منتظر رانندگان زن در اتوبوس های شهری باشیم؟
علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود راننده در ناوگان حمل ونقل خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود راننده در ناوگان حمل ونقل عمومی اظهار کرد: براساس برنامهریزیهای انجام شده و با توجه به نیاز شهر، امسال باید حدود 5 هزار اتوبوس در سطح تهران فعال باشند و برای این تعداد راننده نیز به جذب نیروی انسانی جدید نیاز است.
وی ادامه داد: پس از طی مراحل قانونی فرایند جذب رانندگان جدید در دستور کار قرار گرفته و پیگیریها ادامه دارد.
زاکانی در پاسخ به سوالی درباره جذب نیروی زن به پیشنهاد یکی از اعضای شورای شهر تهران در ناوگان اتوبوسرانی هم گفت: از این اقدام حمایت میکنیم مشروط بر اینکه مانع اجرایی و قانونی نداشته باشد.
شهردار تهران تاکید کرد: شهرداری تهران از پیشنهادهایی که به بهبود وضعیت ناوگان حمل ونقل عمومی کمک کند استقبال میکند و در صورت نبود مانع قانونی، اجرای آن در دستور کار قرار میگیرد.
ارسال نظر