| کد مطلب: ۱۰۸۶۵۲۳
لینک کوتاه کپی شد
دولت قانون‌گرا تعامل سازنده با مجلس را ضروری می‌داند

دولت قانون‌گرا تعامل سازنده با مجلس را ضروری می‌داند

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر قانونگرا بودن دولت و آمادگی برای تعامل سازنده با مجلس برای تصویب قوانین متقن در چارچوب سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه نظام قانون‌گذاری، اظهار داشت: یکی از برنامه های محوری معاونت امور مجلس ریاست جمهوری مشارکت در فرایند بررسی طرح ها و لوایح در کارگروه‌های تخصصی و کمیسیون‌های دولت و مجلس است تا در نهایت متون حقوقی شفاف، قابل اجرا و معطوف به نیازهای واقعی در صحن مجلس، تصویب و به قانون تبدیل شود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از ایسنا؛ سید محمد حسینی اظهار کرد: دولت طرح های نمایندگان را با دقت و جدیت پیگیری می کند و نقاط قوت و ضعف آنها را با کمک دستگاه های اجرایی و تقنینی بررسی می‌کند و در دولت مطرح می کند و پس از نهایی شدن نظر دولت، تلاش می‌کند تا این نظر به نتیجه برسد. وی گفت: همچنین روند بررسی لوایح اینگونه است که ابتدا در یک وزارتخانه مطرح و پیشنهاد می شود، سپس در کارگروه تخصصی کمیسیون ذی ربط با حضور کارشناسان و مدیران دستگاهها از زوایای مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد، مرحله بعد رسیدگی در کمیسیون است و در نهایت در جلسه دولت مورد بحث و  رأی‌گیری قرار می گیرد و در صورت تصویب از سوی رئیس‌جمهور به مجلس تقدیم می شود. حسینی لزوم شفافیت و غیر قابل تفسیر بودن قوانین را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: قانون نباید بگونه ای نوشته شود که هرکسی بتواند تفسیر مورد نظر خود را از آن برداشت کند و باید تمام الفاظ و اصطلاحات حقوقی آن دقیق و مستدل باشد.

وی خاطرنشان کرد: بنای دولت تعامل و همگرایی روزافزون با مجلس شورای اسلامی است و بویژه در شرایط کنونی که زمان زیادی تا انتخابات باقی نمانده است باید همه برای مشارکت حداکثری مردم تلاش کنند و اجازه ندهند برخی با سخنان نامعقول و خلاف واقع که موجب دلسردی مردم شوند، ضمن اینکه وزارتخانه ها و دستگاههای مختلف بطور مستمر و دقیق باید رصد و پایش اظهار نظرها و مواضع را داشته باشند و بلافاصله مطالب نادرست و نابجایی که آثار سوء در جامعه دارد، پاسخ داد و آنرا تصحیح کرد.

 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار