بستن

ما به سورپرایزهای غیرمنطقی عادت داریم!

ما  به  سورپرایزهای  غیرمنطقی  عادت  داریم!

عليرضا جهانبخش در گفت‌وگو با بخش انگليسي سايت persian football در خصوص مسائل مختلف صحبت‌هايي را انجام داده است.

از دوران قرنطينه و کرونا شروع کنيم. اين روزها وقتت را چگونه مي‌گذراني؟

من هم مثل همه کساني که درگير قرنطينه هستند سعي مي‌کنم خودم را سرگرم کنم. قاعدتا روزهاي سختي را پشت‌سر مي‌گذرانيم به‌خصوص من که 6 روز در هفته را درگير فوتبال هستم، ولي الان شرايط کاملا عوض شده و ريتم روزانه من تغيير کرده است، اما سعي مي‌کنم از اين وضعيت به بهترين شکل استفاده کنم. قبل از اينکه اين اتفاقات رخ بدهد پدر و مادرم نزد من آمدند و سعي مي‌کنم در کنار آنها هم وقت بگذرانم. در اين شرايط هم کتاب مي‌خوانم و هم سريال مي‌بينم.

از اينکه به برايتون رفتي پشيمان نيستي؟

اصلا، در تمام نيم فصل اول که در تمام اين سال‌ها سخت‌ترين سال فوتبالي‌ام بود، روي اين موضوع تاکيد کردم. در اينجا در فصل اول شرايط براي من خوب پيش نرفت. وقتي من به اينجا آمدم ليگ چند روز بعد شروع شد، در جام‌ملت‌هاي آسيا که بودم حدود 10 بازي را از دست دادم. بهترين تمرينات فوتبالي‌ام را در تمرينات کردم و خود بچه‌ها تعجب کردند که چرا بازي نمي‌کنم. حتي کاپيتان تيم با من صحبت کرد که نگران نباش و بازي به تو مي‌رسد، ولي بازهم اگر شرايط برگردد برايتون را انتخاب مي‌کنم. اين موضوع را هميشه به پدرم و خانواده‌ام گفتم.

آيا پيشنهاد PSV واقعيت داشت؟

دو، سه پيشنهاد خوبي داشتم و چون گذشته نمي‌خواهم زياد در موردش حرف بزنم. حتي زماني که بازي نمي‌کردم گفتم که از حضور در برايتون خوشحال هستم. اين حس را داشتم که اگر قرار باشد يک در صد از تيم جدا شوم مي‌توانم شرايط بهتر شود. بعد از آن 2 بازي که انجام دادم باشگاه اصلا موافق نبود که جدا شوم. باشگاه با وجود اينکه من بازي نمي‌کردم به هيچ وجه اجازه نمي‌داد فکر جدايي داشته باشم. حتي ظاهرا مربي تيم گزارش تمرينات را به باشگاه مي‌داد و از من تعريف مي‌کرد.

اگر اين روند ادامه داشته باشد فصل آينده از برايتون مي‌روي؟

اين موضوع را از الان نمي‌توانم پيش‌بيني کنم چون 3 سال ديگر با باشگاه قرارداد دارم. بايد در ماه‌هاي آينده همه چيز را ببينم. چيزي که مهم است اين است که من تلاشم را انجام مي‌دهم. اگر مسيرم در برايتون تغيير نکند و اگر شرايط به شکلي پيش برود که خوشحال نباشم شايد هر تصميمي ‌بگيرم.

بزرگترين چيزي که از «کي‌روش» ياد گرفتي چه بود؟

خيلي سخت است که در اين مورد بگويم. به‌جز بحث فوتبالي خيلي چيزها به‌خصوص در زندگي شخصي ياد گرفتم. شجاعت و اينکه در زندگي آرزوهاي بزرگ داشته باشي نکاتي است که از او ياد گرفتم.

بعد از کي‌روش، مارک ويلموتس به تيم‌ملي ايران آمد، کارکردن با او چطور بود؟

او مربي خوبي بود که فدراسيون را متقاعد کرد با او قرارداد ببندند. او از نظر تمريني مثبت به‌نظر مي‌آمد، ولي بيشتر مباحث به مديريت او بر مي‌گشت. متاسفانه چه فني و چه در بيرون از زمين اتفاق مي‌افتاد مديريت نشد. ما به همه چيز کي‌روش عادت کرده بوديم و با ويلموتس همه چيز عوض شد. دليل اصلي عدم موفقيت فوتبال ما اين مساله بود.

شناخت شما از دراگان اسکوچيچ چيست؟

ما به سورپرايزهاي غيرمنطقي در ايران عادت داريم. مثلا اسامي‌کانديداي مربي تيم‌ملي نفرات ديگري بودند ولي با فراز و نشيب‌هاي مختلف اسکوچيچ که کانديدا هم نبود، انتخاب شد. همه اين مسائل يکطرف، ولي نوع انتخاب عجيب و غيرقابل قبول و خنده‌دار است. اسکوچيچ از فرهنگ ما شناخت دارد و با توجه به تجربه‌اي که از مربيان کروات داشتيم خيلي بد نبوده است. الان بايد از اسکوچيچ حمايت کنيم و مسير را به بهترين شکل حمايت کنيم. در اين روزها خيلي سخت است که به شرايط عادي فکر کنم، خيلي از اقشار بايد به محل کار بروند ولي من در اين مدت درس‌هاي زيادي گرفتم که يکي از آنها اين است. هيچ چيزي چه بد و چه خوب ماندني است. ما بايد به همه چيز مثبت نگاه کنيم و تا جايي که مي‌توانيم از خانه بيرون نرويم و در خانه بمانيم تا خود و خانواده‌مان سلامت بمانند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی