمندی‌های دفاعی و موشکی کشور تاکید کرد: «هر اقدامی که برای تقویت بنیه دفاعی کشور لازم باشد، دنبال می‌کنیم و این یک سیاست راهبردی ماست.» فرهاد قنبری جامعه‌شناس هم در انتقاد به تخریب هاشمی و روحانی نوشت: مقایسه اوکراین با ایران مقایسه‌ای از بنیاد غلط است. اوکراین صاحب تسلیحات هسته‌ای بوده و به دست خود آن را نابود کرده است اما ایران هیچگاه چنین ابزار نظامی نداشته است.
گیر بی‌ربط به اصلاح‌طلبان
گویی دلواپسان پروژه بی‌ربط ‌نویسی درباره درگیری‌های اوکراین و روسیه را در دستور کار دارند و بی‌هدف به اصلاح‌طلبان حمله می‌کنند به‌عنوان نمونه یک رسانه دلواپس با میان تیتر «اصلاح‌طلبان؛ از نه غزه نه لبنان تا جانم فدای اوکراین» نوشت: «درگیری‌های 48ساعت اخیر در اوکراین بار دیگر استانداردهای دوگانه اصلاح‌طلبان را در معرض قضاوت افکار عمومی قرار داد. جریانی که به عنوان سمبل غرب‌گرایی در داخل ایران شناخته می‌شود و همواره تا جایی که توان داشته مسیر اوکراینیزه کردن ایران را پی گرفته بود، با نخستین آتشی که بین مسکو و کی‌یف رد و بدل شد بار دیگر در قامت صاحب عزای این نزاع حاضر شده و دیگر جریانات را متهم به حمایت از جنگ‌افروزی می‌کند. هرچند کمترین ردی از همدردی اصلاح‌طلبان با اوکراین به عنوان نماینده غرب را نمی‌توان در فجایعی همچون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و رژیم آل‌سعود در یمن مشاهده کرد اما آنچه در این میان بیش از همه به چشم می‌آید تشابه سیاست‌های این جریان با حکام فعلی اوکراین است. فروپاشی این روزهای کیف می‌توانست نسخه‌ای باشد که اصلاح‌طلبان در چند دهه گذشته همواره برای تهران تجویز کرده بودند.»
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی