بستن
کد خبر: ۱۰۲۷۴۳۷

اجازه ورود به اتباع آفریقای جنوبی داده شد

اجازه ورود به اتباع آفریقای جنوبی داده شد
آرمان ملی: نگرانی از شیوع سویه جدید کرونا «اُمیکرون» و احتمال ورود آن به ایران هر روز افزایش پیدا می‌کند و طبق نظرات کارشناسی هر لحظه ممکن است این ویروس که امکانات تشخیص آن در ایران وجود ندارد، تعدادی از شهروندان جنوب ایران را مبتلا نماید. این ادعا در شرایطی مطرح می‌شود که کشور امارات ابتلای چند شهروند را به سویه جدید تایید کرده و ایران نیز ورود مستقیم و غیر مستقیم مسافر از آفریقای جنوبی، موزامبیک، نامیبیا، زیمبابوه، بوتسوانا، لسوتو، اسواتینی را ممنوع کرده است. در این میان بسیاری بر این باورند که استان‌های هرمزگان و خوزستان می توانند عامل ورود این ویروس به کشور شوند در این شرایط اتباع هند، پاکستان و آفریقای جنوبی روز گذشته وارد استان شدند.
ورود اتباع بدون نظارات
فرهاد ابول نژادیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از این امر انتقاد کرده و درباره مراقبت‌های مرزی در استان خوزستان به دنبال گسترش سویه اُمیکرون کرونا در برخی کشورها، گفته است: «پلیس گذرنامه برخلاف مقررات به اتباع کشورهای هند، پاکستان و آفریقای جنوبی اجازه ورود به این استان را داده است.» فرهاد ابول نژادیان با اشاره به اینکه عمده کشتی‌های وارد شده به بنادر خوزستان از امارات، هند، روسیه و برزیل هستند، اظهار کرد: «در حالی‌که قرار بود به اتباع کشورهای هند، پاکستان و آفریقای جنوبی اجازه ورود ندهیم اما پلیس گذرنامه بندر امام خمینی برای این اتباع روادید صادر کرده و به این افراد اجازه خروج از کشتی و ورود به شهر دادند.» پیش‌تر و در ششم آذرماه یکی از مسئولان وزارت بهداشت گفته بود: «در راستای تمهیدات جدید برای مقابله با سویه جدید ویروس کرونا موسوم به اومیکرون و تشدید سخت‌گیری‌ها در مبادی ورودی کشور ورود افراد غیر ایرانی از مبدا شش کشور از جمله آفریقای جنوبی به ایران در حال حاضر ممنوع است.»
نماز جمعه در محیط دانشگاه‌ها
با این حال هنوز ویروس دلتا که از گونه جهش یافته کرونا محسوب می‌شود و حدود 7 ماه در ایران، ویروس قالب است، هنوز قربانی می‌گیرد. بنابر اعلام وزارت بهداشت، از شنبه تا یکشنبه (14 آذر) ۳۱۰۹ مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و۷۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. همچنین ۹ استان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا نداشتند، بنا به این گزارش ۹ استان کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، قزوین، بوشهر، ایلام، قم، کرمانشاه، البرز و مازندران، هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی، گزارش نشده است. در حال حاضر ۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. در این شرایط بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت با ارسال نامه‌ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی، خواستار برپایی نماز جماعت در همه فضاهای دانشگاهی شد و از مقام‌های دانشگاه‌ها و روسای بیمارستان‌‌ها نیز خواست که در نمازهای جماعت حضور داشته باشند.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی