آرمانملي: علي دايي که بهدليل افتخارات بينالمللي به نماد فوتبال ايران درخارج از کشور تبديل شده است حالا پيشنهادي از باشگاه انگليسي اورتون دارد.
ادعاي 2 نشريه
پس از اينکه نشريه «کيکر» مدعي شد باشگاه اورتون براي همکاري با علي دايي ابراز تمايل کرده است، نشريه «سان» هم در همين مورد مطلبي منتظر کرد. اين نشريه هم جزئياتي از همکاري علي دايي با باشگاه اورتون را منتشر نکرده و تنها به انتشار سوابق او بسنده کرده است. «سان» مينويسد: «خبرهاي رسيده از آلمان نشان ميدهد اورتون مذاکرات خود را براي شروع همکاري با اين سرمربي 51 ساله آغاز کرده است. فرهاد مشيري مالک 65 ساله اورتون پيش از مهاجرت به انگليس، در اواخر دهه 70 در ايران زندگي ميکرده و ريشههايش به اين کشور بازميگردد». در خبر «سان» به اين موضوع اشاره شده که «کيکر» يک نشريه معتبر در سراسر دنياست که اعلام کرده شايعات حکايت از پذيرش يک رول کاري در باشگاه اورتون از سوي علي دايي را دارد. در ادامه به وضعيت کارلو آنچلوتي سرمربي اورتون پرداخته شده که هيچ تهديدي متوجه آن نيست اگر چه اين باشگاه پس از صدرنشيني در هفتههاي اوليه، حالا به رده نهم جدول سقوط کرده. به نوشته «سان»، علي دايي در حال حاضر مديريت کمپاني شخصي توليد پوشاک ورزشياش را برعهده دارد و آخرين کار سرمربيگري او به حضورش در باشگاه سايپا برميگردد. در اين گزارش از قول منابع نزديک به دايي آمده است که جاهطلبي او هنوز کاهش نيافته است.
مالک ايراني اورتون
فرهاد مشيري، سهامدار پيشين باشگاه آرسنال، مالک باشگاه اورتون شده است. مشيري با خريدن 49.9 درصد سهام اورتون تبديل به سهامدار اصلي اين باشگاه شد. گفته ميشود مشيري با قراردادي 200 ميليون پوندي اختيار اين باشگاه را در دست گرفته است. سهامداران اصلي اورتون از جمله رئيس آن بيل کنرايت، با فروش سهام باشگاه موافقت کردند تا فرهاد مشيري تبديل به مرد اصلي اين باشگاه ليورپولي شود. او اواخر سال 94 سهامش در آرسنال را به قيمت 200 ميليون پوند به شريک تجارياش عليشير عثمانف فروخت.
نظر بردار دايي
محمد دايي، برادر و يکي از همراهان هميشگي علي دايي در مورد صحت اين خبر گفت: متاسفانه من در جريان نيستم و اطلاعي در اين زمينه ندارم. من هم مثل بقيه اين خبر را در رسانهها خواندم و صحبت با خودشان در اين خصوص نداشتم. بايد از خود علي اين سوال را بپرسيد.