| کد مطلب: ۱۱۷۰۸۴۱
لینک کوتاه کپی شد

تکلیف پرداخت کالابرگ خرداد مشخص شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره پرداخت کالابرگ گفت: دولت در تلاش است این طرح را با منابع مطمئن اجرا کند که البته به این ماه نمی‌رسد.

تکلیف پرداخت کالابرگ خرداد مشخص شد

به گزارش آرمان ملی آنلاین، حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: مطالبات گندمکاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود.

وی افزود، درباره پرداخت کالابرگ هم، دولت در تلاش است این طرح را با منابع مطمئن اجرا کند که البته به این ماه نمی‌رسد.

پورمحمدی گفت: تأمین مالی اعتبار مورد نیاز برای خرید گندم خریداری شده توسط دولت از محل فروش و انتشار اوراق است، برای این منظور هماهنگی لازم با خزانه داری کل کشور، سازمان بورس و بانک کشاورزی صورت گرفته است.

وی در مصاحبه با سیما افزود: در هفته آینده اوراق منتشر شده و در هفته بعد از آن گندم خریداری شده از کشاورزان تسویه خواهد شد.رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: آقای رئیس جمهور روی حمایت از اقشار ضعیف از طرق مختلف مثل حمایت سلامت و بهداشت و موضوعات معیشتی و مسکن تاکید دارد.

معاون رئیس جمهور گفت: در سال گذشته چند سبد معیشتی پرداخت شد و امیدواریم منابع لازم برای این امر را فراهم کنیم تا شرمنده نشویم. بر این اساس پرداخت سبد جدید کالابرگ به این ماه نخواهد رسید.

 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار