بستن
کد خبر: ۱۰۲۴۶۴۳

کشف فساد کلان در یک موسسه مالی و اعتباری

کشف فساد کلان در یک موسسه مالی و اعتباری
آرمان‌ملی: بازرسی‌کل استان گلستان از کشف یک شبکه و باند فساد در یک موسسه مالی و اعتباری در این استان خبر داد. با بررسی حساب‌های متهمان و گردش‌های مالی یکی از موسسات مالی و اعتباری در استان گلستان مشخص شد که مسئولان موسسه مذکور در سال ۹۸ با ایجاد شبکه و باند فساد (بالغ بر ۳۵۰ نفر) اقدام به اختلاس، اخلال در نظام اقتصادی، تحصیل مال از طریق نامشروع، جعل و استفاده از اسناد مجعول، خیانت در امانت و پولشویی کردند. گزارش بازرسی‌کل استان گلستان در پرونده تخلف این موسسه مالی و اعتباری در مرجع قضائی با برگزاری جلسات متعدد مشترک با بازپرس پرونده در فرآیند رسیدگی به موضوع و همچنین رصد گردش‌های مالی، در شهریور امسال منجر به صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست برای تعداد زیادی از متهمان شد. مبلغ این فساد مالی ۲۵ هزار میلیارد ریال است.
کشف اختلاس در کرمان
در بررسی عملکرد شرکت ذغال‌سنگ کرمان مشاهده شد، مسئول روابط عمومی و امور ورزش شرکت ذغال‌سنگ با مشارکت مدیرعامل شرکت و با همکاری تعدادی از فروشندگان کالا، بیش از ۱۰ میلیارد ریال وجوه شرکت را اختلاس کرده‌اند. پس از ارسال مستندات اولیه به مرجع قضائی مسئول روابط عمومی و امور ورزش شرکت بازداشت و برای مدیرعامل شرکت حکم جلب صادر شد، ولی تاکنون به محل شرکت مراجعه نکرده که این موضوع سبب صدور حکم ممنوع‌الخروجی وی شده است. به‌رغم اینکه مدیر عامل شرکت مدت ۲۰ روز به محل کار مراجعتی نداشته است و اطلاع‌رسانی به مسئولان بالادستی شرکت در خصوص تعیین وضعیت مدیریتی شرکت انجام شده، اما تاکنون اقدام موثری برای ساماندهی مدیریت شرکت انجام نگرفته است.
شناسایی ١٢٠٠ گواهی آموزشی مجعول
همچنین بازرسی‌کل استان گلستان خبر از شناسایی ۱۲۰۰ گواهی آموزشی مجعول در استان داد که جهت اخذ مدرک دیپلم به اداره‌کل آموزش‌وپرورش ارسال شده بود. کارشناسان بازرسی کل استان گلستان با بررسی بالغ بر ۳ هزار فقره گواهی آموزشی صادره توسط یکی از ادارات‌کل استان که برای دریافت مدرک دیپلم به اداره‌کل آموزش‌وپرورش ارجاع داده شده بود، مشخص شد که تعداد زیادی از گواهینامه‌ها فاقد سابقه و مستندات گذراندن دوره مذکور هستند. همچنین بررسی گواهی نامه‌های صادره طی سال‌های ۹۳ تا ۹۷ نشان می‌داد که مهر و امضای درج شده بر روی گواهینامه‌ها با مهر و امضای مدیرکل وقت آن اداره‌کل مغایرت دارد. در این پرونده که بالغ بر ۱۲۰۰ فقره تاییدیه گواهی آموزشی مجعول و فاقد اصالت کشور شده، سوء‌جریان مالی احتمالی در حال بررسی است.
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی