| کد مطلب: ۱۱۹۱۱۰۴
لینک کوتاه کپی شد
آمریکا برای حمله به ایران به اسرائیل چراغ سبز نمی‌دهد

آمریکا برای حمله به ایران به اسرائیل چراغ سبز نمی‌دهد

اسرائیل بارها جسته و گریخته اعلام کرده که به دنبال حمله‌ به ایران است؛ اما ار زمان نیز با مخالفت آمریکا مواجه شده و اکنون نیز خبر رسیده که آمریکا قصد ندارد چچراغ سبزی برای حمله به ایران به اسرائیل بدهد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  یک دیپلمات ارشد اروپایی مدعی شده است، ایالات متحده به اسرائیل برای حمله گسترده به ایران در آینده نزدیک چراغ سبز نخواهد داد.

وی در ادامه گفته است: واشنگتن نگران است که چنین حمله‌ای، برنامه‌های آمریکا برای بازسازی غزه را به خطر بیندازد؛ از این روی مانع آن خواهد شد.

این دیپلمات اروپایی در ادامه مدعی شده است: احتمال اقدام نظامی اسرائیل در ایران را در سال آینده رد نمی‌کنم (و صحبت من فقط در خصوص آینده نزدیک است).

این منابع دیپلماتیک اظهار کرده‌اند: ما شاهد تلاش عمده‌ای از سوی ایران برای راه اندازی مجدد برنامه هسته‌ای نیستیم؛ اما می‌دانیم که اولویت اصلی ایران احیای برنامه تولید موشک‌های بالستیک است.

یدیعوت آحارانوت در ادامه نوشته است: در مورد درگیری آینده بین ایران و اسرائیل، منابع غربی آگاه به تحولات به خاورمیانه و اسرائیل می‌گذرد، گفته‌اند که اسرائیل از طریق کشورهای غربی، پیام‌هایی را به ایران منتقل کرده است و در آنها مدعی شده هیچ علاقه‌ای به درگیری مجدد ندارد؛ اما پاسخ ایران این بوده است که ما به اسرائیل اعتمادی نداریم.

 

منبع : ایرنا

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار