بستن
کد خبر: ۱۰۲۹۳۰۱

افشارزاده: «صالحی‌امیری» مشاوران خوبی نداشت

افشارزاده: «صالحی‌امیری» مشاوران خوبی نداشت
با وجود اینکه مسئولان کمیته ملی المپیک تاکید دارند انتخابات 17 اسفند طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته انجام می‌شود اما شائبه‌های تعویق انتخابات برخی از فدراسیون‌های ورزشی این شایعات را به‌وجود آورده که ممکن است انتخابات کمیته ملی المپیک هم سر موقع برگزار نشود. بهرام افشارزاده دبیرکل سابق کمیته ملی المپیک در خصوص انتخابات کمیته، ادغام بودجه کمیته و وزارت ورزش و حاشیه‌های کشتی پاسخگوی سوالات بود.
صحبت‌های زیادی در مورد تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک مطرح شده شرایط را چطور می‌بینید؟
به‌نظر من عقب بیندازند درست نیست باید هرچه زودتر وضع فدراسیون‌ها مشخص و انتخابات کمیته برگزار شود البته سرپرستان هم در انتخابات باشند هیچ منعی ندارد. باید هرچه زودتر تکلیف مشخص شود تا بتوانند برای بازی‌های آسیایی و رویدادهای دیگر که سال آینده برگزار می‌شود، برنامه‌ریزی کنند.
عملکرد این دوره از هیــات اجرایی و کمیته ملی المپیک چطور بود؟
فکر می‌کنم «صالحی‌امیری» یک تنه همه کارها انجام می‌داد. یادمان باشد پاشنه‌آشیل بازی‌های آسیایی و المپیک سال آینده است. صالحی‌امیری در این مدت خوب کار کرده و در تامین بودجه هم فعالیت خوبی داشت اما مشاوران خوبی نداشت که به او ایده بدهند و کمک کنند. شما المپیک توکیو را با 2021 لندن مقایسه کنید حتی می‌توانید مقایسه‌ای هم در خصوص بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو و 2018 جاکارتا داشته باشید.
وضعیت مدیریت حمید سجادی را در این مدت چطور می‌بینید؟
امیدوارم او کارش را خیلی محکم انجام دهد البته هنوز معاونـــت قهرمانی را معرفی نکرده است.
صحبت‌هایی در مـــورد حضور پــولادگر مطرح شده است.
در ایــن خصوص وزیـــر با من صحبت‌هایی داشت من حتی خودم با پولادگر صحـبت کردم به او گفتـم بخند، با بچه‌ها صحبت‌کن، مــن خــودم همیشــه همین کار را می‌کــردم به ایــن نگاه نمی‌کردم دبیرکل هستم. با بچه‌ها، خبرنگاران رفیق بودم و همیشه مشورت می‌کردم.
با اعــلام لایحه بودجه مشخـص شد بودجه کمیتــه ملی المپیک و وزارت ورزش ادغام شده است این موضوع اعتراضات زیادی را به دنبال داشت نظر شما در این خصوص چیست؟
ادغام بودجه واقعا اشتباه است سال‌ها زحمت کشیده شد تا این بودجه جدا شود به‌خصوص خسروی‌وفا که زحمت کشید، با رفت‌وآمد زیاد توانستیم بودجه را جدا کنیم. یک کاسه‌کردن آن واقعا مشکل‌ساز است. ما با جداشدن بودجه راحت‌تر بودیم، وقت را تلف نمی‌کردیم و فرمولی وجود داشت که پول را می‌گرفتیم البته من خیلی دنبال پول نبودم اما زمانی هم وجود داشت که برای هزینه لباس، تهیه بلیت و اعزام کاروان نگران می‌شدم اما دغدغه‌ها مثل الان نبود چون ارزش دلار اینقدر بالا نرفته بود.
در المپیـــک لندن شاهد موفقیـــت کشتی‌فرنگی بودیم اما حالا همان کشتی‌گیران علیـــه بنا انتقادات داشتند، نظتان چیست؟
من همیشه بــه «بنا» و تیم سر می‌زدم، نمی‌گذاشتم هر کاری می‌خواهند انجام دهند البته حرمت مرا هم داشتند. مــا نباید «بنا» و همین‌طور مربیان دیگر را رها کنیم. «بنا» استاد این کار و اسطوره مربیان است. متاسفانه ورزشکاران وقتی قهرمان المپیک می‌شوند زحمـــات دیگـــران را فراموش می‌کنند. بنا 4 سال خانه‌اش نمی‌رفت.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی