بستن
کد خبر: ۱۰۲۵۶۵۳

خبـــر

خبـــر

انتقاد تند از منتقدان رئیسی
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به انتقادهای مطروحه از خطاهای لفظی رئیس جمهور واکنش نشان داد. محمد حسن آصفری نماینده اراک در مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: « آقایان عرضه اداره یک نانوایی و توانایی پنج دقیقه سخنرانی از حفظ را ندارند بعد به آقای رئیسی خورده می گیرند که چرا در ده دقیقه سخنرانی یک بار هم تپق زدی، شما حواستان به دکمه کت تان باشه !»

افزایش محدوده سنی استخدام به‌ازای داشتن فرزند
نماینده شهرستان دامغان در مجلس گفت: محدوده سنی داوطلبان استخدام در استخدام‌های جدید به ازای هر فرزند از یک تا پنج سال اضافه شده است. علی‌اکبر علیزاده ‌برمی اظهار کرد: متأسفانه بر اثر سیاست‌های نادرست حاکم بر کشور توسط برخی مسؤولان لیبرالی در گذشته، رشد جمعیت آرام‌آرام در ایران کاهش یافت و از آن‌سو، میزان ناهنجاری‌های اجتماعی و طلاق رشد پیدا کرد. وی افزود: پیری جمعیت امروز به‌تدریج خودش را نشان می‌دهد؛ به‌گونه‌ای که رشد جمعیت کشور، ۱.۳ دهم درصد بوده؛ اما رشد پیری جمعیت، به ۳.۶ درصد رسیده است.

پایان صبر مسکنی مجلس
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: انتظار می رود رئیس جمهور هرچه سریع تر جلسه شورای عالی مسکن را جهت انجام هماهنگی های بین دستگاهی برای آغاز ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی تشکیل دهد. محمدرضا رضایی کوچی بیان کرد: در اولین جلسه شورای عالی مسکن مقرر شد تا حداکثر ظرف ۱۰ روز بعد بلافاصله رئیس جمهورجلسه بعدی را برگزار کند، اما با گذشت سه هفته هنوزاین جلسه از سوی رئیس جمهور تشکیل نشده است. وی در ادامه اظهار کرد: این امر می تواند به تولید مسکن آسیب وارد کند. درخواست بنده از رئیس جمهور این است که به سرعت جلسه شورای عالی مسکن را تشکیل دهد تا کارهایی که بر روی زمین مانده و نیاز به هماهنگی دارد انجام شود. باید هماهنگی بین دستگاه‌ها از جمله بانک‌ها، وزارت صمت برای تامین مصالح، وزارت اقتصاد برای زمین هایی که در اختیار دستگاه های دولتی است هرچه سریع‌تر انجام شود تا شاهد تسریع در شروع ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال باشیم.

سفر توریست‌های اروپایی به ایران
با لغو ممنوعیت صدور روادید و باز شدن مرزهای کشور به روی گردشگران خارجی، پس از ورود فم‌توری از کشور روسیه، گردشگرانی از کشور فرانسه و در قالب گروهی ۹ نفره وارد خاک ایران شدند. با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، تور فرانسوی طی ۱۵ روز اقامت خود در ایران از مراکز و جاذبه‌های توریستی تهران، همدان، کرمانشاه، اهواز، شیراز، یزد و اصفهان بازدید می‌کنند. براساس تأکید معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این تور منطبق با دستورالعمل «نحوه حضور گردشگران خارجی در شرایط کرونا» در شرایطی ایمن و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

طفره بایدن از پاسخگویی
رئیس‌جمهورآمریکا درباره طرح یک تریلیون دلاری ایالات متحده برای توسعه زیرساخت آمریکا که مورد تأیید کنگره قرار گرفته، حاضر به اظهارنظر درباره وضعیت فعلی مذاکرات «وین» برای احیای برجام نشد. جو بایدن در پاسخ به سؤالی مبنی بر موضع فعلی وی درباره مذاکرات وین برای احیای برجام چیست این که آیا طرح جایگزین برای شرایطی دارد که مذاکرات با شکست مواجه شود، گفت: «هم‌اکنون درباره ایران اظهارنظری مطرح نمی‌کنم». اظهارات بایدن در شرایطی مطرح شد که «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه هفته گذشته (12 آبان ماه) از تصمیم ازسرگیری مذاکرات چندجانبه وین درباره برنامه هسته‌ای ایران استقبال کرد و گفت که واشنگتن قصد دارد در این نشست‌ها مشارکت کند. پرایس تصریح کرد که «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران برای این رایزنی‌ها به پایتخت اتریش خواهد رفت.

انهدام شبکه سازمان یافته
وزارت اطلاعات از انهدام شبکه سازمان یافته کلاهبرداری یونیک فاینانس و دستگیری اعضای اصلی شبکه در سطح کشور خبر داد. در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده است: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل ا... تعالی فرجه الشریف)، بیش از 150 نفر از سرشبکه‌ها و سرکرده‎های اصلی شرکت هرمی یونیک فاینانس (unique finance) در 19 استان کشور شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی مورد ضربه قرار گرفت. مؤسسین و مدیران این شرکت که از ایرانیان مقیم در کشورهای همسایه می‎باشند؛ با معرفی واهی این مجموعه به عنوان یک شرکت بین‎ المللی و فعال در خرید و فروش سهام شرکت‎های معتبر در بورس‎های خارجی، با استفاده از روشهای اغواگرایانه و ادعای پرداخت سودهای نامتعارف و دلاری، اقدام به شبکه سازی هرمی، ارائه توکن دیجیتال به نامUNQT و کلاهبرداری از تعداد زیادی از شهروندان در سراسر کشور نموده ‎اند. با اقدامات صورت گرفته، ضمن جلوگیری از خروج حجم بالایی ارز از کشور، سایر اعضای فعال این شبکه هرمی تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفته و پرونده قضائی مؤسسین و گردانندگان این شرکت هرمی، در دادگاه‌های ویژه رسیدگی به اخلال‎گران در نظام اقتصادی کشور، در دست رسیدگی و صدور حکم می ‎باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی