بستن

حتی یک دلارهم گم نشده است

حتی یک دلارهم گم نشده است

آرمان ملي: سخنگوي دولت گفت: يکي از نظارت‌پذيرترين دولت‌هاي بعد از انقلاب، دولت يازدهم و دوازدهم بوده است. تفريغ بودجه بايد شامل گزارش همه دستگاه‌ها باشد. بخش‌هايي که ارز دريافت کرده‌اند، اما وارداتي نداشته‌اند تحت‌کنترل هستند؛ حتي يک دلار گم نشده است. علي ربيعي در حاشيه جلسه هيات دولت درباره پرواز هواپيماي ايراني به جده اظهارکرد: امروز با آقاي ظريف صحبت کردم که ايشان هيچ اطلاعي نداشتند. علي ربيعي ادامه داد: از آقاي اسلامي وزير راه سوال کردم که گفتند‌ پرواز به جده براي کار اداري و بازگرداندن کارمندان شرکت‌هاي هواپيمايي دولتي به ايران بوده و هيچ چيز سياسي و عقبه سياسي در اين پرواز نبوده است. اهم اظهارات وي را در ادامه بخوانيد.

اتفاقي افتاده بود که نرخ آرد براي نانوايان آزادپز مانند نانوايان صنعتي‌ محاسبه شده بود که امروز تصميم گرفتيم اين نرخ برگردد و همان 900 تومان براي آزادپزان محاسبه شود. نرخ آرد براي نانوايان يارانه‌اي هم همان 665 تومان است و نرخ آرد صنعتي‌ها نيز 2700 تومان خواهد بود. بنابراين امسال به نرخ آرد آزادپزان اضافه نمي‌شود و قيمت نان در ميان آزادپزان افزايش نخواهد داشت.

{ در مورد موضوع کرونا}: آمارها نشان مي‌دهند روند ابتلا به کرونا در کل کشور با شيب کند رو به کاهش است. در استان تهران با کاهش 40 درصدي متوفيان روبه‌رو بوده‌ايم.

{ در مورد گزارش تفريغ بودجه سال 97 توسط ديوان محاسبات}: يکي از نظارت‌پذيرترين دولت‌هاي بعد از انقلاب، دولت يازدهم و دوازدهم بوده است. تفريغ بودجه بايد شامل گزارش همه دستگاه‌ها باشد. بخش‌هايي که ارز دريافت کرده‌اند، اما وارداتي نداشته‌اند تحت‌کنترل هستند؛ حتي يک دلار گم نشده است.

(علت پروازهاي ايراني به مقصد جده) امروز صبح اين موضوع را از آقاي ظريف پرسيدم که اطلاعي نداشتند. بعد از آقاي مهندس اسلامي سوال کردم و گفتند که پرواز به جده براي کار اداري و بازگرداندن کارمندان شرکت‌هاي هواپيمايي به ايران بوده است. هيچ عقبه سياسي در اين پرواز وجود نداشته است و علت سياسي براي آن نيست؛ بلکه يک کار کاملا اداري انجام شده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی