بستن
کد خبر: ۱۰۰۲۹۶۷

باید مهاجم خوب تولید کنیم

باید 
مهاجم خوب 
تولید کنیم

ليگ بيستم در چهار هفته ابتدايي خود بدون کيفيت و کم گل بوده است. محسن بياتي‌نيا مهاجم سابق ليگ‌برتري و کارشناس فوتبال در اين خصوص صحبت کرد.

چه عواملي در کاهش گل‌هاي زده شده در بيستمين دوره ليگ‌برتر تاثيرگذار بوده؟

به‌نظر من سه عامل بسيار مهم در کمبود گلزني تاثيرگذار است. اولين مورد نداشتن مهاجمان خوب در تيم‌هاست. مورد دوم مسائل روحي- رواني است که روي بازيکنان تاثير مي‌گذارد و عامل سوم تفکرات مربيان است که وابسته به خواسته‌هاي مديرانشان عمل مي‌کنند. بايد مهاجم خوب توليد کنيم تا بتوانيم معرف ليگي پويا و سرزنده باشيم. البته ميانگين داشتن مهاجمان خوب بيشتر از مهاجمان بد بوده است ولي در اين فصل ترانسفرشدن چند مهاجم و اينکه بيشتر مهاجمان فعلي نتوانسته‌اند خودشان را با خواسته‌هاي سرمربي‌شان تطبيق دهند از جمله مواردي است که باعث مي‌شود در گلزني شاهد درخشش مهاجمان نباشيم.

به‌هرحال مهاجمان نامي افت داشته‌اند!

يک مهاجم ممکن است در يک فصل آقاي‌گل ليگ شود اما رفته‌رفته افت کند و حتي زماني برسد که تيم هم نداشته باشد. ما مهاجماني داشتيم که در يک فصل آقاي‌گل شدند اما چند فصل بعد، تيمي خواهان آنها نبوده است. مهاجم موفق وقتي دچار افت مي‌شود براي خروج از اين وضعيت بايد چندين برابر قبل تلاش کند. مساله بعدي در گلزني اين است که مهاجمان زود قانع نشوند. بارها شده که سرمربيان تيم‌ها ترجيح مي‌دهند تيمشان پس از آنکه يک گل پيش افتاد، از آن گل دفاع کند و بازنده از زمين خارج نشود. در شرايطي که بايد شجاعانه تصميم گرفت و به مهاجمان بها داد تا آنها جسارت بيشتري براي گلزني داشته باشند. بازيکنان نيز نبايد با زدن يک يا دو گل در يک بازي تصور کنند نياز به زدن گل ديگري ندارند و فرصت‌ها را هدر بدهند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی