بستن
کد خبر: ۱۰۱۳۸۱۸

درگیری در تونل «نقش‌جهان»

درگیری در تونل «نقش‌جهان»

آرمان ملی: دیدار تـــیم‌های ســپاهان و پرسپولیس اگرچه با تساوی و تقسیم امتیازات در ورزشگاه «نقش‌جهان» به پایان رسید، اما حاشیه‌ها بعداز این دیدار، ادامه داشته و کار به درگیری نیز کشیده است. احتمال می‌رود بازیکنانی از هر دو تیم محروم شوند.
درگیری
دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از ساعت 20و25 دقیقه یکشنبه در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار شد و در پایان، هر ۲ تیم در یک بازی جذاب و دیدنی، به تساوی یک بر یک رضایت دادند. «ایرنا» در ادامه نوشت: در پایان این دیدار بین برخی از بازیکنان ۲ تیم درگیری رخ داد که تا تونل ورودی به رختکن ورزشگاه نقش‌جهان نیز ادامه داشت. این درگیری که بین بازیکنان با شدت زیاد جریان داشت و به سایر اعضای ۲ تیم نیز کشیده شد که صحنه‌های زشتی را برای فوتبال ایران رقم زد. برخی از بازیکنان ۲ تیم در جریان این درگیری مصدوم شدند. درگیری ابتدا بین محمدرضا حسینی بازیکن سپاهان و کمال کامیابی‌نیا بازیکن پرسپولیس آغاز شد و سایر بازیکنان و اعضای ۲ تیم را دربرگرفت. کریم باقری از جمله مربیانی بود که در حال آرام‌کردن اوضاع و هدایت بازیکنان خود به‌سمت رختکن بود. در نهایت، نیروی انتظامی وارد تونل رختکن ورزشگاه نقش‌جهان شد و درگیری را خاتمه داد.
واکنش ناظر بازی
حسین نجاتی، ناظر داوری دیدار تیم‌های سپاهان اصفهان و پرسپولیس در گفت‌و‌گو با تسنیم درباره اتفاقات و درگیری‌های پیش آمده در این دیدار اظهارداشت: نه ما و نه هیچیک از داوران، درگیری در استادیوم ندیدیم. اگر هم این اتفاق افتاده باشد پس از خروج ما بوده و باید به فیلم‌ها استناد شود، اما من از دو نماینده فدراسیون هم که در ورزشگاه حضور داشتند پرسیدم و آنها هم گفتند که اتفاقی نیفتاده است.
اعتراض پرسپولیس
گفته می‌شود قرار است پرسپولیسی‌ها مدارک و مستندات خود درباره اتفاقات اصفهان را به کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال کنند. همچنین باشگاه پرسپولیس قرار است نامه‌ای جداگانه و اعتراض‌آمیز نیز به سازمان لیگ و رئیس فدراسیون فوتبال ارسال کند و خواستار رسیدگی به اتفاقات اصفهان شود. علاوه بر این اتفاقات، شنیده می‌شود مسئولان باشگاه پرسپولیس به‌دنبال گرفتن فیلم کامل دوربین‌های مداربسته ورزشگاه نقش‌جهان نیز هستند تا این فیلم را نیز به مستندات و مدارک خود اضافه کنند. سرخپوشان نسبت به شعارهای پخش شده در استادیوم نقش‌جهان، رعایت‌نشدن پروتکل‌های بهداشتی و حضور تعداد زیادی از افراد در ورزشگاه و به‌خصوص درگیری پایان بازی و همچنین حاشیه‌های پیش از آغاز این مسابقه معترض هستند.
واکنش کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علاوه بر دریافت گزارش‌های رسمی از ناظر بازی و مسئولان حاضر در ورزشگاه، مستنداتی را هم از سوی هر دو باشگاه دریافت کرده و با بررسی اسناد و مدارک موجود، برای این دیدار پرونده‌ای را تشکیل خواهد داد. این احتمال وجود دارد که قبل از حضور خاطیان در جلسه رسیدگی به پرونده، دستور محرومیت موقت برای چندین بازیکن و عضو از هر دو تیم صادر شود که معمولا غیرقابل تجدیدنظر است. در صورتی‌که این اتفاق طی روزهای آینده رخ دهد، امکان دارد برخی از پرسپولیسی‌ها از جمله سعید آقایی که مشخصا به فیلمبردار سپاهان حمله می‌کند، با محرومیت‌هایی مواجه شوند و دربی تهران را از دست بدهند.
روایت سیدصالحی
سیدمهدی سیدصالحی پیشکسوت فوتبال در مورد درگیری‌ها و حواشی بازی توضیح داد: ابتدا این را بگویم که همه من را می‌شناسند و می‌دانند هر حرفی می‌زنم از روی عقیده‌ام است و هرگز برای جمع‌کردن فالوور صحبت نمی‌کنم. اتفاقات این بازی از یک هفته قبل از شروع آن رقم خورد و دلیلش اخبار و بیانیه‌هایی بود که از سمت باشگاه پرسپولیس می‌آمد. یکبار آمدند گفتند با خودمان آب معدنی به اصفهان می‌آوریم و باردیگر بیانیه دادند که امنیت ما در خطر است و این مسائل شائبه‌برانگیز است و حساسیت ایجاد می‌کند و طبیعی است در این شرایط اتفاقاتی که شاهدش بودیم هم رخ می‌دهد. اگر باشگاه‌های ما رفتار حرفه‌ای در پیش بگیرند و فوتبال را به سمت آرامش ببرند، آنگاه شاهد این میزان از توهین در فضای‌مجازی و جاهای مختلف بین هواداران نخواهیم بود. سیدصالحی ادامه داد: این فصل همه می‌دانند سپاهان چه رویه‌ای در پیش گرفته و از حاشیه و چالش به‌دور بوده و حتی در مورد تغییر زمان بازی هم حرفی نزدند که به اختلاف‌ها دامن زده نشود؛ ولی در این شرایط از سمت پرسپولیس می‌آیند قبل از بازی آنطور بیانیه می‌دهند. شما نگاه کنید از اول فصل همه تیم‌ها به اصفهان آمدند برای کدامشان مشکلی پیش آمد؟ اگر فقط برای یک تیم این مشکلات ایجاد می‌شود باید فهمید دلیلش چیست و از کجاست. وی ادامه داد: نگاه کنید محرم نویدکیا از ابتدای فصل شخصیت خاصی را از خودش به فوتبال ایران معرفی کرده که همه دوستش دارند و حتی یکبار هم وارد مسائل حاشیه‌ای نشده و بارها علیه تیم سوت اشتباه زدند؛ ولی هیچوقت در مورد داوری حرف نزد. وقتی یکی مثل محرم صبرش تمام می‌شود و بعداز بازی آن حرف‌ها را می‌زند ببینید مشکل از کجاست. پیشکسوت فوتبال در ادامه یادآور شد: من از نزدیک شاهد اتفاقات قبل و بعداز بازی بودم و خیلی مسائل به دروغ رسانه‌ای شد. می‌آیند می‌گویند به تیم ما حمله شده و دو ساعت در هتل بودیم و نمی‌توانستیم از آنجا خارج شویم؛ ولی این حرف راست نیست. من در ورزشگاه بودم و سپاهان که میزبان بازی بود نیم‌ساعت دیرتر از پرسپولیس به ورزشگاه رسید چرا که هواداران به استقبال آنها رفتند و مسیر 20 دقیقه‌ای را 70 دقیقه طول کشید تا طی کنند و خود نویدکیا هم خواست دیگر این کار را انجام ندهند چرا که تمرکز بازیکنان به‌هم می‌ریزد. سیدصالحی ادامه داد: من در ورزشگاه همه‌چیز را دیدم. وقتی یک نفر کنار زمین حضور دارد یا از عوامل دو تیم است یا از مسئولان فنی و اجرایی و رسانه است و هرکسی که آیدی کارت داشته باشد می‌تواند کنار زمین بیاید و افراد متفرقه را راه نمی‌دهند. در این شرایط یک تصویربردار مشغول انجام شغلش است ولی بازیکن و مدیر روابط عمومی پرسپولیس به او حمله می‌کنند و وسیله فیلمبرداری او هم شکسته شد. این چه رفتاری است؟ این هم که می‌گویند تا دو ساعت بعداز بازی در رختکن بودند دروغ است چون من آنجا حضور داشتم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی