| کد مطلب: ۱۱۶۹۵۹۷
لینک کوتاه کپی شد

فاجعه در شرق تهران/ مرگ دو خواهر بلاگر بر اثر گازگرفتگی

حادثه‌ای تلخ در شرق تهران رخ داد که طی آن دو خواهر بلاگر بر اثر گازگرفتگی ناشی از نقص فنی آبگرمکن جان باختند.

فاجعه در شرق تهران/ مرگ دو خواهر بلاگر بر اثر گازگرفتگی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، عقربه‌ها ساعت 17 عصر شنبه سوم خردادماه را نشان می‌داد که مأموران کلانتری 148 گلبرگ طی تماسی تلفنی با قاضی محمدجواد شفیعی، بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران، اعلام کردند مردی به مقر انتظامی مراجعه کرده و مدعی شده است که علی‌رغم تلاش‌های مکرر، موفق به برقراری تماس با سه نفر از دوستانش نشده است و درِ خانه آن‌ها نیز به‌رویش باز نمی‌شود.

در پی دریافت این گزارش، بازپرس جنایی دستور اعزام مأموران کلانتری و تیم آتش‌نشانی شهرداری تهران را برای انجام اقدامات اولیه صادر کرد. امدادگران پس از شکستن درِ واحدی واقع در طبقه چهارم، با پیکر بی‌جان دو دختر جوان در آشپزخانه و پذیرایی مواجه شدند، در ادامه، دختر جوان دیگری نیز در یکی از اتاق‌ها یافت شد که هنوز علائم حیاتی داشت. بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که هر سه دختر با یکدیگر خواهر بودند و در فضای مجازی به‌عنوان بلاگر چهره‌هایی شناخته‌شده محسوب می‌شدند.

طولی نکشید که تحقیقات جنایی آغاز شد و در نخستین گام مشخص شد زمانی که این سه خواهر جوان در خانه حضور داشتند و در حال استراحت بودند، به‌دلیل نشتی گاز از آبگرمکن دچار گازگرفتگی شده‌اند؛ موضوعی که عوامل آتش‌نشانی و مأموران تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران بزرگ نیز آن را تأیید کردند.

با توجه به نقص فنی آبگرمکن و قفل بودن درِ خانه از داخل، فرضیه ارتکاب جنایت از سوی تیم جنایی تهران کمرنگ شد، از سوی دیگر مشخص شد که سال گذشته نیز پدر و مادر این سه دختر در بومهن جان باخته بودند و علت مرگ آن‌ها نیز گازگرفتگی اعلام شده بود.

در ادامه، تیم بررسی صحنه مأموریت یافت با انجام اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در این پرونده ادامه دهد.

به گزارش تسنیم، با دستور قاضی شفیعی از شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران، اجساد برای انجام معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تنها خواهر بازمانده از این حادثه در بیمارستان بستری است.

 

منبع : تسنیم

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار