امروز تیمهای فوتسال «گیتیپسند» و «مس سونگون» مقابل هم قرار میگیرند. وحید شمسایی، سرمربی تیم فوتسال گیتیپسند اصفهان در این خصوص صحبت کرد.
دربــاره آخرین وضعیت تیم قبل از بازی برابر مسسونگون توضیح میدهید؟
اگر بخواهم شرایط تیمم را بیان کنم، باید بگویم که مصدومیتهای متوالی که گریبان تیممان را گرفته، اصلا نرمال نبودهاند. ابتدای فصل را با ۱۶ بازیکن بسیار آماده شروع کردیم، اما الان بهزور تعداد بازیکنانم به ۱۰ نفر میرسد. بههرحال این اتفاقی است که برای تیم ما افتاده و چارهای هم نداریم و باید با آن کنار بیاییم. جالب است در این ۲۲ سالی که از عمر ورزشی من میگذرد تا بهحال چنین اتفاقی ندیده بودم که به یکباره ۹ نفر از بازیکنانم مبتلا به کرونا شوند، یا مثلا در یک بازی مجبور شویم با ۶ بازیکن به میدان برویم. مسسونگون تیم بسیارخوب و قابلاحترامی است و ما تمام تلاش خودمان را بهکار خواهیم گرفت تا در این بازی پیروز شویم. فکر میکنم بازی روز یکشنبه مهمترین دیدار ما در طول این فصل از لیگبرتر خواهد بود.
برخی میگویند هـــرکــدام از ۲ تیم مسسونگون و گیتیپسند بتوانند به پیروزی دست پیدا کنند، قهرمانی در این فصل را قطعی خواهند کرد!
در هر صورت مسیر برای تیم ما مشخص شده است و همه ما امیدواریم که با تمام این مشکلات بتوانیم برنده مسابقه پیشرو باشیم. شرایط مسسونگون از تیم ما خیلی بهتر است. قطعا اگر برنده بازی مسسونگون باشد راه این تیم برای رسیدن به مقام قهرمانی بسیار هموارتر خواهد شد.