| کد مطلب: ۱۱۷۱۹۰۸
لینک کوتاه کپی شد

در تهران ورود به این مناطق ممنوع شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ممنوعیت ورود گردشگران به مناطق حفاظت‌ شده و پارک‌های ملی این استان تا اطلاع ثانوی خبر داد و هدف از این اقدام را پیشگیری از آتش‌ سوزی‌های احتمالی، حفظ تنوع زیستی و جلوگیری از تخریب زیستگاه‌ها اعلام کرد.

در تهران ورود به این مناطق ممنوع شد

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از ایرنا؛ «حسن عباس‌ نژاد» روز یکشنبه گفت: به منظور کاهش خطر بروز آتش‌ سوزی در فصل گرم سال، صیانت از پوشش گیاهی، حفظ زیستگاه‌های حساس و جلوگیری از آسیب‌های انسانی به محیط زیست، ورود گردشگران به همه مناطق حفاظت‌ شده و پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

ایرنا نوشت: وی با اشاره به افزایش احتمال وقوع آتش‌ سوزی در عرصه‌های طبیعی در روزهای گرم و خشک افزود: مناطق جنگلی و مرتعی بویژه در پارک ملی خجیر، پارک ملی لار و سایر زیستگاه‌های استان، در شرایط فعلی بسیار آسیب‌ پذیر هستند و کوچک‌ ترین بی‌ احتیاطی می‌تواند منجر به خسارت جبران‌ ناپذیر شود.

عباس‌ نژاد تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود با احترام به این ممنوعیت، از مراجعه به این مناطق خودداری کنند و یگان حفاظت محیط زیست استان نیز با گشت‌های مستمر و اقدامات کنترلی، بر حسن اجرای این محدودیت نظارت خواهد داشت و با ورودهای غیرمجاز برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 


 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار