| کد مطلب: ۱۱۷۴۹۳۵
لینک کوتاه کپی شد

«آرمان ملی» مواجهه دولت با تخریب رئیس‌جمهور را بررسی می‌کند

برخورد قاطع برای ثبیت وفاق

آرمان ملی- حمید شجاعی: انسجام، وحدت، همدلی، وفاق اینها مفاهیم و واژه‌‌هایی است که در قاموس تندروها و دلواپسان جایی ندارد چرا که آنها صرفا منویات و اهداف خود را پیش می‌برند و با هیچ‌گونه همگرایی یا وحدت نیز میانه‌ای ندارند. این رویه نیز نه فقط در شرایط حاضر در دولت مسعود پزشکیان که پیش از این در دولت‌های مختلف نیز ساری و جاری بوده و تندروها نه به‌دنبال کمک به دولت‌ها در راستای حل مشکلات کشور که صرفا در پی تخریب، اهانت و حمله به رئیس‌جمهور وقت و دولتمردان بوده‌اند.

برخورد قاطع برای ثبیت وفاق

از دولت اصلاحات که پروژه هر 9 روز یک بحران را کلید زدند و سیدمحمد خاتمی و وزرایش را در تنگنا قرار دادند و با تندروی‌های گاه و بیگاه عرصه را بر دولت تنگ کردند تا دولت تدبیر و امید که هر روز شاهد یک برنامه علیه دولت بودیم و از شخص حسن روحانی تا محمدجواد ظریف و سایر دولتمردان با انوع تخریب و اهانت تندروها مواجه شدند و از نفوذی تا خائن و سازشکار برچسب‌هایی بود که تندروها و دلواپسان به این دولت و دولتمردانش زدند. هر چند که اینها دولت متبوعشان یعنی دولت مرحوم رئیسی را نیز از انتقادات خود بی‌نصیب نگذاشتند تندترین انتقادات را به مرحوم امیر عبداللهیان وزیر پیشین خارجه وارد آوردند. با این حال به نظر می‌رسید این نوع رفتارهای ناسالم و هدفمند در دولت مسعود پزشکیان با توجه به شعار وفاق ملی و درازکردن دست دوستی به سمت همه جریانات و اشخاص دیگر تکرار نشود؛ اما بازهم شاهد بداخلاقی تندروها بودیم. چنانکه از همان جلسه رای اعتماد به بعد تخریب‌ها علیه دولت آغاز شد. تخریب‌هایی بر اقدامات دولت تا کارگزاران دولت که در نهایت منجر به استعفا یا برکناری فراقوه‌ای محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور شد. تندروها طی یکسال و چند روزی که از روی کنارآمدن دولت می‌گذرد نهایت تلاش خود را کرده‌اند تا به هر نحو ممکن دولت را زمینگیر کنند و هر چه دولت به شکلی با تندروها رفتار می‌کند تا آنها را به سمت انسجام و وحدت بکشاند بازهم آنها راه خود را می‌روند. واقعیت این است که اگر امروز دولت در برخی مسائل نتوانسته آنطور که باید و شاید توفیقی حاصل کند دلیل آن صرفا تندروهایی بودند که با تخریب‌ و سیاه‌نمایی علیه دولت اجازه تحقق اهداف و پیگیری آنها را نداده‌اند و با تجمعات بی‌خود و بی‌جهت و اظهارات نسنجیده صرفا آب به آسیاب دشمن ریخته‌اند. لذا به نظر می‌رسد که این جریانات با تفکر غیر اصولی حیات خود را در تخریب، توهین و تندکردن فضا در جامعه می‌بینند و هر زمان که شرایط آرام و دنبال می‌شود و همه چیز سر جای خود قرار دارد گویا حیات و تنفس اینها به خطر می‌افتد. جریانی که خطرش برای جامعه کمتر از دشمن صهیونیستی نیست و به واقع خط نفوذ دشمن را نیز باید در همین جریانات و تفکرات جست‌وجو کرد. لذا نوع برخورد دولت، دستگاه قضایی و دستگاه‌های حاکمیتی با این جریانات که انسجام اجتماعی و همبستگی ملی را به هم می‌زنند و تخم نفاق و اختلاف در جامعه می‌پاشند نیز باید برخورد قاطع و قانونی باشد تا این جماعت دیگر نخواهند در زمین دشمن بر علیه کشور بازی کنند.

* طرح عدم کفایت سیاسی!

طی چند وقت اخیر حملات به مسعود پزشکیان شدت یافته است. شاید بتوان سر منشأ این حملات را در ماجرای سفر رئیس‌جمهور به شهر خانکندی آذربایجان و دیدار با علی‌اف رئیس‌جمهور این کشور قلمداد کرد. جایی که به قرائت برخی رسانه‌ها زبان بدن و رفتار پزشکیان در این سفر مورد انتقاد جریان منتقد دولت قرار گرفت و این جریان از رهگذر انتقاداتش به پزشکیان، در نهایت به طرح «عدم کفایت سیاسی» در فضای مجازی رسید. در صورتی‌که سفر پزشکیان به آذربایجان در قالب شرکت در اجلاس اکو، سفری اختصاصی به این کشور محسوب نمی‌شد. علت اصلی انتقادها به رئیس‌جمهور نیز از این باب بود که در حال حاضر جمهوری آذربایجان به مشارکت در اقدام اسرائیل علیه ایران متهم بوده و گمانه‌زنی‌ها هنوز برطرف نشده است. اما این پایان کار نبود و مصاحبه اخیر رئیس‌جمهور با تاکر کارلسون و صحبت از مذاکره با آمریکا باعث شد تا دلواپسان و تندروها بسیار شدیدتر از گذشته به پزشکیان بتازند و خواهان برخورد با وی شوند. چنانکه رضا عاشری عضو شورای شهر رشت در یک استوری اینستاگرامی با قراردادن تصویر مسعود پزشکیان در اقدامی ضدامنیت ملی با گرای مستقیم به رژیم صهیونیسیتی خواهان ترورکردن وی از سوی اسرائیل شد. این در حالی است که چندی پیش محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در این خصوص به «آرمان ملی» گفته بود: «بعضی از تندروها شرایط سیاسی کشور را نمی‌فهمند و با کسی که چنین شرایطی را درک نمی‌کند، نباید مماشات صورت گیرد و رئیس‌جمهور باید قاطعانه در قبال اینها عمل کند». البته این تنها واکنش نبود چرا که محمد مخبر مشاور رهبر انقلاب و معاون اول رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم نیز در رابطه با اظهارات برخی جریان‌های سیاسی مبنی برعدم کفایت سیاسی برای رئیس‌جمهور عنوان کرد: این حرف غلطی است. علی مطهری نیز اخیر در واکنش به حمله تندروها به پزشکیان و طرح عدم کفایت سیاسی برای او اظهار کرد: «این‌ها تندروی است و ممکن است انتقاداتی به آن مصاحبه ایشان با مجری آمریکایی وجود داشته باشد و اینکه انتظار داشته باشند که رئیس‌جمهور قاطع‌تر و تندتر صحبت کند. ولی خود این موضوع هم با آقای رئیس‌جمهور قابل گفت‌وگو است. می‌توانند جلسه‌ای با رئیس‌جمهور داشته باشند و دلایل خود را مطرح کنند. نیازی به مطرح کردن مسائلی مانند استیضاح و عدم کفایت سیاسی نیست. مخصوصا در شرایط حاضر این کارها به نفع اسراییل است». در چنین شرایطی که انسجام ملی بی‌نظیری ایجاد شده بسیاری معتقدند که دستگاه قضایی و دادستانی به این بداخلاقی‌ها ورود کند و دولت نیز موضع قاطعی در این خصوص اتخاذ کند.

* موضع دولت

روز گذشته بود که سخنگوی دولت در جریان نشست خبری با بیان اینکه بیش از هر زمان نیازمند انسجام ملی هستیم، اظهار کرد: ایرانی در هر کجای دنیا، ایرانی است و باید ریشه خود را به یاد آورد. فاطمه مهاجرانی در خصوص برخی انتقادات نسبت به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون گفت: مبادا آب به آسیاب دشمن برزیم. بسیار هوشیار باشیم و مراقبت کنیم که دچار پراکندگی نشویم. وی درباره واکنش دولت به پیشنهاد ترور رئیس‌جمهور از سوی یک مسئول در داخل کشور، اظهار کرد: دادستان عمل کرده و دولت شکایتی ندارد، ولی باید انسجام ملی را حفظ کرده و آب به آسیاب دشمن نریزیم. فکر نکنیم تندروی به معنای پیروی از ولایت است. امروز ولایت از ایران می‌گوید. سخنگوی دولت در خصوص نتیجه‌بخش بودن وفاق ملی، تصریح کرد: ما اینگونه رویکردها را در دولت‌های سازندگی، اصلاحات و تدبیر امید نیز دیده‌ایم و تازگی ندارد. رویکرد وفاق ملی نه تنها شکست‌نخورده بلکه جواب داده است. چه کسی فکر می‌کرد مردم اینگونه پای کار کشور بایستند که این دستاورد حاصل وفاق ملی و پایبندی رئیس‌جمهور به وفاق ملی و مطالبات ملی است. این دولت مسائل حاکمیتی را با وفاق ملی حل خواهد کرد.

 

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار