| کد مطلب: ۱۰۵۷۲۳۹
لینک کوتاه کپی شد

خبر خوش محققان برای مبتلایان به ایدز

نتایج اولیه آزمایش بالینی روی افرادی که به آنها واکسن ضد HIV تزریق شده بود، خبر از پاسخ‌های قوی سلول T می‌دهد. در این واکسن‌ها از نانوذرات خودآرا استفاده شده بود.

خبر خوش محققان  برای مبتلایان به ایدز

آرمان ملی آنلاین: نتایج اولیه آزمایش بالینی روی افرادی که به آنها واکسن ضد HIV تزریق شده بود، خبر از پاسخ‌های قوی سلول T می‌دهد. در این واکسن‌ها از نانوذرات خودآرا استفاده شده بود.

دکتر جولی مک الرات از بخش واکسن و عفونت مرکز تحقیقات فردهاچ درباره نتیجه آزمایش واکسن ضد ایدز می‌گوید: ما کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتیم که این کاندیدای واکسن تقریباً در تمام شرکت‌کنندگان آزمایشی که واکسن را دریافت کردند، چنین پاسخ جدی سلول T ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، وی افزود که این نتایج، پتانسیل این رویکرد تولید واکسن را برجسته می‌کند، واکسنی که حاوی نانوذرات HIV-۱ بوده و برای القاء کمک به سلول T بحرانی مورد نیاز برای افزایش آنتی‌بادی‌ها به سمت مسیر خنثی سازی گسترده HIV استفاده می‌شود.

این آزمایش نه تنها پاسخ‌های قوی سلول T CD۴ را در برابر ویروس نشان داد، بلکه اپی‌توپ‌های سلول T را شناسایی کرد و چندین اپی‌توپ به طور گسترده ایمونوژنیک که ممکن است برای توسعه تقویت‌کننده‌ها و سایر واکسن‌ها مفید باشد، را نیز پیدا کرد.

کارآزمایی فاز I ایمنی و اثربخشی واکسن HIV نانوذرات در داوطلبان بزرگسالان سالم بدون HIV را ارزیابی کرد. ۴۸ نفر ثبت‌نام‌کننده وجود داشتند.

نتایج نشان داد که سلول‌های یاور فولیکولی غدد لنفاوی GC T پس از واکسیناسیون در مقایسه با دارونما افزایش یافته است. پروتئین لومازین سنتاز، مورد نیاز برای خودآرایی ذرات، همچنین پاسخ‌های سلول T را القا می‌کند که می‌تواند کمک مضاعفی برای تقویت اثربخشی واکسیناسیون فراهم کند. سلول‌های CD۴ T اختصاصی واکسن، چند منظوره بوده و فنوتیپ های متنوعی داشتند. سلول‌های CD۸ T اختصاصی Lumsyn بسیار چند منظوره بودند و فنوتیپ حافظه عمدتاً مؤثر داشتند. پاسخ سلولT CD۴توسط اپی توپ های ایمنی با محدودیت HLA متنوع و آشکار هدایت شد.

به گفته دکتر مک الرات، مطالعات قبلی توانایی خنثی کردن تقریبا ۹۰ درصد از سویه های HIV را نشان داده‌اند. این مطالعه با همکاری بنیاد بیل و ملیندا گیتس، مرکز آنتی‌بادی خنثی‌کننده IAVI ؛ انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی؛ و موسسه راگون MGH ،MIT و هاروارد برای کشف واکسن ایدز تأمین مالی شده است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار