بستن
کد خبر: ۱۰۰۷۰۸۷

خــــبر کوتــــاه

خــــبر کوتــــاه

لزوم توجه ويژه به قضات خدمتگزار

رئيس ديوان عالي کشور با تاکيد بر اينکه انتظار مي‌رود همانگونه که در دوره تحول، توقع و اميد در مردم ايجاد شده است در عمل نيز بتوانيم عملکرد خوبي داشته باشيم گفت: اگر بخواهيم تحولي که امروز ايجادشده را ادامه دهيم، بايد قضات باانگيزه‌اي را به کار بگيريم، اگر کسي انگيزه نداشته باشد تحول رخ نخواهد داد. حجت‌الاسلام والمسلمين مرتضوي‌مقدم ادامه داد: توجه ويژه به قضات خدمتگزار در اين عرصه بايد در اولويت باشد، اگر قضات شايسته مورد توجه ويژه قرار نگيرند انگيزه خود را از دست خواهند داد؛ بنابراين بايد تفاوت محسوس باشد و قاضي باانگيزه، مورد توجه مدير و رئيس باشد. وي تصريح کرد: يک قاضي با انگيزه دنبال رفع تکليف نيست و اهداف نظام و قوه قضائيه و زندگي مردم در ذهن خود دارد و همه اين موارد را مي‌سنجد، پيامدهاي راي خود را مورد ارزيابي قرار مي‌دهد و در مسير اين نظام، عدالت و حق، بدون هيچ ترس و نگراني حرکت مي‌کند.

ساختن يک آينده خوب

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار کرد: در تدوين سياست‌هاي کلي برنامه هفتم، تلاش کرديم به کمک متخصصان بيوتکنولوژي و داروسازي، گزاره‌هاي سياستي مربوط به تقويت زيست فناوري را وارد کنيم و همچنان از پيشنهادهاي کارشناسي شما براي تکميل سياست‌هاي برنامه هفتم استقبال مي‌کنيم. محسن رضايي گفت: زيست فناوري در سلامت و اقتصاد نقش مهمي دارد و در دهه آينده در امنيت کشورها هم نقش‌آفرين خواهد کرد. پژوهش درباره تهديدات زيست‌فناوري، پس از شيوع ويروس کرونا، در سراسر جهان اهميت ويژه پيدا کرده و مردم کمابيش از تاثير زيست‌فناوري در سلامت، اقتصاد و امنيت، مطلع شده‌اند. وي افزود: ملت ايران و جامعه علمي ما که در مسير ساختن يک آينده خوب، مطمئن و سالم قدم برمي‌دارد، براي تحقق اين آرمان، نيازمند تلاش بيشتر و سرمايه‌گذاري هاي موثرتر در علوم نوين به‌ويژه بيوتکنولوژي است.

روايت عراقچي از ديدار با مقام کويتي

معاون سياسي وزير امور خارجه کشورمان، گزارشي از ديدار ديروز خود با وزير امورخارجه کويت ارائه کرد. سيدعباس عراقچي در صفحه توييتر خود در اين ارتباط نوشت: «ديدار بسيار سودمندي با وزير امور خارجه کويت داشتم. در اين ديدار تاکيد کردم جمهوري اسلامي ايران در هيچ موضوعي غير از نحوه اجراي برجام با کشورهاي عضو برجام صحبت نخواهد کرد و در مورد امنيت منطقه خليج فارس آماده است تنها با کشورهاي منطقه و بدون هيچ دخالت خارجي گفت‌وگو نمايد.»

سرمايه‌گذاري براي صلح افغانستان

سخنگوي وزارت امور خارجه با بيان اينکه هيات سياسي طالبان بامداد روز سه‌شنبه وارد تهران شد و قرار است در طول اين سفر با تعدادي از مسئولان کشورمان از جمله شخص وزير خارجه و نماينده ويژه وزير خارجه در امور افغانستان رايزني و گفت‌وگوهايي داشته باشد، اظهار داشت: طي روزهاي گذشته نماينده ويژه وزارت امور خارجه در امور افغانستان گفت‌وگوهاي ويژه‌اي را با همتايان روسي و آلماني خود، همچنين نماينده سازمان ملل در امور افغانستان، وزير خارجه افغانستان و همچنين آقاي عبدا... عبدا... رئيس شوراي عالي مصالحه افغانستان داشته است. سعيد خطيب‌زاده با بيان اينکه در اين سفر سعي مي‌کنيم ابعاد مختلف و مرتبط با مذاکرات صلح افغانستان و تلاش براي تحقق صلح پايدار در اين کشور را مورد بررسي قرار دهيم، افزود: ما براي تحقق صلح در افغانستان سرمايه‌گذاري زيادي کرده‌ايم. در طول ساليان گذشته ملت ايران ميزبان تعداد زيادي از افغانستاني‌هاي عزيز بوده است و ما اميدواريم که شرايطي فراهم شود که هرچه زودتر شاهد يک افغانستان باثبات، پر از صلح و آرامش باشيم.

بررسي انتخابات در حزب اتحاد ملت

جلسه هفتگي دفتر سياسي حزب اتحاد ملت ايران اسلامي به رياست آذر منصوري، قائم‌مقام دبيرکل اين حزب اعضا در ادامه بحث جلسات گذشته به تبادل نظر پيرامون رويکرد و برنامه حزب در ارتباط با انتخابات رياست‌جمهوري سال 1400 پرداختند. در ادامه جلسه، اعضاي دفتر سياسي حزب با محکوم کردن کارشکني‌ و تلاش‌ نيروهاي تندرو در داخل و خارج کشور که در پي ممانعت در استفاده از ظرفيت‌هاي ديپلماتيک براي رفع تحريم‌هاي ظالمانه آمريکا هستند، بر اين مهم تاکيد کردند که ادامه اين تحريم‌ها نتيجه‌اي جز تضعيف منافع ملي ايران و فشار روزافزون بر زندگي و معيشت مردم ندارد و هيچ جرياني نبايد با گروکشي و مانع‌تراشي يا به تعويق انداختن آن براي منافع محدود جناحي، مانع از استفاده و به‌کارگيري ظرفيت‌هاي ديپلماتيک در جهت رفع تحريم‌ها شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی