کارتال: بازی در اختیار ما و سه امتیاز حقمان بود
سرمربی پرسپولیس گفت که تیمش شایسته برتری برابر مس رفسنجان بوده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ اسماعیل کارتال پس از پیروزی ۳ بر صفر پرسپولیس مقابل مس رفسنجان در هفته بیستوهشتم لیگ برتر گفت: ابتدا در خصوص بندرعباس میخواهم صحبت کنم، انشاءالله دیگر چنین اتفاقاتی نیفتد. تسلیت میگویم. بازی را خیلی خوب شروع کردیم. رقیب را به خوبی آنالیز و نیمه اول خودمان را جدا کردیم.
وی ادامه داد: از اول تا آخر بازی کنترل مسابقه دست ما بود. در نیمه دوم رقیب سیستمش را تغییر داد و با سیستم ۴-۲-۴ کار را آغاز کرد. سعی کردند تیمشان را هجومی کنند ولی به جز یکی، دو موقعیت نصف و نیمه موقعیت دیگری نداشتند. ما هم در نیمه دوم یکی، دو موقعیت نصف و نیمه داشتیم.
کارتال عنوان کرد: این سه امتیاز حقمان بود. به بازیکنانم تبریک میگویم. این تبریک را هم بابت نیمه اول میگویم. بعد از اینکه سه بر صفر شدیم بچهها سعی کردند مدارا کنند. این سه امتیاز را به هوادارانمان که به ورزشگاه آمدند تقدیم کرده و برای رقیبمان آرزوی موفقیت میکنیم.
ارسال نظر