بستن
کد خبر: ۱۰۰۷۸۷۰
حسین عبدی:

طبیعی است پرسپولیس در کورس قهرمانی باشد

طبیعی است پرسپولیس در کورس قهرمانی باشد

پرسپوليس با برتري مقابل تراکتور به جمع مدعيان ليگ‌برتر برگشت. حسين عبدي کاپيتان سابق پرسپوليس در اين خصوص صحبت کرد.

پرسپوليس در کورس قهرماني ليگ‌برتر قرار گرفت!

طبيعي است که تيمي در حد و اندازه پرسپوليس بايد در کورس قهرماني جاي داشته باشد و مطابق انتظار اين اتفاق رخ داد. البته که بايد بپذيريم فاصله تيم‌ها در اين فصل از ليگ‌برتر کمتر شده و اگرچه کيفيت بازي‌ها بالا نيست، ولي مسابقات از هيجان زيادي برخوردار است. پرسپوليس به‌دليل فشردگي مسابقات خود امتيازات زيادي را از دست داده بود، ولي با دو پيروزي ارزشمندي که مقابل نمايندگان تبريزي ليگ‌برتر به‌دست آورد، به صدرجدول نزديک شده و البته که اگر نتواند در ديدارهاي معوقه‌اش برنده شود، قطعا به قهرماني نيم‌فصل نمي‌رسد. فراموش نکنيم سرخ‌پوشان در مصاف با ماشين‌سازي و تراکتور با اختلاف يک گل برنده شدند که اين موضوع نشان مي‌دهد هنوز پرسپوليس براي بهترشدن نياز به کار و پيشرفت بيشتري دارد.

نقاط ضعف و قدرت پرسپوليس را در کجا مي‌بينيد؟

به‌نظرم بايد بازيکنان بايد در زماني‌که مالک توپ مي‌شوند يا حريف توپ را در اختيار دارد، سرعت تصميم‌گيري بيشتري داشته باشند، فراموش نکنيم که اولين فصلي نيست که رقبا مقابل پرسپوليس به لاک دفاعي مي‌روند و به‌دنبال استفاده از فرصت‌هاي خود در ضدحملات هستند. وقتي چنين موضوع هميشگي وجود دارد و با توجه به جدايي چندين بازيکن تيم، بايد کارهاي تاکتيکي صورت بگيرد که پرسپوليس را بيش از گذشته به اهدافش نزديک کند. البته که تقويت تيم در نيم‌فصل تاثير زيادي خواهد داشت و مي‌تواند شاگردان يحيي گل‌محمدي را بيش از گذشته به قهرماني نزديک کند.

پرسپوليس در کدام نقاط بيشتر نياز به تقويت دارد؟

آنچه در بازي‌هاي اين فصل کاملا مشهود بوده، ضعف در خط‌حمله و نبود جانشين مناسب براي سيدجلال حسيني و محمدحسين کنعاني‌زادگان در دفاع مياني است. به‌نظرم اولويت کادرفني در نقل‌وانتقالات زمستاني بايد تقويت اين دو منطقه زمين باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی