بستن
کد خبر: ۱۰۲۳۴۷۳

اخـــبار کوتاه

اخـــبار کوتاه

بیانیه آمریکا درباره اهدای نذورات به حرم امام رضا(ع)
وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای توضیح داد که سفر زیارتی اشخاص آمریکایی به حرم مقدس امام رضا (ع)، خریدهای آنها برای مصارف شخصی حین سفر یا اقلام اهدایی انسان دوستانه آنها به آستان قدس، شامل تحریم‌های این کشور نشده و از موارد استثنا در مقررات تبادلات و تحریم‌های ایران می‌باشند. پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای نوشت: آمریکا درباره هرگونه سفر اشخاص آمریکایی به ایران هشدار می‌دهد. وزارت امور خارجه به خاطر خطراتی مانند آدم ربایی، دستگیری‌های خودسرانه و بازداشت شهروندان آمریکایی، یک توصیه‌نامه سطح چهار درباره ایران منتشر کرده است.در ادامه این بیانیه اطلاعیه آمده است: تبادلاتی که به طور معمول بخشی از سفر به ایران یا از ایران توسط اشخاص آمریکایی هستند، در دسته موارد استثنا از مقررات تبادلات و تحریم‌های ایران قرار می‌گیرند و بنابراین، به طور کلی ممنوع نیستند.

ارمغان تل آویو برای منطقه
وزیر خارجه ایران در توییتی نوشت که رژیم صهونیستی برای بحرین و منطقه تنها ناامنی به ارمغان می‌آورد. حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان در توییتی نوشت: استقبال حکومت بحرین از وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی، خیانت آشکار به آرمان مردم مظلوم و مقاوم فلسطین است. ما فقط یک کشور می شناسیم که فلسطین نام دارد و پایتخت آن قدس است. بی تردید ارمغان تل آویو برای منطقه ‌و بحرین تنها ناامنی است.

بررسی وضعیت زندان‌ها
نماینده صومعه سرا در مجلس گفت: ماده ۲۹ قانون راهنمایی و رانندگی تصریح کرده که نقل و انتقال خودرو به موجب سند رسمی انجام می‌شود؛ ضمن احترام به دادستان کل کشور اما تفسیر ماده ۲۹ را قانونگذار باید اعلام کند. کاظم دلخوش اباتری در‌ خصوص عدم پاسخگویی قوه قضائیه درباره وضعیت زندان‌های کشور و ضرورت انتقال مسئولیت این بخش به دولت، اظهار کرد: مجلس وظیفه دارد از قوه قضائیه سوال کند و پرسش و بررسی از قوه قضائیه محدودیتی ندارد. وی افزود: طبق اصل ۷۶ قانون اساسی، مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ حق‌ تحقیق‌ و تفحص‌ در تمام‌ امور کشور را دارد. نماینده صومعه‌سرا در مجلس بیان کرد: موضوع وضعیت زندان‌ها نیز در کمیسیون امنیت ملی مجلس در حال بررسی است و جلساتی برای پیگیری برگزار شده است.

مراسم تشییع همسر امام موسی صدر
خانواده امام موسی صدر اعلام کردند که مراسم تشییع خانم «پروین خلیلی» همسر امام موسی صدر که در لبنان فوت کرد، روز شنبه برگزار می‌شود. در اطلاعیه خانواده امام موسی صدر در این ارتباط آمده است : با تسلیم به قضا و قدر الهی، بانو پروین خلیلی همسر امام موسی صدر بعد از ظهر روز پنجشنبه ۸ مهر ماه ۱۴۰۰ به جوار حق پیوست. همراه همیشگی امام موسی صدر و صابر درگاه الهی که نیمی از عمر خود را چشم به راه بازگشت او در سوزِ فراق و درد جانکاه گذراند. پیکر آن مرحومه ساعت ۱۱ صبح شنبه از مقابل مؤسسات امام موسی صدر در صور تشییع و در حسینیه الزهراء به خاک سپرده می‌شود. مجلس ترحیم در بیروت برای بانوان و آقایان در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه ۱۱، ۱۲ و ۱۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح و ۳ تا ۶ عصر در مجلس اعلای شیعیان لبنان برگزار خواهد شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی