بستن
کد خبر: ۱۰۰۷۹۵۶

رحیمی: اتاق‌فکر مخرب «زنوزی» مربوط به گذشته است

رحیمی:  اتاق‌فکر مخرب «زنوزی»  مربوط به گذشته است

عليرضا رحيمي معاون ورزشي تراکتور در مورد تعيين‌تکليف کادرفني صحبت کرد. وي مي‌گويد: قطعا مسعود شجاعي در بازي پاياني ما مقابل سايپا سرمربي تراکتور خواهد بود زيرا براي تيم زحمت کشيده است.

دليل نتيجه‌نگرفتن تراکتور

عليرضا رحيمي درباره دليل نتيجه‌نگرفتن تراکتور و انتقاد هواداران از خطرناک‌نبودن اين تيم توضيح داد: هواداران باشعور تراکتور مثل خود ما از نتيجه‌نگرفتن تيم ناراحت هستند. وقتي يک تيم نتيجه نمي‌گيرد همه در اين امر سهيم‌اند. افتخار مي‌کنيم در شرايطي که مشکلات زيادي وجود داشت تيم بسيار خوبي در اين 3 سال آماده شده اما برخي اشتباهات سبب شده، نتوانيم موفقيتي کسب کنيم. وي افزود: هرچند در برخي پست‌هاي حساس مثل مهاجم و مدافع بايد عملکردمان بهتر مي‌شد اما وضعيت خوبي نداشتيم. ضمن اينکه پس از مشکلي که براي کادرفني به‌وجود آمد، مسعود شجاعي مجبور شد زحمت هدايت تيم را متقبل شود اما تراکتور همچنان خطرناک است. امتيازها در جدول خيلي نزديک است و قطعا در نيم فصل دوم با يک بازيابي خوب عملکرد بهتري خواهيم داشت و در ليگ‌قهرمانان آسيا هم نماينده شايسته‌اي براي کشورمان خواهيم بود.

وضعيت زنوزي

مدير باشگاه تراکتور درباره اينکه به‌نظر مي‌رسد محمدرضا زنوزي به‌دلايل مختلف انگيزه‌اي براي اداره اين باشگاه ندارد، توضيح داد: هزينه‌هايي که براي فوتبال انجام مي‌شود يا از طريق بخش خصوصي است يا دولتي؛ در منطقه آذربايجان بيشتر سرمايه‌گذاري‌ها در سال‌هاي اخير متعلق به بخش خصوصي بوده و مثل ساير استان‌ها بخش دولتي قدرتمندي نداريم که مانند باشگاه‌هاي صنعتي از فوتبال حمايت کنند. رحيمي خاطرنشان کرد: افرادي مانند زنوزي که با هر دغدغه‌اي در فوتبال هزينه مي‌کنند، ولي نمي‌توان هم هزينه کرد و هم فحش شنيد. قطعا در اين هزينه‌کرد امکان دارد اشتباهاتي اتفاق بيفتد. ممکن است در بخش جذب بازيکن، مربي يا انتخاب تيم مديريتي اشتباهاتي در تيم تراکتور رخ داده باشد که سبب شده برخي مواقع نتايج خوبي کسب نکنيم. وي درباره اينکه هواداران اعتقاد دارند محمدرضا زنوزي به‌دليل استفاده از يک اتاق‌فکر ضربه خورده، توضيح داد: اگر هم اتاق‌فکري بوده مربوط به قبل است و اکنون زنوزي با يک نگرش جديد نفراتي مثل من را به بدنه مديريتي باشگاه تراکتور اضافه کرده و ما هم سعي داريم رابطه خوب باشگاه و هواداران را بار ديگر احيا کنيم. ضمن اينکه تلاش مي‌کنيم تيم از لحاظ فني و نتيجه‌گيري به روزهاي اوج بازگردد. تراکتور سال گذشته نتايج خيلي بدي نداشت و قهرمان جام حذفي شد. رحيمي اضافه کرد: هوادار حق ناراحتي دارد اما حساب هوادار واقعي از افرادي که مي‌خواهند از اين موج استفاده کرده و با جوسازي دنبال منافع بازيکنان يا مربيان خاص باشند، جداست. قول مي‌دهم در نيم‌فصل کاري کنيم تا بارديگر تراکتور در جايگاهي قرار بگيرد که شايسته و در شأن فوتبال آذربايجان است.

شجاعي

وي درباره اينکه آيا مسعود شجاعي در نيم‌فصل دوم هم سرمربي تراکتور خواهد بود، ادامه داد: قطعا مسعود شجاعي در بازي پاياني ما مقابل سايپا سرمربي تراکتور خواهد بود، زيرا براي تيم زحمت کشيده است. پس از آن دو برنامه داريم که در اين 3-2 روز آنها را بررسي خواهيم کرد و بايد درباره يکي از اينها به نتيجه برسيم. يکي از اين موارد استفاده از مسعود شجاعي به‌عنوان سرمربي و در کنار آن حضور يک کمک‌مربي قوي در کادرفني است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی