بستن
کد خبر: ۱۰۱۰۲۹۹

سلام ۱۴۰۰

سلام ۱۴۰۰
فریور خراباتی
خدایا در سال ۱۴۰۰ ما را از دست تصادفات جاده‌ای، سقوط هواپیما، غرق شدن کشتی، برخورد شاخ به شاخ قطار با قطار، آتش گرفتن اتوبوس، کار نکردن ترمز پراید، کرونا و قیمت هویج در‌امان بدار. خدایا ما می‌دانیم که مرگ حق است، اما دوست نداریم وانت نیسان وسیله‌اش باشد. خداوندا بیا و در سال جدید، یک کاری کن که کارگرها بالاخره حقوق بگیرند، قبول داریم که کارگرها در این سال‌ها پررو شده‌اند و به جای اینکه توی لاک خودشان زندگی کنند توقع مسکن دارند و به جای فتوسنتز توقع شام و نهار دارند.
پروردگارا در سال نو چنان کن که مدیران نازنین و تو دل برو کمتر اختلاس کنند و ما شاهد شنیدن حروف اختصاری مثل ب.ز. و میم.ر.خ نباشیم، اختلاس هست اما زیاد هست، شلخته درو کنند تا چیزی هم برای ما بماند چون با ادامه این روند و این اوضاع اقتصادی باید در سال جدید بنده را اختلاس کنند.
خداوندا در این سال پیش‌رو لطفی کن و کاری کن تا مسئولینی که جایشان وسط قلب ماست به جای پاسخگویی ناگهان درخت نشده و شکوفه ندهند. کار‌ی کن که دیگر هشتگ لطفا واکسن تهیه کنید و کرونا را شکست می‌دهیم اگر ما هم خجالت نمی‌کشیم، خودشان خجالت بکشند.
پروردگارا در این سال جدید، به اهالی اینستاگرام کمی ادب عنایت بفرما که از صفحه داوود هزینه تا صفحه لیونل مسی را مورد عنایت قرار ندهند.
خدایا در سال ۱۴۰۰ شرایطی را فراهم کن که ما کارشناس همه امور نباشیم و هر ایرانی یک تحلیلگر نباشد و در مورد رشد اقتصادی لوکزامبورگ در تاکسی بیانیه سیاسی ندهد.
پروردگارا محبتی کن تا در کنار بهنام بانی و حمید هیراد و ماکان بند، یکی دو فقره همایون شجریان هم داشته باشیم تا دل‌مان نپوسد.
خدایا در این سال جدید مددی کن تا کیفیت سریال‌های صداوسیما درست شود و جومونگ هم پس از سال‌ها به کشورش و نزد خانوده‌اش بازگردد.
خدایا در سال نو، کاری کن تا فدراسیون پنج ستاره ما شش ستاره شود و به جای بازی با سیرالئون و گینه نو، با چند تا تیم فوتبال درست و حسابی بازی تدارکاتی برگزار کند و مسابقات ملی ما در کشورهای دیگر برگزار نشود.
پروردگارا امسال برنامه‌ریزی دریافت سیمرغ بلورین حاتمی‌کیا را به صورت هفتگی برقرار کن تا مردم شرمنده ایشان نباشند.
خدایا چنین کن سرانجام کار، که تو خشنود باشی و ما زنده بمانیم!
انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی