روایت کریم باقری از پشت پرده های پرسپولس/ اجازه ندادند هاشمیان با آرامش جدا شود
بافری از محدودیتها و موانع سرمربی سابق سرخها در آخرین روزهای حضورش پرده برداشت و از برخی تصمیمات بحثبرانگیز انتقاد کرد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ کریم باقری، روایت خود از آخرین ساعات حضور وحید هاشمیان روی نیمکت سرخها را تشریح کرد. او ضمن اشاره به محدودیتهای اعمالشده روی سرمربی سابق، از برخی تصمیمات فنی و نقلوانتقالاتی پرسپولیس انتقاد کرد.
باقری با اشاره به مدیریت نقلوانتقالات گفت: «همه بازیکنان را اسماعیل کارتال جذب کرد، به جز فخریان. به جای آوردن آنهمه وینگر، میشد تمرکز روی نقاط دیگر تیم باشد.» او همچنین درباره جدایی سردار دورسون افزود: «من از بازی او بدم نمیآمد، اما وحید شماره ۱۰ را میخواست و این تصمیم نهایی شد.»
کریم باقری با تأکید بر محدودیتهای هاشمیان در آخرین روزهای حضورش گفت: «نه اجازه داشت به خوبی خداحافظی کند، نه با بازیکنان و نه با ما. شرایط اجازه نداد تا او با آرامش از تیم جدا شود.»
باقری درباره اضافه شدن اوسمار ویه به پرسپولیس پیش از بازی حساس با تراکتور نیز گفت: «اگر او زودتر اضافه میشد، میتوانست شوک مثبتی برای تیم باشد، اما تأخیرها باعث شد این فرصت از دست برود.»
ارسال نظر