| کد مطلب: ۱۱۷۵۲۳۴
لینک کوتاه کپی شد

«آرمان ملی» در گفت‌وگویی بررسی می‌کند

جامعه‌ای آرام و به‌دور از درگیری‌های سیاسی

آرمان ملی، گروه سیاسی: دشمنان پیش از حمله به ایران در 23 خرداد همواره از شکاف داخلی ایران صحبت می‌کردند و حتی در جهت پررنگ‌ترکردن این چالش سرمایه‌گذاری هم کرده بودند و برای رسیدن به اهداف خود همواره از رسانه‌های فارسی‌زبان سوءاستفاده می‌کنند ولی در مدت بعد از جنگ با توجه به خسارات جبران‌ناپذیر انسانی و شهادت بیش از هزار ایرانی در این اقدامات نظامی بازهم در مورد شکاف‌های ایجاد شده در جامعه نتوانستند به نتایج خودشان برسند.

جامعه‌ای آرام و به‌دور از درگیری‌های سیاسی

 از این‌رو جامعه ایران بار دیگر نشان داد که با همه چالش‌ها و مشکلات موجود اهمیتی به‌وعده‌های توخالی غربی‌ها نمی‌دهند. در همین مورد باید به تحرکات اخیر دولتی‌ها اشاره کرد که تلاش دارند این انسجام همچنان بین مردم و حاکمیت حفظ شود ولی اینکه در ادامه به ‌نتیجه‌ای برسند برای پیش‌بینی هنوز زود است. با این حال معاون اول رئیس‌جمهوری معتقد است جامعه باید در آرامش و به‌دور از جنجال‌های سیاسی باشد. در این خصوص با یکی از تحلیلگران سیاسی گفت‌وگویی انجام داده‌ایم. رئوفیان در این مورد معتقد است یکی از راه‌های رسیدن به موفقیت‌های آینده حفظ این انسجام است. در این مورد بیشتر می‌خوانید.

به سوی‌ توسعه

ابولقاسم رئوفیان، تحلیلگر مسائل سیاسی در پاسخ به اینکه چرا آرامش و انسجام کنونی جامعه باید حفظ شود، به‌ خبرنگار «آرمان ملی» می‌گوید: «در طول این روزهای بعد از جنگ مشاهده می‌کنیم که موضوعات روانی و مشکلات اقتصادی به‌ جامعه فشار وارد کرده است ولی در همین شرایط هم مشاهده می‌کنیم که آنچه وفاق و انسجام نام دارد وجهی دیگر از جامعه را به جهان نشان داد و در این میسر حتی بسیاری از نقشه‌های اسراییلی‌ها و آمریکایی‌ها را خنثی کردند. البته در این مورد باید به صلابت رهبر معظم انقلاب اسلامی هم اشاره کنیم که برای بسیج ملی در مبارزه با دشمنان در خط مقدم حضوری تعیین‌کننده داشتند. حالا با توجه به رخدادهای اخیر و این انسجامی که در بین اقشار مختلف جامعه مشاهده می‌کنیم باید بگوییم که جامعه ایران وارد فصلی از امیدآفرینی و حرکت به سوی اقتدار و امنیت بیشتر حرکت خواهد کرد. این راه، تنها با همراهی و همدلی مردم عزیز، با حفظ وفاق ملی و با تکیه بر نیروی جوانی و اندیشه‌های نو، ممکن خواهد بود. با این حال و رخ‌دادن تحولات جدید برای موفقیت در آینده نیاز است تا به گذشته با نگاهی منتقدانه نگاه کنیم». این تحلیلگر سیاسی در همین مورد و با اشاره به نگاه جامعه ایران به آینده‌ای امن‌تر اضافه می‌کند:‌ «آنچه ما را به سوی موفقیت در آینده سوق می‌دهد امیدآفرینی و آمادگی برای یادگیری است که این اهدف با وفاق و همدلی سرنوشت بهتری خواهند داشت. امنیت ملی ما، هم با اقتدار نظامی و هم با پیوند دل‌ها و وحدت اجتماعی تضمین می‌شود. اکنون زمان آن است که با پشتوانه سرمایه اجتماعی، به سوی بر طرف‌کردن چالش‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برویم. آنچنان که مسئولان نظام هم بارها اعلام کرده‌اند ایران هرگز به‌دنبال جنگ نیست و همواره به‌دنبال نقش‌آفرینی موثر در صلح پایدار منطقه و جهان هستیم. دشمنان ایران بدانند ملت ما اگر چه صلح‌جوست، اما به هیچ وجه تسلیم‌پذیر نیست. ایران کشوری است که بر پایه ریشه‌های تاریخی، فرهنگی و دینی خود به‌دنبال عدالت و کرامت انسانی برای همه ملت‌ها است».

حفظ آرامش جامعه

بعد از شروع حمله‌ غربی‌ها به ایران و تلاش برای ایجاد شکاف در بدنه جامعه با شکست تحلیلی ‌روبه‌رو شدند و در ادامه این انسجام در بین اقشار مختلف جامعه همچنان وجود دارد و حاکمیت هم تلاش دارد با همه چالش‌ها این شرایط را حفظ کند. در این مورد محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه‌ای با کمیسیون اقتصادی مجمع وزیران ادوار با اشاره چالش‌های اقتصادی و اجتماعی بعد از شروع جنگ بیان داشت: «باید فضای آرام جامعه را حفظ کنیم چراکه سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است و اگر امروز اعلام می‌کنیم که در میدان اقتصادی پیروز شدیم به‌دلیل حضور مردم بود و ما در دولت تنها کارگزار بودیم. امروز یک صدا از ایران و نظام به گوش می‌رسد. از درگیری‌های سیاسی نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود از همه اساتید و صاحبنظران خواهش داریم که به دولت کمک کنید که برای حفظ این سرمایه اجتماعی چه اقداماتی انجام شود و قطعا به رهنمودهای شما عمل می‌کنیم و مساله همراه با راهکار می‌خواهیم. مردم در تمام صحنه‌های نهضت اسلامی و تاریخ انقلاب اسلامی حضور داشتند و نگاه امام این بود که خود را کارگزار مردم می‌دانستند. امیدواریم با مذاکره و در چارچوب اصول کشور به نتیجه برسیم. معتقدیم استفاده از فناوری‌ها و توسعه و تولید علم حق همه انسان‌ها و کشورها است و فناوری گزینشی نیست. البته کاربرد غیراخلاقی از فناوری‌ها در قاموس سیاسی ایران وجود ندارد». او در همین مورد و با اشاره به اهمیت نخبگان در امور حکمرانی ادامه داد: «از نخبگان و مسئولان و وزرای ادوار در طول ۴۰ سال گذشته درخواست می‌کنیم به دولت راهکار بدهند، دولت از بدنه همین بخش کشور است و ما ادعایی نداریم که اعضای دولت برتر هستند چرا که با سازوکارهایی برای این مناصب انتخاب شده‌اند و حال باید مسائل کشور حل شود که باید به ما راهکار بدهید و آمادگی کامل داریم و این وظیفه دولت است که به نظرات نخبگان و مسئولان دوره‌های گذشته توجه کند. از نظر دولت اقتصاد و معیشت مردم در اولویت همه برنامه‌ها و یک اصل است که همه برنامه‌های دولت پیوست معیشتی دارند و در قالب کالابرگ‌های الکترونیکی و یا تثبیت قیمت‌ها پیگیری شده و امیدواریم کسانی‌که نقد می‌کنند به این اقدامات دولت نیز توجه کنند».

 

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار