قاچاق گازوئیل با بارنامه جعلی
فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف 30 هزارليتر گازوئیل قاچاق در عملیات پلیس شهرستان نرماشیر خبر داد. سردار عبدالرضا ناظری اظهارداشت: در تداوم طرحها و تدابیر مبارزه با قاچاق سوخت، ماموران پلیس آگاهی شهرستان نرماشیر مستقر در ایست و بازرسی موقت محور بم- نرماشیر یکدستگاه تانکر حمل سوخت را برای بررسی متوقف کردند. وی افزود: در بازرسی انجام شده مشخص شد، این تانکر حامل 30 هزار لیتر گازوئیل با بارنامه جعلی بوده که از استانهای مرکزی بارگیری و به سمت مناطق جنوبی کشور در حال حرکت است. فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به دستگیری یک متهم و معرفی وی به مراجع قضائی، تصریح کرد: پديده قاچاق عامل ضربه به اقتصاد کشور و از بین بردن منابع ملی است و مقابله با آن يکي از اولويتهاي کاري پليس در سال جدید خواهد بود.
جابهجایی تریاک بهجای مسافر
فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف 100 کیلو تریاک در ایستگاه بازرسی مرصاد در سهراهی راین خبر داد. سردار عبدالرضا ناظری اظهارداشت: ماموران ایستگاه بازرسی مرصاد در سهراهی راین هنگام کنترل خودروهای عبوری به یکدستگاه اتوبوس مشکوک شده و آن را متوقف کردند. وي با اشاره به اینکه این خودرو از جنوب عازم مرکز کشور بود، تصريح كرد: ماموران در بازرسی تخصصی از خودرو ، 100 کیلو تریاک را که بهصورت ماهرانه جاساز شده بود، کشف و 2 متهم را دستگیر کردند. فرمانده انتظامی استان کرمان در پایان تصریح کرد: پلیس بنا به وظایف ذاتی خود و با اشرافیت اطلاعاتی با پدیده شوم موادمخدر مبارزه میکند.
انهدام یک باند قاچاق سلاح
فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری اعضای یک باند قاچاق سلاح و کشف 11 قبضه کلتکمری در شهرستان اهواز خبر داد. سردار سیدمحمد صالحی اظهارداشت: بهدنبال کنترل و رصد تحرکات قاچاقچیان سلاح و مهمات، پلیس امنیت عمومی استان با پشتیبانی خبری استان مرکزی و انجام کار اطلاعاتی گسترده و شبانهروزی از فعالیت اعضای یک باند قاچاق سلاح و مهمات مطلع شدند. وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی خوزستان با اشرافیت اطلاعاتی و همچنین انجام اقدامات پیچیده پلیسی، محور تردد 2 دستگاه خودروی تریلر و پژو حامل سلاح قاچاق را در ورودی شهرستان اهواز شناسایی و آنها را متوقف کردند. فرمانده انتظامی استان خوزستان با بیان اینکه در بازرسی از خودروهای توقیفی 11 قبضه سلاح کلتکمری کشف شد، تصریح کرد: در این ارتباط 3 نفر عضو باند قاچاق سلاح دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند. این مقام ارشد انتظامی در ادامه به کشفیات سلاح در سالجاری اشاره کرد و گفت: در دو هفته سالجاری ماموران پلیس امنیت عمومی در راستای جمعآوری سلاح و مهمات در سطح استان 136 قبضه انواع سلاح شکاری و جنگی کشف و ضبط کردند. سردار صالحی تاکید کرد: امنیت مردم خطقرمز پلیس است و با فرد یا
افرادی که قصد خدشهدارکردن آن را داشته باشند با اقتدار برخورد خواهیم کرد.
توقيف پژو حامل حشيش
فرمانده انتظامی استان خراسانجنوبي از کشف 41 کیلو و 800 گرم حشيش در شهرستان نهبندان خبر داد و گفت: در این رابطه یک خودرو توقیف و یک متهم دستگیر شده است. سردار ناصر فرشید اظهارداشت: ماموران انتظامی شهرستان نهبندان هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک سواري پژو 405 مشکوک شدند و به راننده خودرو دستور ايست دادند. وی بیان داشت: راننده پژو 405 به محض مشاهده ماموران از محل متواری شد که با انجام اقدامات پلیسی خودرو متوقف و در بازرسی از مسير تردد خودرو 2 كولهپشتي حاوي 41 كيلو و 800 گرم حشيش کشف شد. فرمانده انتظامي خراسانجنوبي، افزود: ماموران در اين رابطه یک خودرو را توقیف و یک متهم را دستگیر کردند که بههمراه پرونده برای سير مراحل قانوني به مراجع قضائی معرفی شد. سردار فرشید با اشاره به برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان موادمخدر، خاطرنشان كرد: پليس در راستای برقراری نظم و امنیت و آرامش عمومی برای هموطنان عزیز در تمامی ساعات شبانهروز از هيچ تلاشي فروگذار نخواهد کرد.
احتکار 6 تن روغن در بازار
رئیس پلیس پیشگیری استان تهران از کشف 6 هزار و 545 کیلو روغن خوراکی احتکار شده در انباری، در بازار تهران خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای اظهارداشت: در پي دریافت خبری مبنی بر اینکه مقدار فراوانی روغن خوراکی در انبار کالا در محدوده بازار تهران جمعآوری شده است، شناسایی انبارکالا و بررسی موضوع در دستور كار ماموران کلانتری 113 بازار قرار گرفت. وي بیان داشت: هویت مالک انبار کالا شناسایی و مشخص شد که وی در این انبار مقادیری روغن خوراکی از چرخه شبکه توزیع خارج و پنهان کرده است. رئیس پلیس پیشگیری تهران با اشاره به اینکه در بازرسی از داخل این انباری 385 حلب 17 کیلویی روغن خوراکی در مجموع 6 هزار و 545 کیلو روغن احتکاری کشف شده است، افزود: با دستور قضائی انبار پلمب و متهم برای تحقیقات تکمیلی به کلانتری بازار انتقال یافت. این مقام انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال احتکارشده را 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد کردند.