بارش باران شدید فردا دوشنبه 3 تیر در این مناطق/ کاهش دما
بر اساس گزارش هواشناسی بارش باران در برخی از مناطق کشور ادامه خواهد داشت.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سازمان هواشناسی امروز (یکشنبه) برای ۶ استان مناطق شمال و شمال غرب کشور رگبار باران پیشبینی کرد. امروز (یکشنبه) و فردا در شمال استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی، رگبار باران، وزش باد و احتمال رعدوبرق همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.
همچنین امروز در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و ارتفاعات شرق هرمزگان، افزایش ابر، گاهی رعدوبرق با احتمال بارش خفیف دور از انتظار نیست.
شایان ذکر است طی پنج روز آینده وزش باد در نیمه شرقی کشور ادامه دارد و بهویژه در منطقه زابل وزش باد شدید و خیزش گردوخاک افزایش مییابد.طی سه روز آینده در دامنه های جنوبی البرز و برخی مناطق مرکزی کشور بهعلت وزش باد شدید در بعضی ساعات گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی میشود.
همچنین امروز و فردا بهواسطه وزش باد شدید در کشور عراق، احتمال نفوذ گردوخاک به مناطقی از غرب و جنوب غرب دور از انتظار نیست.طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم پیشبینی می شود.
امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۷ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.
ارسال نظر