بستن
کد خبر: ۱۰۰۷۵۰۴

«سمیعی» به‌دنبال فسخ قرارداد کارگزار

«سمیعی» به‌دنبال فسخ  قرارداد کارگزار

آرمان‌ملي: پرسپوليس اين روز‌ها با چالش جديدي مواجه است. از طرفي اين باشگاه طلب «ماريو بوديمير» را پرداخت نکرده و احتمالا پنجره نقل‌وانتقالات اين باشگاه بسته مي‌شود، از طرف ديگر «سميعي» مديرعامل جديد پرسپوليس با توجه به مشکلات مالي و قرارداد يکطرفه‌اي که با کارگزاري منعقدشده به‌دنبال فسخ قرارداد کارگزاري است.

وضعيت پنجره نقل‌وانتقال

ابراهيم شکوري در گفت‌وگو با «فارس»، درباره آخرين وضعيت پرونده «ماريو بوديمير» اظهارداشت: تا اين لحظه هيچ ايميلي مبني بر بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالاتي دريافت نکرده‌ايم و مطرح‌شدن اين شايعات تنها سبب استرس هواداران مي‌شود. تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌ايم تا از 2 اسفندماه که پنجره نقل‌وانتقالات‌مان باز مي‌شود مشکلي براي جذب بازيکن نداشته باشيم. وي افزود: هواداران فعلا نگران بسته شدن پنجره نباشند زيرا تمام ارکان باشگاه از تمام ظرفيت‌هاي مالي، اعتباري و ارتباطي خود استفاده مي‌کنند تا هرچه سريعتر اين بدهي پرداخت شود و مشکلي براي نقل‌وانتقالات‌مان پيش نيايد و بتوانيم بازيکنان جديد خود را ثبت کنيم. سخنگوي باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: ما مکاتبه جديدي با بوديمير و وکيلش نداشته‌ايم و اتفاق جديدي هم رخ نداده است. نامه‌اي درباره بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالات دريافت نکرده‌ايم اما در آينده بايد درباره اين قراردادها مفصل صحبت کرد. شکوري درباره اينکه آيا کادرفني پرسپوليس تاکنون نامه‌اي مبني بر اعلام عدم نياز به برخي بازيکنان در نيم فصل دوم را تحويل اين باشگاه داده است، عنوان کرد: کادرفني تاکنون هيچ ليست خروجي در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار نداده است. وي درباره پيشنهاد خارجي آريا برزگر گفت: يک باشگاه پرتغالي اين بازيکن جوان را به شکل قرضي مي‌خواهد که باشگاه و کادرفني مشغول بررسي اين موضوع است. ابتدا بايد کادرفني نظر بدهد و سپس با در نظرگرفتن شرايط و منافع باشگاه درباره‌اش تصميم‌گيري خواهيم کرد. باشگاهي هم که برزگر را مي‌خواهد بيشتر در راستاي توسعه تيم خود اين پيشنهاد را مطرح کرده است. معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت جذب مهدي ترابي افزود: فعلا اتفاق خاصي رخ نداده و بايد ديد در آينده چه پيش مي‌آيد.

واکنش فدراسيون

روز يکشنبه (12بهمن) فرصت باشگاه پرسپوليس براي پرداخت طلب ماريو بوديمير به اتمام رسيد و با توجه به اينکه تاکنون مبلغ 475 هزار يورويي مطالبات وي و سود اين مبلغ تاکنون تسويه نشده مباحث زيادي درباره بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالاتي سرخ‌پوشان مطرح شده است. حميرا اسدي، رئيس دپارتمان روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال درباره اينکه آيا تاکنون ايميلي از سوي فيفا مبني بر بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالاتي باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال ارسال شده است، اظهارداشت: روز يکشنبه فيفا تعطيل بود و تاکنون هم چنين نامه‌اي از سوي فيفا دريافت نکرده‌ايم.

