بستن

خـــبــر

خـــبــر

انهدام باند سارقان

فرمانده انتظامي شهرستان يزد از شناسايي وانهدام باند سارقان با 54 فقره سرقت در بخش زارچ خبر داد. سرهنگ منوچهر نصيري، درباره اين خبر گفت: در پي وقوع سرقت‌هاي متعدد منازل، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس فرماندهي انتظامي بخش زارچ قرار گرفت. وي ضمن اشاره به انجام کارهاي اطلاعاتي و شناسايي اعضاي يک باند 4 نفره سرقت افزود: ماموران پليس پس از هماهنگي با مقام قضائي، متهمان را در يک عمليات غافلگيرانه در مخفيگاهشان دستگير کردند. سرهنگ نصيري گفت: سارقان در ابتدا منکر هرگونه جرمي بودند، اما با قرارگرفتن در مقابل دلايل و مدارک پليسي به 54 فقره سرقت منزل اعتراف کردند.

کشف 273 کيلو ترياک

فرمانده انتظامي استان يزد، از کشف 273 کيلو ترياک در عمليات ماموران پليس و دستگيري 4 قاچاقچي خبر داد. سردار محمدرضا ميرحيدري، درباره جزئيات اين خبر گفت: در راستاي مبارزه بي‌امان با سوداگران مرگ، ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان يزد با انجام کار اطلاعاتي مطلع شدند قاچاقچيان قصد انتقال يک محموله موادافيوني از شرق کشور به تهران را دارند. سردار ميرحيدري ضمن اشاره به تشکيل تيم‌هاي عملياتي و رصد و شناسايي 2 دستگاه خودروي سواري حامل اين محموله افزود: ماموران در يک عمليات ضربتي در محور مهريز - يزد خودروها را متوقف کردند. فرمانده انتظامي استان يزد گفت: ماموران در بازرسي انجام شده 273 کيلو ترياک را کشف و 4 سوداگرمرگ را دستگير و به مقامات قضائي معرفي کردند. اين مقام ارشد انتظامي افزود: مبارزه با سوداگران مرگ با جديت در دستور کار پليس قرار دارد.

ناکامي برادران آدم‌ربا

جانشين فرمانده انتظامي استان کرمانشاه از ناکام‌ماندن نقشه 2 برادر در يکي از روستاهاي شهرستان کرمانشاه براي آدم‌ربايي خبر داد. سرهنگ جمال سلماني اظهارکرد: پس از اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر يک فقره آدم‌ربايي در روستاي تبرآباد کرمانشاه، ماموران پاسگاه قزانچي به سرعت وارد عمل شدند. وي ادامه داد: براساس اطلاعاتي که فرد تماس‌گيرنده در اختيار پليس 110 قرار بوده بود، فرد آدم‌ربا با سوارکردن شخصي ديگر در خودروي پژوپارس از روستاي ياد شده به سمت قزانچي حرکت مي‌کرد که ماموران اين پاسگاه به سرعت با اجراکردن طرح مهار موفق به شناسايي خودروي مذکور شده و پس از حدود هفت کيلومتر تعقيب و گريز آن را مهار کردند. سرهنگ سلماني با اشاره به نجات گروگان از دست آدم‌ربا، افزود: اين فرد پس از آزادي به پليس گفت که مبلغ 450 ميليون ريال به فرد آدم‌ربا و برادرش بدهي دارد و آنها به همين دليل نقشه روبودنش را کشيده‌اند. جانشين فرمانده انتظامي استان کرمانشاه تصريح کرد: گروگان آزادشده در ادامه اظهارات خود عنوان کرد که برادر فرد آدم‌ربا نيز در انجام اين کار نقش داشته و هم‌اکنون در خانه باغي حوالي قزانچي حضور دارد. وي گفت: ماموران با دريافت اين اطلاعات و پس از هماهنگي با مقام قضائي به سرعت به محل ياد شده مراجعه اما تعدادي از کارگراني که مشغول به کار بودند عنوان کردند که شخص موردنظر دقايقي قبل محل را ترک کرده است. سرهنگ سلماني با اشاره به تشکيل پرونده‌اي در اين خصوص گفت: تلاش براي دستگيري ديگر عامل آدم‌ربايي با جديت از سوي پليس ادامه دارد. جانشين فرمانده انتظامي استان کرمانشاه همچنين از کشف يک قبضه اسلحه کلت به‌همراه 4 عدد فشنگ مربوط به آدم‌ربايان در داخل خودروي پژو پارس آنها خبر داد. وي در پايان گفت: پليس قاطعانه با افرادي که بخواهند نظم و امنيت عمومي را با مخاطره مواجه کنند برخورد و اجازه عرض اندام به آنها را نخواهد داد.

سرقت با سوئيچ‌هاي تقلبي

رئيس کلانتري 126 تهرانپارس از فاش‌شدن راز سرقت خودروي مزدا 3 و خودروي M.W.M به ارزش 3 ميليارد و 500 ميليون ريال خبر داد و گفت: متهمان با سوئيچ‌هاي تقلبي خودروهاي مالباختگان را سرقت کرده بودند. سرهنگ مجتبي سهرابي‌منش، گفت: در چند روز اخير، 2 مرد جوان به کلانتري مراجعه و با تشکيل پرونده‌اي مبني بر سرقت خودروشان در اظهارات مشابهي بيان داشتند، خودروهاي سواري M.W.M و مزدا 3 آنها که قصد فروش داشتند به سرقت رفته است. اين مقام انتظامي گفت: شاکيان در تحقيقات تکميلي اظهارکردند، مشخصات خوروهايشان را به قصد فروش در سايت‌هاي خريد و فروش فضاي مجازي آگهي کرده‌اند و حتي براي خودروشان خريدار نيز پيدا کرده و پاي معامله رفته‌اند وليکن در موعد تنظيم قرارداد (مبايعه‌نامه)، پس از اينکه خودروشان به خريدار نشان داده‌اند به سرقت رفته است. رئيس کلانتري تهرانپارس عنوان داشت: ماموران کلانتري تهرانپارس به محل‌هاي سرقت مراجعه و در تحقيقات ميداني موفق شدند تصوير واضحي را از سارق خودروها به‌دست بياورند. وي با اشاره به اينکه در پايش‌هاي اطلاعاتي مشخص شد، شيوه سرقت خودروها يکسان بوده و متهم از سارقان سابقه‌دار است، ادامه داد: در گام بعدي تحقيقات پليسي مخفيگاه سارق شناسايي و ماموران موفق شدند متهم را در پاتوقشان دستگير کنند. اين مقام انتظامي ادامه داد: متهم در کلانتري به سرقت خودروها با همکاري همدستش اعتراف و اقرار کرد، با شناسايي فروشندگان در سايت‌هاي خريد و فروش اينترنتي، طعمه‌هاي خود را با توجه به مدل خودرو انتخاب مي‌کرديم و با توجه به ثبت مشخصات خودرو، سوئيچ تقلبي ساخته و زماني که همدستم سر قرار معامله مي‌رفته است من خودرو سواري را در محل قرار سرقت مي‌کردم. سرهنگ سهرابي‌منش با اشاره به اينکه همدست ديگر سارق نيز در عمليات ديگري با هماهنگي‌هاي قضائي دستگير شد، گفت: با اعتراف متهمان به سرقت خودروهاي مزدا 3 و M.W.M هر دو متهم روانه زندان شدند.

سرقت تجهيزات برق

فرمانده انتظامي شهرستان کرمان از دستگيري يک سارق حين سرقت سيم وکابل برق و مخابرات در عمليات ماموران کلانتري 14 اين فرماندهي خبر داد. سرهنگ محمدرضا فداء اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت به‌خصوص سيم و کابل برق و مخابرات در نقاط مختلف شهر کرمان، ماموران کلانتري 14 حين گشتزني شبانه و هدفمند يک سارق را حين سرقت دستگير و جهت بازجويي به کلانتري منتقل کردند. سرهنگ فداء بيان کرد: اين فرد در بازجويي‌هاي تخصصي ماموران با توجه به شواهد و مدارک موجود به 29 فقره سرقت سيم و کابل برق و مخابرات در شهر کرمان اعتراف کرد. فرمانده انتظامي شهرستان کرمان با اشاره به معرفي سارق به مقامات قضائي از شهروندان خواست: در صورت مشاهده افراد و ترددهاي مشکوک در سطح محله يا وقوع خاموشي‌هاي نامتعارف، مراتب را به پليس اعلام کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی