دُز بالای ویتامین ث باعث افزایش دوبرابری بقای بیماران مبتلا به سرطان میشود
تحقیقات جدید نشان میدهد که دُز بالای ویتامین ث میتواند به پیشرفتهای بزرگی در درمان سرطان منجر شود. دانشگاه آیووا به تازگی نتایج کارآزمایی مرحله دوم خود را منتشر کرده است که نشان میدهد تزریق ویتامین ث به دُز بالا به همراه درمان شیمیدرمانی، میتواند بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس را به طور چشمگیری افزایش دهد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، در این مطالعه، تجویز ۷۵ گرم ویتامین ث سه بار در هفته، نرخ بقای کلی بیماران مبتلا به سرطان پانکراس از نوع متاستاتیک را از هشت ماه به ۱۶ ماه افزایش داد.
این یافتهها که در مجله «ردوکس بیولوژی» منتشر شده، نشاندهنده تأثیر مثبت این درمان ترکیبی است. محققان دانشگاه آیووا تأکید میکنند که ویتامین ث با دُز بالا با تولید هیدروژن پراکسید در سلولهای سرطانی، باعث از بین رفتن آنها میشود. همچنین، این روش باعث میشود که بیماران بتوانند شیمیدرمانی را به مدت طولانیتر و با دُز بالاتر تحمل کنند.
به گفته دکتر جوزف کالن، محقق اصلی این تحقیق، این نتایج تحولآفرین هستند و میتوانند به مبارزه با انواع دیگر سرطانها نیز کمک کنند. دکتر کالن در حال حاضر روی درمان سرطانهای ریه و مغز با همین روش تحقیق میکند.
دکتر جاشوا استراوس، متخصص خون و سرطان، این روش درمانی را مؤثر و سودمند خوانده و معتقد است که ویتامین ث میتواند بهعنوان یک مکمل ارزانقیمت و با کمترین عوارض، اثرات شیمیدرمانی را تقویت کند.
با این حال، محدودیتهایی مانند حجم نمونه کوچک و نبود تنوع در گروه مطالعه وجود دارد که محققان تاکید میکنند برای تأیید نتایج، انجام آزمایشهای بیشتر و کارآزماییهای مرحله سوم ضروری است.
ارسال نظر