موضع وکيل «بوديمير»

شايعه شد پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه پرسپوليس بسته شده اما داوور راديک، وکيل بوديمير در گفت‌وگو با ايسنا ضمن رد اين شايعه اعلام کرد: هنوز پنجره نقل‌وانتقالات پرسپوليس بسته نشده است. در اين زمينه به‌نظر مي‌رسد ابتدا بايد از سوي وکيل ماريو بوديمير اقدامات حقوقي لازم نظير نامه‌نگاري با کميته انضباطي فيفا انجام شود تا اين کميته باشگاه پرسپوليس را به‌خاطر پرداخت‌نکردن مطالبات بازيکن کروات مجازات کند.

ماجراي کارگزار

جعفر سميعي مديرعامل باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي رسمي‌ خواهان فسخ قرارداد با کارگزار رسمي ‌برند سرخپوشان شد تا اين باشگاه بارديگر با جدالي دوباره بر سر انتخاب حاميان مالي روبه‌رو شود. کارگزار برند باشگاه پرسپوليس که از اواسط فصل گذشته با اين مجموعه قراردادي را تحت عنوان درآمدزايي در دوران مديرعاملي محمدحسن انصاري‌فرد منعقد کرده بود پس از رفتن وي با چالش در ادامه همکاري روبه‌رو شد. «مهر» در ادامه نوشت: هيات‌مديره باشگاه پرسپوليس پس از کش‌وقوس فراوان تن به ادامه همکاري با اين کارگزاري طبق الحاقيه جديد که در آن مبلغ 110 ميليارد تومان به‌عنوان کف قرارداد در هر سال در نظر گرفته شده بود داد تا مهرداد‌ هاشمي‌، عضو وقت هيات‌مديره به‌دليل مخالفت جدي با آن تن به استعفا دهد. با اين حال مهدي رسول‌پناه سرپرست باشگاه پرسپوليس به همکاري با اين مجموعه ادامه داد تا بتواند مشکلات مالي گذشته سرخ‌ها را با پرداخت تمام و کمال مطالبات بازيکنان در زمستان سال گذشته حل‌وفصل کند. وي در ادامه توانست با استفاده از همين منبع مالي، طلب سنگين يک ميليون و 113 هزار يورويي برانکو ايوانکوويچ سرمربي کروات پيشين اين تيم را پرداخت کند تا سرخ‌ها مدت کوتاهي از حضور در نقل‌وانتقالات تابستاني محروم باشند و يحيي گل‌محمدي بتواند ساير بازيکنان مدنظرش را در روزهاي پاياني اين پنجره به خدمت بگيرد. با اين حال باشگاه پرسپوليس از زمان حضور جعفر سميعي مديرعامل باشگاه کمترين دريافتي را از کارگزاري داشته است تا او در روزهاي ابتدايي حضورش مجبور به گرفتن قرض 30 ميليارد توماني شود. سميعي به‌دليل محدوديت‌هاي موجود در قرارداد با حاميان مالي نتوانست اسپانسر دائم براي فصل جاري سرخ‌ها بگيرد و مجبور به گرفتن قرض شد تا با بازيکنان فعلي تيم بابت مطالبات خود تسويه کرده و قسط اول قرارداد آنها را پرداخت کند. کارگزاري باشگاه پرسپوليس به قرارداد خود با اين باشگاه به‌طور تمام‌وکمال عمل کرده است و از قرار معلوم طبق مفاد مالي مندرج در آن کف قراردادي خود را پرداخت کرده است و پولي تا پايان سال 1399 به حساب پرسپوليسي‌ها واريز نخواهد کرد. با اين حال مديرعامل باشگاه معتقد است کارگزاري اين باشگاه طبق همين قرارداد پول‌هاي زيادي دريافت کرده است و بايد درصدي از آن را به حساب پرسپوليس واريز کند. سميعي در حالي اصرار به فسخ قرارداد با کارگزاري باشگاه دارد که قرار است جلسه‌اي براي داوري درباره اين موضوع در وزارت ورزش برگزار شده تا تکليف ادامه همکاري دو طرف مشخص شود. اين در حالي است که باشگاه پرسپوليس در آستانه ورود به بازار بورس قرار گرفته است و قرار است سهام آن در اختيار مردم باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی