بستن
کد خبر: ۱۰۰۱۷۱۸

خــــبر کوتــــاه

خــــبر کوتــــاه

ابلاغ ماموريت روحاني به نوبخت

معاون دفتر رئيس‌جمهوري از ابلاغ ماموريت روحاني به محمدباقر نوبخت رئيس سازمان برنامه و بودجه براي طراحي اقدامات حمايتي دولت از اقشارکم برخورداري که در اثر تعطيلي کسب و کارشان در زمان اعمال محدوديت‌ها دچار آسيب مي‌شوند، خبر داد. عليرضا معزي در حساب کاربري خود در توئيتر با اشاره به جلسه امروز ستاد هماهنگي اقتصادي دولت نوشت: «رئيس‌جمهور روحاني امروز به سازمان برنامه و بودجه ماموريت داد براي آن دسته از اقشارکم‌برخورداري که در اثر تعطيلي کسب و کارشان در زمان اعمال محدوديت‌ها دچار آسيب خواهند شد، اقدامات حمايتي دولت را طراحي و براي تصويب و اعلام آن در جلسه روز شنبه ستاد ملي کرونا آماده کند.»

بازگشت بايدن به برجام اشتباه است

سفير رژيم‌صهيونيستي در واشنگتن گفت: بازگشت دولت جو بايدن به توافق هسته‌اي ايران اشتباه خواهد بود. رون ديرمر در بيانيه‌اي مشترک با سفير امارات و بحرين نامزد دموکرات‌ها را به بررسي وضعيت خاورميانه قبل از اتخاذ هر نوع تصميم در رابطه با برجام تشويق کرد. ديرمر به جو بايدن پيشنهاد داد که رويکرد «مفيد و مثبت» براي دولت جديد آمريکا اين است که به‌جاي نزديک شدن به ايران به ميانجيگري ميان اسرائيل و همسايگان عربش ادامه دهد. وي خطاب به جو بايدن گفت: با هم‌پيمانان خود در منطقه بنشينيد و براي رسيدن به يک موضع مشترک در رابطه با ايران با ما گفت‌وگو کنيد.

چرا قاليباف عضو ستاد کرونا نيست؟

سخنگوي کميسيون حقوقي و قضائي مجلس با بيان اينکه مجلس در تصميم‌گيري‌هاي ستاد ملي مقابله با کرونا نقشي ندارد، گفت: چرا آقاي قاليباف نبايد عضو ستاد ملي مقابله با کرونا باشد؟ سيد کاظم دلخوش اباتري افزود: متاسفانه شأن و منزلت مجلس توسط هيات‌رئيسه به‌ويژه رئيس مجلس پايين آورده شده است. چرا سکوت کرده‌ايد و اينجا نشسته‌ايد؟ در شرايط کرونايي که مشکلات مردم در ستاد ملي مقابله با کرونا مطرح مي‌شود هيچ‌کدام از اعضاي هيات‌رئيسه در آن عضو نيستند. وي با سليقه‌اي خواندن تصميمات براي ملت اظهار کرد: اينکه مجلس يک تصميم براي همکاران مي‌گيرد، دولت يک تصميمي و قوه ديگر يک تصميم ديگر کار خوبي نيست، رئيس مجلس شوراي اسلامي بايد در اين زمينه پاسخگو باشد، براساس اصول 52 و 53 قانون اساسي تاکيد دارد هرگونه دريافت و پرداخت بايد زير نظر مجلس صورت بگيرد، پس چرا در نوع پرداخت‌ها مردم دخالتي ندارند؟

احضار سفير ايتاليا به وزارت خارجه

سفير ايتاليا در تهران به عنوان حافظ منافع کانادا ديروز (سه‌شنبه) از سوي مديرکل آمريکاي وزارت امور خارجه فراخوانده شد و مراتب اعتراض کشورمان به رفتارهاي ضدحقوق بشري دولت کانادا و رياکاري آنها در ارتباط با رعايت حقوق شهروندي و کنسولي اتباع ايراني مقيم اين کشور به وي ابلاغ شد. در اين ديدار با اشاره به محروم بودن بيش از 400هزار ايراني مقيم کانادا از دريافت خدمات کنسولي طي چند سال گذشته و به دنبال قطع روابط دو کشور و ضرورت تضمين برخورداري آنها از حقوق شهروندي و دريافت تسهيلات کنسولي، ادامه بي‌توجهي دولت کانادا به درخواست‌هاي ارائه‌شده براي ايجاد دفتر کنسولي يا دفتر حفاظت منافع و فرار از اين مسئوليت انساني، امري غيرقابل قبول و مغاير با ادعاهاي حقوق بشري اين کشور دانسته شد. همچنين در اعتراض به ديگر اقدامات دولت کانادا، به حافظ منافع اين کشور در تهران تاکيد شد: دولت کانادا از سوي ديگر با تبديل کردن اين کشور به بهشت امن مفسدين اقتصادي و مجرمين مالي دنيا، همچنان از زير بار مسئوليت تعقيب و دستگيري و استرداد مجرميني نظير محمودرضا خاوري که به‌دليل اختلاس 2/6 ميليارد دلاري در اين کشور و همانند شهروندان عادي به سر مي‌برد، شانه خالي مي‌کند، اين درحالي است که خاوري در ليست هشدار قرمز اينترپل قرار دارد و دولت کانادا موظف به همکاري با اينترپل به منظور بررسي موضوع و استرداد نامبرده است.

استفاده از نظاميان براي کنترل ترددهاي غيرضروري

يک نماينده پيشين مجلس گفت: بايد از نيروي نظامي و انتظامي براي جلوگيري از ترددهاي غيرضرور در سطح شهر استفاده شود و مردم توجيه شوند که رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و منع تردد به خاطر سلامتي خود آنهاست. محمد قمي با اشاره به افزايش چشمگير بيماران و آمار فوت‌شدگان کرونا در کشور، اظهار کرد: بهتر است در اين شرايط از نظاميان استفاده شود، البته اين نه به معناي حکومت نظامي است، بلکه بدين معناست که از ارتش و سپاه و نيروي انتظامي و بسيج و شوراهاي محله‌ها استفاده شود تا مانع تردد مردم شوند، زيرا اين به نفع خود مردم هم هست. وي ادامه داد: يکي از عوامل گسترش کرونا، ترددها و دورهمي‌هاي بي‌مورد است که بايد جلوي آن گرفته شود. مردم بايد يکي دو ماه شرايط را تحمل کرده و در خانه‌ها بمانند و جز در موارد ضرور کسي از منزل بيرون نيايد. دولت هم بايد سياستي در پيش بگيرد که مردم را تشويق کند که در خانه بمانند. به‌طور مثال خريدها به‌صورت غيرحضوري انجام شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی