آرمان ملی: شب گذشته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ادامه یافت و نمایندگان کشورمان مقابل حریفان خود به میدان رفتند. تیم پرسپولیس بعد از 4 برد متوالی در این رقابت ها شکست خورد و تراکتور تساوی دیگری در این مسابقات ثبت کرد.
باخت
اگر چه سرخها با تمام ترکیب خود برای قطعی کردن صعود مقابل الوحده پا به میدان گذاشته بودند، در پنجمین دقیقه غافلگیر شدند تا ماتاوز با نفوذ به هجده قدم، طاق دروازه پرسپولیس را فرو بریزد. پس از این گل، شاگردان گل محمدی مالک بلامنازع زمین بوده و حلقه محاصره را روی الوحده تنگ کرده بودند. این برتری پرسپولیس تا میانههای نیمه اول ادامه داشت. اواخر نیمه بازهم پرسپولیس نبض دیدار را به دست گرفت ولی دفاع پرتعداد الوحده اجازه جبران گل خورده را سرخپوشان نداد تا شاگردان گل محمدی بازنده به رختکن بروند. سرخپوشان در دقایق ابتدایی نیمه دوم همچنان توپ و میدان را در اختیار داشتند و چند خطر روی دروازه الوحده خلق کردند که بینتیجه ماند. سرخها فرصتهای خوبشان را یکی از پس دیگری از دست دادند. در وقتهای تلف شده نیز بازیکنان باتجربه خط حمله الوحده با کنترل مسابقه، زمان را گذراندند تا سه امتیاز ارزشمند مقابل نماینده ایران به دست آورند.
تساوی تراکتور
دیدار تیمهای فوتبال تراکتور و پاختاکور در ورزشگاه شارجه برگزار شد. دقیقه ۷ میلاد فخرالدینی بازیکن تراکتور با پاس در عمق، توپ را به پیمان بابایی در محوطه جریمه رساند اما ضربه این بازیکن با اختلاف از کنار دروازه حریف به بیرون رفت. دقیقه ۳۹ بازیکنان تراکتور صاحب موقعیت گلزنی شدند، اما تجمع مدافعان پاختاکور اجازه بازشدن دروازه این تیم را نداد. دقیقه ۴۱ ضربه خطرناک بازیکن پاختاکور از کنار دروازه تراکتور به بیرون رفت. نیمه اول بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم هم هیچکدام از تیم ها موفق به گلزنی نشدند تا این مسابقه با تساوی بدون گل به پایان برسد.