فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ری اعلام کرد: دستگیری ۴۸ سارق در این شهرستان به کشف ۴۴ پرونده سرقت منجر شد. سرهنگ دوستعلی جلیلیان گفت: برابر تدابیر فرمانده انتظامی تهران بزرگ و سلسله طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان ری، مقابله با سرقت منزل توسط کلانتریها، پلیسهای تخصصی و یگان به اجرا درآمد. وی با اشاره به اینکه در این طرح ۷۱ نفر در تمام جرائم دستگیر شدند، اظهارداشت: کشف چهار دستگاه خودرو و موتور مسروقه، دستگیری ۱۶ نفر خردهفروش موادمخدر که منجر به کشف مقادیر قابلتوجهی از انواع موادمخدر، توقیف ۱۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف، دستگیری یک نفر در خصوص تخریب ۱۰ خودرو، ۱۰ مورد اخطار پلمب سه واحد صنفی از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح بود. فرمانده انتظامی شهرستان ری خاطرنشان کرد: تمام متهمان پس از پایان تحقیقات و تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل شدند.
دستگیری سارق موتور
جلیلیان ادامه داد: تیم عملیاتی کلانتری ۱۷۴ در حال گشتزنی در محدوده قیامدشت به یکدستگاه موتور آپاچی سفید رنگ با یک نفر راکب که اقدام به تغییر ارقام پلاک کرده بود مشکوک و زمانیکه قصد بررسی موضوع را داشتند فرد از محل متواری شد. وی افزود: پس از تعقیب و گریز و با همکاری واحدهای گشت موتور متوقف، راکب دستگیر و جهت بررسی تخصصی به کلانتری ۱۷۴ قیامدشت منتقل میشود. این مسئول با اشاره به اینکه در استعلامگیری از اصالت موتورسیکلت مشخص شد سابقه سرقت از کلانتری ۱۱۶ مولوی را دارد، اظهارداشت: متهم که دارای سوابق متعدد سرقت بود در تحقیقات انجام شده به بزهارتکابی معترف و پس از پایان تحقیقات و تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل شد.
سرقت از ساختمانها
فرمانده انتظامی شهرستان خاطرنشان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمانهای در حال احداث در محدوده امینآباد، شناسایی و دستگیری سارق در دستور کار کلانتری ۱۷۳ این شهرستان قرار گرفت. وی افزود: با بررسیهای تخصصی مشخص شد که در تمام سرقتها سارق خود را بهعنوان برقکار معرفی و با فریب مالکان ساختمانهای در حال احداث و تحویل لوازم برقی و سیمهای برق ساختمانها در یک فرصت مناسب کلیه لوازم را سرقت و محل را ترک میکرده است، با رصدهای میدانی و بهکارگیری تجهیزات خاص پلیسی هویت سارق و محل حضورش در محدوده سیزدهآبان مشخص شد.