بستن
کد خبر: ۱۰۰۰۴۹۳

حامی تروریست نشان دادن معصومه ابتکار!

حامی تروریست نشان دادن معصومه ابتکار!

آرمان ملي - ياسمين طالقاني: هراس دارند کانديداي رياست‌جمهوري حائز همه شرايط جلوس بر کرسي پاستور شود، پس به دستور اتاق فکرشان از چندي پيش هجمه به معصومه ابتکار را آغاز کردند که نمونه‌اش 10آبان بود. در اين روز، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده دولت در پاسخ به اين سوال که يک موردي خيلي جنجالي شد که فرماندار شهر قدس دستور شليک داده بود. شما آن موقع اين موضوع را بررسي کرديد؟ وي توضيح داد: جنجال‌آفريني‌ها، جمله و موقعيت را از واقعيت خارج مي‌کنند. اولا من قبل از آن بازديد کرده اين خانم را ديده بودم. زن بسيار توانمند و باشخصيتي بود. در آن ماجرا عده‌اي مردم معترض و يک عده محدودي افراد مسلح تروريست بودند که به اسلحه‌خانه و مرکز دفاع شهري حمله کرده بودند. فرمانداري مرکز دفاع شهري و فرماندار مسئول امنيت ميليون‌ها نفر است. سلاح‌هاي آن منطقه داشت دست تروريست‌ها مي‌افتاد. ايشان بايد مي‌خنديد و مصالحه مي‌کرد؟! بحث آنجا اين بود که من بايد از حريم و امنيت مردم دفاع کنم. اصلا جملات ايشان چيزهاي ديگري بود. کاملا از آن چهارچوب درآورده بودند و انگار که ايشان گفته بود من دستور تيراندازي به معترضان و مردم را داده‌ام. هيچ‌وقت، هيچ‌کسي چنين مطلبي نمي‌گويد. شما بايد ببينيد در چه شرايط و وضعيتي ايشان دارد صحبت مي‌کند و در چه شرايطي از ايشان مصاحبه مي‌گيريد. شايد موقعيت بيان مطلب به اين شکل نبوده است. ابتکار افزود: از هر کسي بايد اين سوال را کرد که اگر يک عده تروريست مسلح به اسلحه‌خانه يا مرکز دفاع يک شهر حمله کنند و بخواهند اسلحه بيشتري بگيرند و روي مردم آتش باز و ايجاد ناامني کنند، چه کار بايد کرد؟ يعني هر زن يا مرد ايراني يا خارجي که آنجا مي‌نشيند چه کاري بايد انجام بدهد؟ به نظرم اين خيلي بي‌انصافي بود. اينها عده‌اي هستند که مي‌خواهند جنسيت را هدف قرار بدهند و تا مي‌بينند خانمي اشتباه کرده سوءاستفاده مي کنند.

دلواپسان چه کردند

پس از اظهارات ابتکار بود که مخالفان دولت و اصلاحات به تفسير اشتباه از معناي سخنان معاون رئيس‌جمهور پرداختند و سعي کردند چنين وانمود کنند که ابتکار موافق شليک به مخالفان است. به‌عنوان نمونه، رسانه احمدي‌نژادي‌ها نوشت: «حمايت تمام‌قد يک اصلاح‌طلب راديکال از زني که دستور شليک به سمت معترضان آبان 98 را صادر کرده بود. معصومه ابتکار درباره دستور تير از سوي ‎ليلا واثقي فرماندار شهر قدس در ‎اعتراض‌هاي آبان 98: «اين خانم را ديده بودم. زن بسيار توانمند و باشخصيتي بود. سلاح‌هاي آن منطقه داشت دست تروريست‌ها مي‌افتاد. ايشان بايد مي‌خنديد و مصالحه مي‌کرد؟» رسانه ديگر دلواپسان نوشت: «ابتکار: کساني که آبان 98 به فرمانداري شهر قدس حمله کردند، تروريست بودند. معصومه ابتکار، معاون روحاني گفته جنجال‌آفريني‌ها موقعيت را از واقعيت خارج مي‌کنند. من قبل از آن خانم فرماندار را ديده بودم. زن بسيار توانمند و باشخصيتي بود. در آن ماجرا عده‌اي مردم معترض و يک عده محدودي افراد مسلح تروريست بودند که به اسلحه‌خانه و مرکز دفاع شهري حمله کرده بودند. فرمانداري مرکز دفاع شهري و فرماندار مسئول امنيت ميليون‌ها نفر است. سلاح‌هاي آن منطقه داشت دست تروريست‌ها مي‌افتاد. ايشان بايد مي‌خنديد و مصالحه مي‌کرد؟» ساير رسانه‌هاي دلواپس هم همين مشي را پيش گرفتند.

پاسخ صريح به دلواپسان

روز گذشته ابتکار در اينستاگرامش چنين به دلواپسان پاسخ داد: «شجاعت درج همه خبر را داشته باشند و مثل بنگاه‌هاي خبري عربستان سعودي تحريف نکنند. فيک‌نيوزها در پي مصاحبه اخير معصومه ابتکار با جماران که در بخشي از آن به حوادث آبان سال گذشته اشاره شده، با درج دو جمله بعضا دستکاري‌شده از سه پاراگراف به نفرت‌پراکني پرداخته‌اند. متن سوال و جواب يادشده در زير مي‌آيد تا اگر کسي قصد قضاوت دارد، همه آنچه گفته‌شده را بخواند. سوال: به ماجراي سال 98 اشاره کرديد. يک مورد خيلي جنجالي شد که فرماندار شهر قدس دستور شليک داده بود. شما آن موقع اين موضوع را بررسي کرديد؟ جواب: جنجال‌آفريني‌ها، «جمله» و «موقعيت» را از واقعيت خارج مي‌کنند. اولا من قبل از آن بازديد کرده و اين خانم را ديده بودم. زن بسيار توانمند و باشخصيتي بود. در آن ماجرا عده‌اي «مردم معترض» و يک «عده محدودي افراد مسلح تروريست» بودند که به «اسلحه‌خانه» و «مرکز دفاع شهري» حمله کرده بودند. فرمانداري مرکز دفاع شهري و فرماندار، مسئول امنيت ميليون‌ها نفر است. سلاح‌هاي آن منطقه داشت دست تروريست‌ها مي‌افتاد. ايشان بايد مي‌خنديد و مصالحه مي‌کرد؟! بحث آنجا اين بود که من بايد از حريم و امنيت مردم دفاع کنم. اصلا جملات ايشان چيزهاي ديگري بود. کاملا از آن چهارچوب درآورده بودند و انگار که ايشان گفته بود من دستور تيراندازي به معترضان و مردم را داده‌ام. هيچ‌وقت، هيچ‌کسي چنين مطلبي نمي‌گويد. شما بايد ببينيد در چه شرايط و وضعيتي ايشان دارد صحبت مي‌کند و در چه شرايطي از ايشان مصاحبه مي‌گيريد. شايد موقعيت بيان مطلب به اين شکل نبوده است. از هر کسي بايد اين سوال را کرد که اگر يک عده تروريست مسلح به اسلحه‌خانه يا مرکز دفاع يک شهر حمله کنند و بخواهند اسلحه بيشتري بگيرند و روي مردم آتش و ايجاد ناامني کنند، چه کار بايد کرد؟ يعني هر زن يا مرد ايراني يا خارجي که آنجا مي‌نشيند چه کاري بايد انجام بدهد؟ به نظرم اين خيلي بي‌انصافي بود. اينها عده‌اي هستند که مي‌خواهند جنسيت را هدف قرار بدهند و تا مي‌بينند خانمي اشتباه کرده سوءاستفاده مي‌کنند.»

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی