بستن
کد خبر: ۱۰۲۹۴۵۳

تیم‌ملی نان زحمت بازیکنان را می‌خورد نه جادوگران!

تیم‌ملی نان زحمت بازیکنان را می‌خورد نه جادوگران!
رئــیس پیشین سازمان تربیت‌بدنی معتقد است که دوره «عزیزی‌خادم» در فدراسیون فوتبال نقطه ضعف خاصی نداشته اما دلیلی ندارد که دولت به بهانه‌های مختلف به این فدراسیون کمک مالی کند.
اداره فوتبال
مصطفی هاشمی‌طبا درباره ارزیابی‌اش از نحوه اداره فوتبال ایران در دوره عزیزی‌خادم اظهارکرد: به‌نظرم یک روال معمولی طی شده و من نکته منفی خاصی ندیده‌ام. من از طریق مطبوعات و رسانه‌ها در جریان کارهای فدراسیون هستم و نقطه ضعف خاصی ندیدم. با این حال در دوره‌های قبلی اتفاقاتی مانند قرارداد ویلموتس رخ داده بود که در دوره عزیزی‌خادم تکرار نشده است.
تیم ملی
او افزود: الان تیم‌ملی‌های ما خوب کار می‌کنند و همچنین لیگ‌مان در این شرایط کرونا برگزار می‌شود. به همین دلیل نقطه ضعف خاصی نمی‌توانم در کار فدراسیون ببینیم. باید به یاد بیاوریم، یک زمانی بود که امید ما برای صعود از دور مقدماتی انتخابی جام‌جهانی از بین رفته بود. زمان آقای ویلموتس باید چهار بازی را می‌بردیم و به مرحله بعد صعود می‌کردیم که آن زمان خیلی‌ها می‌گفتند این امکان‌پذیر نیست. شکرخدا آن چهار بازی را با اسکوچیچ بردند و صعود کردند.
درآمدزایی
رئیس اسبق سازمـــان تربیت‌بدنی درباره وعده درآمدزایی ۱۰۰۰ میلیاردی عزیزی‌خادم و درخواست مصطفوی مبنی بر لزوم کمک ۵۰۰ میلیون یورویی به فدراسیون فوتبال توسط دولت تصریح کرد: متاسفانه دولت با کمک به این و آن خودش را بیچاره کرده است. یک مقدار زیادی از این گرانی و نابسامانی‌های اقتصادی به‌خاطر کمک‌هایی است که دولت به این و آن می‌کند. با این کار حجم پرداخت‌ها را بالا برده و در نتیجه حجم نقدینگی افزایش یافته است. هاشمی‌طبا ادامه داد: به‌نظر من آقای مصطفوی نظر خودش را گفته است. چرا دولت باید ۵۰۰ میلیون یورو به فدراسیون فوتبال کمک کند؟ به‌جای این کمک‌ها اگر موضوع حق پخش فوتبال حل شود، خیلی از مشکلات مالی فوتبال حل می‌شود. همچنین نمی‌دانم آن وعده ۱۰۰۰ میلیاردی که داده‌اند بر چه اساسی بوده است. مشخص است که این وعده‌ها، وعده‌های انتخاباتی است و تحقق یافتنی نیست.
خوبان عالم
او در پایان درباره مباحــث مطرح شده پیرامون «خوبان عالم» و استفاده از جادوگر توسط فدراسیون فوتبال بیان کرد: اگر جادوگری تاثیر دارد پس چرا تیم‌ملی تمرین می‌کند؟ شاید یکسری اتفاقات افتاده باشد و از جادوگر هم استفاده شده باشد اما این اقدامات قطعا جواب نمی‌دهــد چرا که اگر قرار بود جواب دهد، پس چه نیـــازی به اردوی تدارکاتی و تمرین کردن بود؟ اگر قرار بود جادوگری جواب دهد، یک مربی ارزان‌قیمت و بازیکنان دسته چندم انتخاب می‌کردند تا با هزینه کمتر نتیجه بگیرند. جادوگری و این دست مسائل تاثیرگذار نیست. خداراشکر ما بازیکنان برجسته و زحمتکشی در اختیار داریم و با تلاش آنها نتایج خوبی کسب کردیم.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی