| کد مطلب: ۱۱۷۴۲۷۷
لینک کوتاه کپی شد

ارتش اسرائیل گرفتار کمین بزرگ

نیروهای ارتش اشغالگر اسرائیل در یک عملیات کمین نیروهای فلسطینی دچار تلفات سنگین شدند.

ارتش اسرائیل گرفتار کمین بزرگ

به گزارش آرمان ملی آنلاین، روز گذشته «بنیامین نتانیاهو» پس از ورود به آمریکا، در حال خوش و بش صبحگاهی با شرکای آمریکایی‌اش بود که ناگهان با شنیدن یک خبر همه برنامه‌اش بهم ریخت. خبر کوتاه بود: نیروهای ارتش اسرائیل در غزه دچار تلفات سنگین شدند. این خبر خیلی زود نخست وزیر جنجالی رژیم صهیونیستی را آشفته کرد و باعث شد تا او با لغو برخی برنامه‌های عادی و روزانه خود در آمریکا، به اتاق جلسه با دستیارانش برود و وضعیت تلفات نیروهایش در غزه را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد. عملیاتی که عصر آن روز در غزه از سوی نیروهای مقاومت فلسطین علیه اشغالگران اسرائیلی طرح ریزی شده بود، در نوع خود یک عملیات حساب شده و موفق بود و توانست پس از ۲۱ ماه از آغاز جنگ در غزه ثابت کند که همچنان نیروهای فلسطینی توانایی بدست گرفتن ابتکار عمل تحولات در باریکه غزه را دارند:

چهار انفجار در یک کمین

در ساعات پایانی روز سه شنبه به وقت فلسطین، پایگاه خبری «حدشوت للو تسنزورا» اعلام کرد یک حادثه امنیتی پیچیده در شمال غزه در جریان است. این گزارش خیلی زود ابعاد بزرگتری به خود گرفت و مشخص شد که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در یک مجموعه کمین سریالی گرفتار شده‌اند:

۴ انفجار پی در پی: در جریان عملیات کمین، انفجار پیاپی ۴ بمب، یک گردان ارتش صهیونیستی را از کار انداخت. پس از انفجار اول، نیروهای کمکی به محل حادثه اعزام شدند و سپس انفجار دوم و پس از اعزام نیروهای کمکی در مرحله سوم و چهارم به صورت متوالی انفجارهای بعدی صورت گرفت.

۵ کشته و ۱۶ زخمی: آخرین آمار تلفات ارتش اسرائیل در عملیات اخیر

بیت حانون: این کمین در چارچوب عملیات کمین نظامی در منطقه بیت‌حانون واقع در شمال نوار غزه انجام شد.

زمان حمله: حمله دقیق مقاومت کمی پس از ساعت ۱۰ شب آغاز شد؛ زمانی که نیروهای تیپ ۹۷ «نتساح یهودا» – اولین یگان نظامی ارتش صهیونیستی متشکل از نظامیان مذهبی حریدی در قالب پیاده‌نظام وارد این منطقه شده بودند.

هدف اصلی عملیات: نیروهای تیپ ۹۷ «نتساح یهودا» به عنوان اولین یگان نظامی ارتش صهیونیستی متشکل از نظامیان مذهبی حریدی در قالب پیاده‌نظام، یگانی که در سال‌های اخیر به‌دلیل اقدامات خشونت‌بار در کرانه باختری، از جمله پرونده‌های قتل، بازداشت و شکنجه فلسطینیان، به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

انتقال گسترده تلفات انسانی: در همان ساعات اولیه حادثه، هواپیماهای جنگی اسرائیلی با ارتفاع پایین بر فراز منطقه پرواز کردند تا عملیات تخلیه نیروها را پوشش دهند.

۵ بیمارستان: گفته شد که حداقل ۵ بیمارستان اسرائیل در حال پذیرش تلفات این حادثه بوده است.

سانسور در آمار تلفات: پایگاه عبری‌زبان «حدشوت بزمان» با انتشار گزارشی، از پنهان‌کاری ارتش رژیم صهیونیستی در اعلام تعداد واقعی مجروحان کمین بیت حانون خبر داد و نوشت که مقامات نظامی اسرائیل آگاهانه در حال مهندسی آگاهی عمومی هستند تا مردم ندانند واقعاً چند نظامی در غزه و دیگر مناطق آسیب دیده‌اند.

قطع برق در شهرک های مجاور غزه: شبکه ۱۲ تلویزیون عبری اعلام کرد که همزمان با عملیات بزرگ نیروهای فلسطینی علیه نظامیان، ساکنان شهر اشغالی سدیروت در مجاورت نوار غزه از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در این منطقه و قطع شدن جریان برق خبر دادند.

ادامه عملیات‌های کمین: ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس با اعلام ادامه عملیات نیروهای مقاومت تاکید کرد که نبرد فرسایشی مبارزان ما علیه دشمن از شمال تا جنوب نوار غزه هر روز تلفاتی و خساراتی جدید به آن‌ها وارد می‌کند و احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو، حفظ نیروهایش در غزه خواهد بود.

تلفات گسترده

ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای، اسامی کشته‌های خود در عملیات کمین بیت حانون را به این شرح اعلام کرد:

گروهبان یکم مایر شمعون امار، ۲۰ ساله، اهل قدس، نظامی گردان نیستاح یهودا (۹۷) از لشکر کفیر.

گروهبان موشه نسیم فریش، ۲۰ ساله، اهل قدس، نظامی گردان نیستاح یهودا (۹۷) از لشکر کفیر.

گروهبان یکم (ذخیره) بنیامین آسولین، ۲۸ ساله، اهل حیفا، نظامی لشکر شمالی از تیپ غزه.

گروهبان نوعم آهرون مسگادیان، ۲۰ ساله، اهل قدس، نظامی گردان نیستاح یهودا (۹۷) از لشکر کفیر.

گروهبان یکم موشه شموئل نول، ۲۱ ساله، اهل بیت شیمش، نظامی گردان نیستاح یهودا (۹۷) از لشکر کفیر.

واکنش مقامات اسرائیلی

مقامات رژیم صهیونیستی عملیات مرگبار قسام در بیت حانون در شمال نوار غزه را بسیار سخت و دردناک توصیف کردند:

یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: به خاطر نظامیانمان، خانواده‌هایشان، اسرا و خود "اسرائیل"، باید این جنگ را پایان دهیم.

یائیر گولان رهبر حزب دمکرات‌های رژیم صهیونیستی: زمان توافق و پایان جنگ فرا رسیده است

میراو بن آری، عضو کنست با انتقاد از فرماندهی نظامی گفت: نظامیان ما بارها در همان مکان‌هایی کشته می‌شوند که چندین بار آن‌ها را اشغال کرده‌اند.

ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی تندرو رژیم صهیونیستی: باید تیم مذاکره‌کننده را فوراً از دوحه بازگردانیم.

چرا عملیات بیت حانون مهم است؟

«رامی ابوزبیده»، تحلیلگر امور نظامی در تحلیلی پیرامون عملیات گردان‌های قسام در بیت حانون در شمال نوار غزه، اهمیت این عملیات را در ۴ محور مورد بررسی قرار داده است:

برگه قدرتی انکارناپذیر: مقاومت همچنان قدرت ضربه‌زدن در عمق را دارد.

تخریب روایت برتری مطلق اسرائیل: اجرای عملیات با تله‌های انفجاری و کمین‌های RPG در دل میدانی آتشین، نشان می‌دهد که دست مقاومت هنوز پر است.

افزایش سقف مطالبات و ابتکار عمل: موفقیت‌های میدانی مقاومت را در جایگاهی قرار می‌دهد که از موضع ضعف مذاکره نمی‌کند، بلکه می‌تواند با ابتکار عمل، شروط انسانی و سیاسی خود را با اعتمادبه‌نفس بیشتری مطرح کند.

پشتیبانی مردمی در میدان و دیپلماسی: هر عملیات موفق، افکار عمومی فلسطینی را بیشتر پشت مقاومت بسیج می‌کند و به تیم مذاکره‌کننده فلسطینی جسارت ایستادگی در برابر فشارهای بین‌المللی را می‌بخشد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار