بستن
کد خبر: ۱۰۲۷۸۶۷

شرایط فعلی پرسپولیس مانند دوره «پروین» شده!

شرایط فعلی پرسپولیس مانند دوره «پروین» شده!
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وضعیت فعلی پرسپولیس مانند دوره «علی پروین» شده است.
توقف مقابل هوادار
ناصر ابراهیمی درباره توقف تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار اظهارداشت: برای وضعیتی که در فوتبال ایران به‌ویژه تیم‌های بزرگ آن پیش آمده به هیچ وجه مربیان را مقصر نمی‌دانم. وقتی خودمان در پرسپولیس بودیم پس از 4-3 قهرمانی که بین سال‌های 77 تا 82 به‌همراه علی پروین برای این تیم آوردیم همین حالت گریبانگیر پرسپولیس شد و تیم به‌دلیل برخی مسائل که مهم‌ترین آن مباحث مالی بود دچار افت شد. آن زمان گفتند دلیل این موضوع بی‌عرضگی مربیان است اما در واقعیت اینگونه نبود.
افزایش دستمزد
وی ادامه داد: در آن زمان قرارداد بازیکنان و کادرفنی به شکل عجیبی بالا رفت. مثلا بازیکنی که 100 میلیون تومان می‌گرفت، ناگهان 180 میلیون شد یا قرارداد منِ مربی از 20 میلیون به 70-80 میلیون رسید که فقط مقداری از آن را پرداخت کردند. پس از جدایی ما هم مربیانی مثل «اشمیت»، دنیزلی و... را آوردند که هیچکدام نتوانستند پرسپولیس را به قهرمانی برسانند اما با آمدن افشین قطبی در زمان مدیریت حبیب کاشانی تیم سروسامانی گرفت و باردیگر قهرمان شد. هرچند پس از یک سال بار دیگر این شرایط تکرار شد تا در این 6-5 سال برانکو و گل‌محمدی موفق به کسب قهرمانی‌های متوالی شدند. پرسپولیس و استقلال از لحاظ مادی، روحی و روانی مشکلات زیادی دارند اما خود مربیان باید این مسائل را رو کرده و درباره‌‌اش صحبت کنند.
انگیزه؟!
مربی پیشین پرسپولیس عنوان کرد: باید این واقعیت را قبول کنیم که شاید بازیکنان پرسپولیس هم پس از کسب پنج قهرمانی انگیزه خود را از دست داده باشند اما بازیکنان و مربیان هر تیمی مقابل پرسپولیس و استقلال قرار می‌گیرند به‌دلیل اینکه می‌دانند فقط این بازی‌شان در کل دنیا پخش می‌شود، انگیزه فوق‌العاده‌ای دارند و با روحیه بالاتری می‌خواهند خودشان را نشان بدهند. هرچند پرسپولیس مقابل تیم انتهای جدولی هوادار متوقف شد اما هنوز نمی‌‌توان عملکرد تیم‌ها را قضاوت کرد.
ستاره‌ها
ابراهیمی اضافه کرد: در فوتبالی که خیلی از پدیده‌هایش به‌دلیل رخنه دلال‌ها از بین می‌روند، بازیکنانی در تیم‌های بزرگ می‌بینیم که در حد این تیم‌ها نیستند. الان اگر لژیونرها را کنار بگذاریم، فوتبال ایران ستاره دیگری ندارد. سازندگی که در تیم‌هایی مثل راه‌آهن، برق تهران، بانک‌ملی، هما و... می‌دیدیم از بین رفته و مربیان مجبورند از نفراتی استفاده کنند که هیچ‌وقت لقمه لذیذی برای تیم نمی‌شوند. 40 سال قبل ستارگانی مثل پنجعلی، برادران بیانی، قلعه‌نویی، نعلچگر، فریبا و ... از زمین خاکی خود را به فوتبال ایران معرفی کردند اما بازیکنان فعلی نمی‌توانند بازی‌های قشنگی برگزار کنند.
اشتباهات داوری
وی با اشاره به اشتباهات داوری توضیح داد: حق پرسپولیس مقابل هوادار به‌دلیل اشتباه داوری ضایع شد. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش از آوردن VAR عاجز هستند و هر بازی اشتباهات داوری زیادی می‌بینیم. برخلاف ایران تمام کشورهای عربی و حتی کشورهای درجه دو آسیا چنین سیستمی دارند. اگر VAR داشتیم دیگر حرفی درباره نظر داور باقی نمی‌ماند. در هر بازی می‌بینیم کل نیمکت‌‌نشین‌ها در کنار زمین اعتراض می‌کنند و سرمربی، مربی، مربی دروازه‌بانان، بازیکن ذخیره و مدیر تیم کارت زرد می‌گیرد. ما هر شب فوتبال خارجی هم می‌بینیم که در آن اشتباه داور با VAR مشخص می‌شود.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی