سارق تجهيزات مخابرات دستگير شد
فرمانده انتظامي استان لرستان از دستگيري سارق کابل و تجهيزات مخابراتي و کشف 20 فقره سرقت در خرمآباد خبر داد. سردار حاجيمحمد مهدياننسب گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت کابل و تجهيزات مخابراتي در سطح شهرستان خرمآباد بلافاصله مراتب بهصورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت. اين مقام انتظامي افزود: پس از چند شبانهروز اقدامات پليسي، ماموران کلانتري 18 گلدشت خرمآباد با هماهنگي مقام قضائي سارق شناسايي و طي يک عمليات ضربتي وي را در مخفيگاهش دستگير کردند. فرمانده انتظامي استان ادامه داد: از سارق تعدادي تجهيزات برق و مخابراتي کشف که در بازجوييهاي صورتگرفته به 20 فقره سرقت اعتراف و تعدادي از مالباختگان نيز شناسايي شدند. سردار مهدياننسب در پايان گفت: سارق با تشکيل پرونده به مراجع ذيصلاح معرفي شد.
اعتراف سارق به 21 فقره سرقت
فرمانده انتظامي گرمسار از دستگيري سارق سابقهدار و اعترافش به 21 فقره سرقت اماکن خصوصي در سطح اين شهرستان خبرداد. سرهنگ غلامحسين عرب اظهارکرد: بهدنبال وقوع چندين فقره سرقت اماکن خصوصي در سطح شهرستان گرمسار و اعتراض مالباختگان بلافاصله موضوع در قرارگاه سرقت مطرح و پيگيريهاي مجدانه ماموران انتظامي در اين راستا آغاز شد. وي افزود: تيمهاي مشترک و هماهنگ پليس در اقدامات اطلاعاتي و ميداني خود به فردي سابقهدار در يکي از مناطق روستايي اين شهرستان مظنون و پس از هماهنگيهاي لازم قانوني وي را دستگير کردند. سرهنگ عرب با اشاره به کشف برخي اقلام سرقتي در مخفيگاه فرد دستگير شده، گفت: متهم 42 ساله گفت: «اجناس موجود را از فردي خريداري کردهام». اين مقام انتظامي از شناسايي و دستگيري بيوقفه متهم اصلي پرونده خبر داد و افزود: مجرم 36 ساله در اظهارات تخصصي خود به 21 فقره سرقت اماکن خصوصي در سطح شهرستان گرمسار اعتراف کرد. فرمانده انتظامي شهرستان گرمسار با بيان اينکه پرونده تکميلي بههمراه دستگيرشدگان به مرجع قضائي ارسال شد از عموم شهروندان خواست براي پيشگيري از وقوع چنين حوادثي هشدار و توصيههاي پليس را جدي بگيرند.
موبايلقاپان دستگير شدند
سرهنگ کنجوريان از دستگيري 2 موبايلقاپ و کشف 35 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ کارآگاه علي کنجوريان رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي اظهارکرد: با توجه به افزايش وقوع قاپزني در سطح حوزه استحفاظي پايگاه ششم پليس آگاهي بررسي موضوع در اختيار تيمي از کارآگاهان اين پايگاه قرار گرفت. وي با بيان اينکه در تحقيقات پليسي ردپاي يکي از موبايلقاپهاي سابقهدار بهنام «سيامک» بهدست آمد، بيان کرد: تحقيقات پليسي نشان از اين داشت «سيامک» با همکاري همدستش با استفاده از يکدستگاه موتورسيکلت با پلاک مخدوش سرقتها را انجام ميدهد. رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي عنوان کرد: کارآگاهان در شاخه ديگري از تحقيقات پليسي مخفيگاه متهمان را در حوالي خيابان مولوي شناسايي و نتيجه تحقيقات انجام شده را در اختيار مرجع قضائي قرار دادند و دستور دستگيري هر دو متهم را اخذ کردند. سرهنگ کنجوريان ابراز کرد: هر دو متهم در يک عمليات پليسي دستگير و موتورسيکلتي که متهمان در صحنههاي سرقت استفاده ميکردند توقيف شد. وي افزود: هر دو متهم به 35 فقره سرقت با همکاري يکديگر اعتراف و اظهارکردند که گوشيهاي مسروقه را در حوالي ميدان شوش و خيابان مولوي به هرکسي که خريدار بوده فروختهاند. رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ در پايان گفت: متهمان با صدور قرار مجرميت از سوي مرجع قضائي روانه زندان شدند.
عاملان تخريب خودرو بهدام افتادند
فرمانده انتظامي سيرجان از دستگيري عاملان تخريب خودرو پرايد در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ محمدرضا ايراننژاد اظهارکرد: ماموران پليس 110 سيرجان طي تماس تلفني شهروندان در جريان تخريب شيشههاي يکدستگاه خودرو سواري پرايد قرار گرفتند. وي گفت: گزارشهاي اوليه نشان از اين داشت، افرادي ناشناس با در دست داشتن سلاح سرد، شيشههاي يکدستگاه خودرو پرايد را در خيابان وليعصر سيرجان تخريب کردهاند و از محل متواري شدند که شناسايي و دستگيري عاملان اين اقدام در دستور کار پليس قرار گرفت. فرمانده انتظامي شهرستان سيرجان با بيان اينکه انتشار فيلم اين اقدام در فضايمجازي باعث نگراني شهروندان شده بود، افزود: ماموران با جديت تمام وارد عمل شده و در رصدهاي اطلاعاتي، هويت و مخفيگاه متهمان را شناسايي و با هماهنگيهاي قضائي موفق شدند هر 4 متهم را در مخفيگاهشان دستگير کنند. سرهنگ ايراننژاد تصريح کرد: در تحقيقات پليس مشخص شد در 14 آذرماه در محور کرمان- سيرجان بين راننده و سرنشينان 2 دستگاه خودرو درگيري لفظي بهوجود آمده که در پي اين درگيري، يکي از طرفين براي انتقامجويي از طرف مقابل و عمليکردن نقشه خود، به محل کار وي که نمايشگاه اتومبيل بوده مراجعه ميکند. وي خاطرنشان کرد: عاملان اين تخريب بهمحض رسيدن به محل موردنظر و بستهبودن درب نمايشگاه اتومبيل، اقدام به تخريب شيشههاي خودرو پرايد پارک شده جلوي ورودي نمايشگاه کرده و بلافاصله از محل متواري شدند در حالي که خودروي پرايد متعلق به يکي از شهروندان بوده و نقشي در اين ماجرا نداشته است. فرمانده انتظامي شهرستان سيرجان با اشاره به معرفي متهمان به مرجع قضائي يادآور شد: پليس با اقتدار تمام با هرگونه ناامني، ايجاد رعبووحشت براي شهروندان و اعمال مجرمانه بهشدت برخورد و مطابق قانون با آنان رفتار خواهد کرد.