| کد مطلب: ۱۰۵۵۶۹۷
لینک کوتاه کپی شد

غذاهای سرخ شده افسردگی را افزایش می‌دهند

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خوردن غذاهای سرخ شده می‌تواند خطر افسردگی و اضطراب را افزایش دهد. یک مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف منظم غذاهای سرخ‌شده، به‌ویژه سیب‌زمینی سرخ‌شده، به ترتیب ۱۲درصد و ۷درصد خطر ابتلاء به اضطراب و افسردگی را افزایش می‌دهد. کارشناسان می‌گویند این ارتباط به‌دلایل متعددی از جمله اختلال در روده، افزایش التهاب و اختلال در متابولیسم لیپید (چربی) است. غذاهای سرخ‌شده فاقد فیبر، فیتونوترینت‌ها و چربی‌های سالم هستند که تأثیر مثبتی بر سلامت مغز دارند. به نوبه خود، این روند می‌تواند بر روده هم تأثیر بگذارد. بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد سروتونین ما در روده ساخته می‌شود و بنابراین فرض بر این است که عدم تعادل در میکروبیوم‌های روده بر تولید این انتقال‌دهنده‌های عصبی تأثیر می‌گذارد که به نوبه خود بر خلق‌وخوی ما تأثیر منفی می‌گذارد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار