بستن
کد خبر: ۱۰۲۱۱۲۸

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

شمال
واقعا اصرار مــردم به حضور در شهرهای شمالی را متوجه نمی شوم. هر اتفاقی برایمان رخ ندهد، مقصر اصلی خودمان هستیم. مسئولان هم باید سفت بگیرند و اجازه ندهند عده‌ای بار فتارهای غیرقانونی جان دیگران را به خطر بیندازند.
یک شهروند از بابلسر

ایرانسل
اینترنت ایرانسل اخیرا بسیار بد شده است و سرعت بسیار پایین است. هر چه بسته می‌خریم به خاطر این که سرعت پایین است، زود تمام می‌شود. از مسئولان ایرانسل درخواست رسیدگی داریم.
یک شهروند از تهران

کرونا
از الان باز مردم را آماده پیک بعدی می‌کنند و مدام حرف از پیک بعدی است. چرا نباید سرعت واکسیناسیون بالا برود که چنین شرایطی به وجود نیاید. در حال حاضر ما از اوائل آمدن کرونا هم بیشتر داریم کشته می دهیم. ولی مثل اینکه واقعا عادی شده است و دیگر این تعداد مرگ و میر روزانه اصلا اهمیتی ندارد!
یک شهروند از تهران

مابه التفاوت
مبلغ مابه التفاوت مستمری بگیران تامین اجتماعی واریز شده ۴۷ هزارتومان بود. برای برخی بازنشسته ها نیز 20 هزار تومان بود. چطور محاسبه کردند؟!
یک شهروند از تهران

مدارس
باید فکری به حال مــدارس شود. بچه‌های دبستانی واقعا تدریس مجازی چیزی به معلومات‌شان اضافه نمی‌کند. مخصوصا بچه‌های اول و دوم دبستان. از مسئولان درخواست داریم وضعیت واکسیناسیون را تسریع بخشند تا معلمان و حتی کودکان نیز واکسن بزنند و بتوانند به مدرسه بروند.
محمدی از تهران

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی