بستن
کد خبر: ۱۰۳۱۸۶۳

صد در صد دروغ!

صد در صد 
دروغ!
آرمان ملی- مطهره شفیعی: مذاکره کنندگان در وین هستند و پادوهایشان در تهران سخت مشغولند. شایعه می‌کنند، فیلم‌هایی می‌سازند و اقداماتی از این قبیل انجام می‌دهند تا به تخریب مذاکره کننده دولت قبل یعنی محمدجواد ظریف بپردازند. تصور اصلاح‌طلبان و باور آنها این است که باید به توافق رسید و مهم نباشد که اصلاح‌طلبان به این موفقیت نایل آمدند یا اصولگرایان چرا که موضوع هسته‌ای ایران یک بحث ملی است و همه طیف‌های سیاسی و اقشار مختلف باید از موفقیت‌ها خوشحال باشند. اما دلواپسان مشخص نیست به چه دلیل در حال تخریب فضا هستند مانند اقدام اخیرشان که فیلمی از یک ساختمان بزرگ در حال ساخت منتشر کرده و در آن مدعی می‌شوند مالک این ساختمان محمدجواد ظریف وزیرخارجه دولت روحانی است! محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه پیشین ایران به یک ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی که ادعا می‌کرد وی در حال ساخت یک پروژه ساختمانی لوکس در شمال کشور با قیمتی بسیار گزاف است واکنش نشان داد. ظریف در پاسخ به این ادعا گفت: «ادعای اینکه این ساختمان یا حتی یک مترش مال من است یا کسی از طرف من، صددرصد دروغ است.» هدف ازاین تبلیغات را می‌توان انحصارطلبی دلواپسان در کسب موفقیت توافق احتمالی دانست یعنی درصدد آن هستند که اینگونه القا کنند ظریف در دوران مذاکرات هسته‌ای دولت قبل به فکر معیشت خود و خانواده‌اش، انبوه سازی و.. بوده و نه مذاکراتی برای رفع تحریم‌ها! این ترفند دلواپسان نخ نما شده و بارها این ادعا را مطرح کردند اما در اثبات آن ناکام ماندند. به عنوان نمونه تصاویری از یک خانه در آمریکا را منتتشر کردند و مدعی شدند منزل مهسا ظریف دختر وزیر خارجه وقت است یا پسرش در خارج کشور دارای ملک است که ظریف درپاسخ به این ادعاها گفته بود: «پسرم لیسانس برق و فوق لیسانس مدیریت بازار دارد و با همسر و دخترش در تهران زندگی می‌کنند و استخدام هیچ جایی نیست و در حوزه مدیریت بازار، کار مشاوره‌ای انجام می‌دهد. دخترم طراح داخلی است و با همسر و دخترش در تهران زندگی می‌کنند و بیشتر به تربیت فرزندش مشغول است و برخی اوقات طراحی داخلی برای دوستان و اقوام انجام می‌دهد. دامادم فوق لیسانس مدیریت دارد و مدیر یک شرکت خصوصی است.» یا دلواپسان داخلی با جست‌وجو در سایت‌های اطلاع‌رسانی آمریکا به دنبال یافتن خانه‌ای بودند که مالک آن ظریف باشد و به دلیل سواد کم یک سایت یافتند که در آن نشان داده شده بود ملکی متعلق به ظریف است اما وبسایت «زابا سرچ» یک موتور جست‌وجو برای یافتن مشخصات مربوط به ساکنان در آمریکا از جمله نام، آدرس کنونی و سابق، شماره تماس، سال تولد و دیگر اطلاعاتی نظیر شغل افراد است. این وبسایت قابلیت دستیابی به تصویر خانه‌ها از طریق عکس‌های ماهواره‌ای رانیز به کاربران داده است. جست‌وجو‌ها در این وبسایت نشان می‌داد دو خانه در نیویورک به فردی به نام «جواد.‌ام.ظریف» تعلق دارد.
آمریکا هم به در بسته خورد
یا در سال 98 دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا(OFAC) که یک آژانس اجرایی و اطلاعاتی مالی است که زیرمجموعه وزارت خزانه‌داری آمریکا محسوب می‌شود و وظیفه آن برنامه‌ریزی و اجرای تحریم‌های اقتصادی و تجاری در حمایت از اهداف امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا است، اعلام کرد دارایی‌های ظریف تحریم شده است این آژانس قادر است تا مالیات‌های عمده‌ای را علیه نهادهایی که با دولت آمریکا مقابله می‌کنند وضع کند از جمله می‌توان به وضع جریمه‌های بسیار بزرگ، بلوکه کردن دارایی‌ها و بر روی هم رفته منع فعالیت نهادهای متخاصم در آمریکا اشاره کرد. اما وزیر خارجه وقت چنین واکنش نشان داد: «دلیل اینکه آمریکا مرا تحریم کرده این است که من «سخنگوی اول ایران در سراسر جهان هستم. این حقیقت واقعا دردناک است؟ این اقدام تاثیر روی من یا خانواده‌ام ندارد. چون من دارایی یا منافعی خارج از ایران ندارم. از شما تشکر می‌کنم که مرا به عنوان چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان محسوب می‌کنید.»
توهم دو خانه در آمریکا
ظریف در 13 مرداد 98 به اعلام دارایی‌هایش در آمریکا پرداخت. او در فضای مجازی اینستاگرام به سوالات مخاطبان پاسخ می‌داد. کاربری وزیر خارجه را بازخواست کرد و نوشت، از دوتا خانه‌ای که در آمریکا دارید برایمان بگویید، با کدام پول خریداری شده است؟ ظریف در پاسخ نوشت: «سلام بر شما، من نه خانه‌ای در آمریکا دارم و نه ملک یا حتی حساب بانکی خارج از ایران، یکی از مواردی که افشاگری فرمودند به اضافه ده دوازده مورد دیگر آپارتمان‌های استیجاری است که در دوران تحصیل و کار در آمریکا در آن سکونت داشته‌ام. مورد دیگر هم اصلا ربطی به من ندارد و اقامتگاه سفرای نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد است که من هیچگاه در آن حتی سکونت نداشته‌ام. همسر و فرزندانم هم هیچ دارایی خارج از ایران ندارند. امیدوارم رفع نگرانی شده باشد.»
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی