بستن
کد خبر: ۱۰۱۳۰۳۹

همه تیم‌های گروه واکسن زده‌اند جز پــرسپـــولیس

همه تیم‌های گروه واکسن زده‌اند
جز پــرسپـــولیس

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تمام تیم‌هایی که در گروه ما حضور دارند واکسن کرونا زده‌اند، جز پرسپولیس و همین موضوع استرس زیادی به بازیکنان ما وارد می‌کند.
دیدار با الریان
یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار با الریان قطر در روز پایانی مرحله گروهی لیگ‌قهرمانان آسیا اظهارداشت: این دیدار، آخرین بازی مرحله گروهی ماست. در پنج بازی گذشته عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم خودمان را به‌‌عنوان یکی از تیم‌های صعودکننده معرفی کنیم‌. جا دارد از تمام کسانی که برای انجام مسابقات زحمت کشیدند و همچنین میزبانی فدراسیون هند تشکر کنم.
شرایط سخت
وی افزود: بازیکنان هم متحمل سخت‌ترین شرایط بودند و مشکلات زیادی را تحمل کردند و توانستند سربلند از این مشکلات بیرون بیایند و روزهای سختی را پشت‌سر گذاشتند. با تمام استرسی کــه در بحــث کرونا وجود داشت، تمام تیم‌هایی که در گــروه ما حضور دارند واکسن کرونا زده‌اند، جز پرسپولیس و همین موضوع استرس زیادی به بازیکنان ما وارد می‌کند. جادارد از مسئولان کشوری بخواهیم نسبت به واکسیناسیون عمومی اقدامات بهتری شود، به‌خصوص ورزشکاران که همیشه در معرض ابتلا هستند. سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: همه بازی‌های گروه ما سختی‌های خاص خودش را دارد و برای ما مهم است، مثل بازی با الریان که باید کیفیت خودمان را نشان دهیم و به‌عنوان تیم اول راهی مرحله حذفی شویم.
بازی قبلی
گل‌محمدی در مورد اینکه تیمش در مسابقه با الوحده نتوانست نتیجه مدنظر را کسب کند، گفت: ما در بازی قبل هم سزاوار باخت نبودیم و فقط اسیر 5 دقیقه بد بازی‌کردن خودمان شدیم. در شروع کار آن اتفاق افتاد اما در ادامه موقعیت‌های خوبی برای جبران داشتیم و حتی داور یک پنالتی هم برای ما نگرفت. اصلا مستحق باخت مقابل الوحده نبودیم و حداقل بازی باید مساوی می‌شد. در بازی پیش‌رو هم مانند 5 دیدار گذشته هدف‌مان کسب 3 امتیاز کامل است و برای این هدف هم باید بجنگیم و تمرکز داشته باشیم.
فوتبال هند
وی در واکنش به اینکه آیا به‌نظرش در آینده بازیکنان ایرانی در هند و یا بازیکنان هندی در ایران می‌توانند بازی کنند؟ عنوان کرد: به‌نظرم فوتبال هند در چند سال گذشته پیشرفت خوبی داشته، هم از لحاظ کیفیت بازیکنان و هم از لحاظ کیفیت برگزاری مسابقات و امکانات. چرا که نه، این می‌‌تواند اتفاق خوبی باشد و بازیکنان و مربیان می‌توانند در ایران و هند فعالیت کنند. فکر می‌کنم این اتفاق خوبی می‌تواند؛ باشد.
آل‌کثیر
سرمربی پرسپولیس در خصوص عملکرد عیسی آل‌کثیر نیز توضیح داد: با توجه به اتفاقی که برای آل‌کثیر افتاد و 6 ماه از فوتبال دور بود، هنوز جا دارد تا به فرم قبلی بازگردد و احتیاج به زمان و مسابقات بیشتری دارد. باید این زمان را به او بدهیم و منتظر باشیم تا همان بازیکن قبلی شود. این اطمینان از سمت ما وجود دارد و باید کمک کنیم تا خیلی زود به فرم خوب خود بازگردد. گل‌محمدی درباره عملکرد کلی تیمش در پنج بازی گذشته و همچنین شکست مقابل الوحده یادآور شد: فکر می‌کنم شاید باخت مقابل الوحده می‌تواند در آینده به ما کمک کند. باید بتوانیم نقاط ضعف‌مان را به خوبی پیدا کنیم. ممکن است بعضی باخت‌ها از برد هم بیشتر به ما کمک کند. باید از شکست درس بگیریم و نقاط ضعف را زودتر پیدا کنیم و برطرف کنیم. ان‌شاءا... با یک آنالیز خوب از بازی رفت به مصاف الریان خواهیم رفت.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی